2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Okadar umutluydum ki anlatamam. İlk defa yaşadım onları. Dedim kesin bebek var. Nette okuyorum göbek deliğinden 4 parmak aşağıda sertlik oluyomuş gebelerde belirtiymiş vs vs vs. Elimle kontrol ettiğimde yüzümdeki o aptallllll gülümseme aklıma geldikçe canım acıyo. Okuduğum tüm belirtileri yaşamıştım galiba klomenin etkisiymiş. Tedaviyi şu şekilde bırakcam doktora gidip alttan muayeneyle kontrolle sıkıldm. Klomen yerine incir kürü yapcm belki şifam olur. Bi iki ay onu deneyim olmazsa sonrada rahim filmi çektrcem baktırayım bi. Sende inşallah vardır bebiş. Test ne zaman yapacaksın canım
Alttan muayeneyi ne için yapıyor sürekli doktor canım. Sıkar tabi insanı

Kizlar bnm gebelige dahil hic bi belirti yok bata 4 yada 3 kaldi tam kestrmyrm ama regli blrtm var gogus agrisi basladi ama suan siddetli bas agridi cekiyorum canlar o yuzdn uyuyorum surekli bende migren var yarin doktora gidicem ilac icin sizce kan vermeme gerek varmi yoksa kafadan direk ilac kullansammi doktr vernce ama %90 degilim bilysunz 5 gun once negatfti kan
Bes gun once cikmamasi normal insAllah adet zamani geldiginde hamile oldunu ogrenirsin

Okadar umutluydum ki anlatamam. İlk defa yaşadım onları. Dedim kesin bebek var. Nette okuyorum göbek deliğinden 4 parmak aşağıda sertlik oluyomuş gebelerde belirtiymiş vs vs vs. Elimle kontrol ettiğimde yüzümdeki o aptallllll gülümseme aklıma geldikçe canım acıyo. Okuduğum tüm belirtileri yaşamıştım galiba klomenin etkisiymiş. Tedaviyi şu şekilde bırakcam doktora gidip alttan muayeneyle kontrolle sıkıldm. Klomen yerine incir kürü yapcm belki şifam olur. Bi iki ay onu deneyim olmazsa sonrada rahim filmi çektrcem baktırayım bi. Sende inşallah vardır bebiş. Test ne zaman yapacaksın canım
Seni cok iyi anliyorum inanki bende iki qy once tamam dedim var kendimi hazirlamistim sonuc husrandi ama bundada var bi hayir canim uzulme

Kizlar fetih fatiha okuyalim okuyabildigimiz kadar
Screenshot_2016-12-13-18-55-36-1.webp

Doktor bana bu ay estrofem verdi ilaç, bu ne için dediğimde rahim duvarı kalınlaşsın bebek iyi tutsun diye dedi bende sorgulamadım içiyorum günde bir tane. Bilmediğimiz neler var o zaman bende ölçtürürüm :) inşallah güler yüzümüzzz

Canım forumdan öğreniyorum bazı şeyleri bende. Estrofem hapını daha önce doktor klomenle vermişti 5gun kullnmistim. Ama bu ay vermedi nedense.

Aynen canım bel bağlamamak en iyisi. Böyle böyle ders alarak öğreniyo insan ne yapması gerektiğini
Aynen canim inanki artik hic bi belirtiye inanmam bu ayda 4 gun erken oldum ilk gun leke gordum aksama kadar her halde yerlesmedir dedim sonuc kirmizilar.. En iyisi adet gununun 2 gun gecmesi artik

Çatlatma iğnesi mi canım. Kendin mi atıyorsun onu. Hergün mü atılıyor bu iğne dedikleri

Catlatma iğnesi canım yumurtalar gelisince catlamasi için bi kere yapılıyor.

Senin dediğin her gün yapılan yumurta geliştirmek için iğne ondan değil benimki. Klomen kullandım çünkü ben.

Canım forumdan öğreniyorum bazı şeyleri bende. Estrofem hapını daha önce doktor klomenle vermişti 5gun kullnmistim. Ama bu ay vermedi nedense.
Ne 5 gün mü benmki bir aylık. İlaçların en çok kutusu hoşuma gidiyo :))

Eklentiler

• IMG_20161213_192929.webp
    IMG_20161213_192929.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
Aynen canim inanki artik hic bi belirtiye inanmam bu ayda 4 gun erken oldum ilk gun leke gordum aksama kadar her halde yerlesmedir dedim sonuc kirmizilar.. En iyisi adet gununun 2 gun gecmesi artik
Aynen en büyük belirti adet geçmesi zaten biz ne şaştıysak bir hafta erkenden başlıyoruz test yapmaya :) geçen ay iki tane almıştm birini yaptm akşamına adet oldum :) diğeri duruyo onuda gene adetten önce yaparım kesin duramam :KK76:

Yumurtalar olgunlaşmış mı vs diye. Karnımdan bakın diyorum alttan daha net diyo. En son gittiğimde aleti içimde çeviriyo yumurtayı görmek için. En son gördüde rahatladı
Deme ya offf. Ben de sevmiyorum hiç. Valla inşallah bi an önce hayırlısıyla olur bebeklerimiz.cok kasıyorum ben. Doktorlar da acımasız. Bugun rahim filmi oldum.yumruk gibi sargı bezini alttan soktu içinde döndürdü temizledi falan ağla ağla öldüm. Filmi anestezili cektirdim hiç duymadım bile

Catlatma iğnesi canım yumurtalar gelisince catlamasi için bi kere yapılıyor.

Senin dediğin her gün yapılan yumurta geliştirmek için iğne ondan değil benimki. Klomen kullandım çünkü ben.
Sagolun valla öğreniyorum sayenizde. Bi kere yapılanı doktor yapıyor demi. Koldan mı. Ben de rahim filmi çektirdim acık çıktı tupler. Insallah bu ay bebiş tutunur hayırlısıyla Rabbimmmm. Amin

Kaç mm diye sordum 20 dedi ideal dedi koyun gibi sürülüyorum bakalım nolacak klomenin son şansı bu ay :)
İnsaalah hayırlı netice alırsın canım. Bende namaz kılıp test yapacağım biraz sıkışmak için bekliyorum saatlerdir umudum yok ama umut kesilmez Allah tan hayırlısı inşallah

Aynen en büyük belirti adet geçmesi zaten biz ne şaştıysak bir hafta erkenden başlıyoruz test yapmaya :) geçen ay iki tane almıştm birini yaptm akşamına adet oldum :) diğeri duruyo onuda gene adetten önce yaparım kesin duramam :KK76:
Haklisin canim sabretmek zor safak kac

Back
X