2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@gelmucizegel ROSE-MOON ROSE-MOON B Bebe58 @Zehra ungrms Nisaberatim Nisaberatim S selifor buse smile buse smile ve diğer arkadaşlar namaz kılmaya kalktım adet olduğumu hissettim. Ve olmuşum bu ay da hayaller biter.
Uzulme demicem ama hayirlisi neyse o olsun dicem cnm cunku bende uzuluyorum cok ama yapcak bisey yok nefes aldigimiz surece tek umudumuz dua ve Rabbim insallah tez zamanda olur bebegin cnm yani hepimizin ama bn bu ay hastalanp temzlenincr hic gune mune takilmcm bodozlama gidicm

Bende üzüldüm ama elden gelen yok malesef. Bugün olmazsam umudum tavan yapacaktı ama... yine 18de vurdu beni:KK43:
Ve sunuda soylim mi benim adet gununden once gelicek bunu bile hissedyrm suan belirtilerdn yani bnm 17 si ama yarin yada ertesi gun gelir bu belirtilerle e sitreste var :(

Htckbrysl Htckbrysl YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
Size birsey soylim mi ben kindar bi insan degilimdir hic aslinda ama bnm bi kuzenim vardi canciger arkadasimdi ve bekardim o zaman 17 yaslarimda falandim sut kardestik + cok iyi bi dosttuk sonta bi olay oldu ve bi gonul olayiydi tabikide araya girdi ve o evlendi onunla ki (Allah mutlulugunu bozmasin insallah) o ara cok kotu bi kavgamiz olmustu cunku cocuk benim sozlumdu herseybyeni bitmiskn kuzenim o firsatta onunla evlenmisti tabi ki cok gerildik aileler falanda oyle o gunden sonra selam sabahi kestik tabi teyzemlede ve 2. Cocugunu yapmaya calisiyordu bende biliyrdm bunu ve onu bile evlatsz birakmasn dedim Rabbim bu gun onun hamile oldugunu ogrendm ablamdan ona bile cok sevindm kendisini sevmem ama o bile beni mutlu etti.. :(

Size birsey soylim mi ben kindar bi insan degilimdir hic aslinda ama bnm bi kuzenim vardi canciger arkadasimdi ve bekardim o zaman 17 yaslarimda falandim sut kardestik + cok iyi bi dosttuk sonta bi olay oldu ve bi gonul olayiydi tabikide araya girdi ve o evlendi onunla ki (Allah mutlulugunu bozmasin insallah) o ara cok kotu bi kavgamiz olmustu cunku cocuk benim sozlumdu herseybyeni bitmiskn kuzenim o firsatta onunla evlenmisti tabi ki cok gerildik aileler falanda oyle o gunden sonra selam sabahi kestik tabi teyzemlede ve 2. Cocugunu yapmaya calisiyordu bende biliyrdm bunu ve onu bile evlatsz birakmasn dedim Rabbim bu gun onun hamile oldugunu ogrendm ablamdan ona bile cok sevindm kendisini sevmem ama o bile beni mutlu etti.. :KK43:
Yuh nasil bi kuzenmis o ya.tamam nasipten ote yol yok ama adammi kalmamista senin sozlunle evlenmis sasirtici gercetkem..sen niyetini iyi tut rabbim tez zamanda bizede versin insallah

Sagolun valla öğreniyorum sayenizde. Bi kere yapılanı doktor yapıyor demi. Koldan mı. Ben de rahim filmi çektirdim acık çıktı tupler. Insallah bu ay bebiş tutunur hayırlısıyla Rabbimmmm. Amin

hastanede yaptırdım hemşire yaptı koldan canım. Rahim filminin temiz çıkmasına sevindim canın hatıra vesile olsun insallah ;)

Uzulme demicem ama hayirlisi neyse o olsun dicem cnm cunku bende uzuluyorum cok ama yapcak bisey yok nefes aldigimiz surece tek umudumuz dua ve Rabbim insallah tez zamanda olur bebegin cnm yani hepimizin ama bn bu ay hastalanp temzlenincr hic gune mune takilmcm bodozlama gidicm
Allah razi olsun canım inşallah dediğin gibi olur ne diyeyim.

Ve sunuda soylim mi benim adet gununden once gelicek bunu bile hissedyrm suan belirtilerdn yani bnm 17 si ama yarin yada ertesi gun gelir bu belirtilerle e sitreste var :KK43:
Ben iki aydır adet belirtileri de yaşamıyorum canım ya ilaçlardan galiba bünye falan kalmadı zaten Rabbim yardımcımız olsun

Size birsey soylim mi ben kindar bi insan degilimdir hic aslinda ama bnm bi kuzenim vardi canciger arkadasimdi ve bekardim o zaman 17 yaslarimda falandim sut kardestik + cok iyi bi dosttuk sonta bi olay oldu ve bi gonul olayiydi tabikide araya girdi ve o evlendi onunla ki (Allah mutlulugunu bozmasin insallah) o ara cok kotu bi kavgamiz olmustu cunku cocuk benim sozlumdu herseybyeni bitmiskn kuzenim o firsatta onunla evlenmisti tabi ki cok gerildik aileler falanda oyle o gunden sonra selam sabahi kestik tabi teyzemlede ve 2. Cocugunu yapmaya calisiyordu bende biliyrdm bunu ve onu bile evlatsz birakmasn dedim Rabbim bu gun onun hamile oldugunu ogrendm ablamdan ona bile cok sevindm kendisini sevmem ama o bile beni mutlu etti.. :KK43:
Güzel yüreğine sağlık canım. Sen kendini bil yeter. İnsanlar tuhaf çok ayıp etmiş insanlığa sığmaz hele de akraba ama beddua döner dolaşır sahibini bulur iyi dilek güzel dua kat be kat sana da ettiğine de olur insaalah. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Htckbrysl Htckbrysl ve isin enteresan tarafi hic abartisiz bu gun sabah namazindan sonra ya beraber hamile kalirsakta benm cocugum onun cocuguna asik olursa naparim bn diyede dusundum haberi almadan once biliyrmsn
İnsanın aklına gelmiyor değil değil mi böyle şeyler. Dünya böyle işte olmaz olmaz dememek lazım. Gönül bu

Incir kürü yapacağımm ben bu ay sende yap olur mu
Bende oğluma öyle hamile kalmıştım ilk aydan canım. Haklisin geçen ay yapacaktım doktora ulaşmadım gün geçti muayeneye ulaştığım gün olması gerekenden küçüktü 4 gün içtim o bile topladı biliyor musun 4 günde 10.7 milim den 22milim e çıkmıştı insaalah bu ay hayır getirir hepimize

Bende oğluma öyle hamile kalmıştım ilk aydan canım. Haklisin geçen ay yapacaktım doktora ulaşmadım gün geçti muayeneye ulaştığım gün olması gerekenden küçüktü 4 gün içtim o bile topladı biliyor musun 4 günde 10.7 milim den 22milim e çıkmıştı insaalah bu ay hayır getirir hepimize
Inşallah canım kuru inciri ne kadar alıyoruz ne kadarı yeterli? Bide sende pko var mı

Back
X