2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlarrr bugun 13.günüm ovulasyon testim
Screenshot_2016-12-13-20-09-49-1.webp

Inşallah canım kuru inciri ne kadar alıyoruz ne kadarı yeterli? Bide sende pko var mı
Yumurta tembelliği var canım. Gelişmiyor yeterince doğal olarak da çatlamıyor bu yüzden. Günlük 8almayı düşünüyorum yarın ararım bu ay da iğne vurulur derse ona göre alcağım vesile olur insaalah hepimize

Bugun ve yarini degerlendiririz diye dusunmustum canim. Ovulasyon forumlarinda arastirdigim kadariyla koyu ciktigi gun ve siliklestigi gun hamilelik ihtimali yuksek diyo. Sence 1 gun arami vereyim.
Valla dr um bana öyle dedi hep 1 gün ara ile ki sağlıklı spermler olsun die ve zaten 24 saat yaşıyor o yüzden 1 gün arayla dedi hep. Ama aklın takılırsa üst üstede dene öyle yapanlarda varmış

Htckbrysl Htckbrysl YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
Size birsey soylim mi ben kindar bi insan degilimdir hic aslinda ama bnm bi kuzenim vardi canciger arkadasimdi ve bekardim o zaman 17 yaslarimda falandim sut kardestik + cok iyi bi dosttuk sonta bi olay oldu ve bi gonul olayiydi tabikide araya girdi ve o evlendi onunla ki (Allah mutlulugunu bozmasin insallah) o ara cok kotu bi kavgamiz olmustu cunku cocuk benim sozlumdu herseybyeni bitmiskn kuzenim o firsatta onunla evlenmisti tabi ki cok gerildik aileler falanda oyle o gunden sonra selam sabahi kestik tabi teyzemlede ve 2. Cocugunu yapmaya calisiyordu bende biliyrdm bunu ve onu bile evlatsz birakmasn dedim Rabbim bu gun onun hamile oldugunu ogrendm ablamdan ona bile cok sevindm kendisini sevmem ama o bile beni mutlu etti.. :KK43:
yok artık ya o nasıl bi kuzenmiş allah böylelerinden uzak tutsun
seninde bebişlerin olacak hayatım hiç canını sıkma tevekkül et sadece

yok artık ya o nasıl bi kuzenmiş allah böylelerinden uzak tutsun
seninde bebişlerin olacak hayatım hiç canını sıkma tevekkül et sadece
Oyle cnm hersey olacagina varr onu bn sevmyrm ama Rabbim evladina kaza bela vermesn insallah ne anasiz ne babasiz birakmasn insallah

Kızlar ben 5 aylık evliyim üstten görme olayı ne. Benm adetime 11 gün var be normalde geç olurum şimdi az kırmızılık geldi sonra kahvemsi sizce bu ne

Bildiğim kadarıyla beklenen adetin olacagi günler hamileysen eğer bebeğin rahme tutugun günler oluyor ve yerleşme kanaması denilen lekelenmeler oluyor. adet başlangıcı sanıliyor ama sonra hamilelik olduğu ortaya çıkıyor.

Senin bata 11 gün kala olması da aynı şey mi onu tam bilemedim. Su anda yumurtlama döneminde falan olman gerekmez mi.

Bildiğim kadarıyla beklenen adetin olacagi günler hamileysen eğer bebeğin rahme tutugun günler oluyor ve yerleşme kanaması denilen lekelenmeler oluyor. adet başlangıcı sanıliyor ama sonra hamilelik olduğu ortaya çıkıyor.

Senin bata 11 gün kala olması da aynı şey mi onu tam bilemedim. Su anda yumurtlama döneminde falan olman gerekmez mi.
İki gün önce yum günüydü sanırım

Geçmiş olsun canım bizde hayalde umutta bitmez inşallah. Doktora gidiyomusun sen? Yoksa yumurtlama günü vs kendin mi ayarlıyosun ? Ben üçüncü günü bi git baksınlar
Gidiyorum canım iki aydır tedaviyle oluyor zaten yumurta tembelliği var bende adet düzensizliği de tabi. Yarın ararım doktoru bakayım ne diyecek Rabbim size nasip eder insaalah bu ay güzel haberler

Back
X