2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar iyi geceler nasılsınz.ben kürtaj oldum malesef bebişimin kalp atışları yavas demişlerdi ve durdu malesef :KK43: morsevdam beni silermisin canım
Canım benim Allahim sana ve bu aciyi yasayanlara sabir versin bir daha yasatmasin saglikla tekrar hamile kalirsiniz insaAllah bitanem öpüyorum

7 haftada 4 .5 kg çok değilim ya hamilelik başlangıcında 55 kg idim az önce tartildim 59.5 kg Ne bulursam atistiriyom sizde de varmı

7 haftada 4 .5 kg çok değilim ya hamilelik başlangıcında 55 kg idim az önce tartildim 59.5 kg Ne bulursam atistiriyom sizde de varmı
60 tım 58 oldum kusmam bulantım yok ama koku hassasiyetinden herşeyi yiyemiyorum. İlk 3 ayda sağlıklı olan hiç kilo almamak ama 1,5 kilo alımı da normal kabul ediliyor. Takip et kendini canım yoksa diğer aylar daha çok alacağız yanarız:KK49:

Aslında 3 haftada 4.5 kilo eder ki bence fazla kuzum ben 14 haftada daha hiç kilo almadım drum 18m haftaya kadar hiç kilo almasan da okur dedi çünkü iştahın daha da fazla açılacak ve önümüz yaz kilolar daha bunaltabilir istersen Dr la paylaş belki Dr una normal gelir

Walla ilk hamileligimde ilk 20 hafta 13 kg vermistim serumlarla yasadim gibi gunde 20 yi geciyordu istifra edisim bak aklima geldide icime korkular salindi simdi 9 ay kustum cevremdekiler sen 2. Yi dusunmezsin diyordu sahi ne ara unuttum disunur oldum

Kizlar simdi bnm bu gun gecikmenin ikinci gunu bata 3 gun kala negatifti sizce eger gecikirse 1 haftalik gecikmede mi kan testi yapim yoksa yarin 3. Gunu o zamanmi yapim bu arada battan bi gun once 1 damla bat gunude 1 damla kahve akintim oldu yarin yaptrrsam iki testin arasi 6 gun oluyo sonuc degisirmi 6 gune :110::bicak: YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z nerdesin :bicak::bicak:

Her hamilelik aynı olmaz kuzum insallah bu sefer ki diğerinin aksine sıfır bulantı ile geçer
Walla ilk hamileligimde ilk 20 hafta 13 kg vermistim serumlarla yasadim gibi gunde 20 yi geciyordu istifra edisim bak aklima geldide icime korkular salindi simdi 9 ay kustum cevremdekiler sen 2. Yi dusunmezsin diyordu sahi ne ara unuttum disunur oldum

Insallah yukselmstr degelrin hamilesindir

Kizlar simdi bnm bu gun gecikmenin ikinci gunu bata 3 gun kala negatifti sizce eger gecikirse 1 haftalik gecikmede mi kan testi yapim yoksa yarin 3. Gunu o zamanmi yapim bu arada battan bi gun once 1 damla bat gunude 1 damla kahve akintim oldu yarin yaptrrsam iki testin arasi 6 gun oluyo sonuc degisirmi 6 gune :110::bicak: YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z nerdesin :bicak::bicak:
a

Kizlar ya bu ay hic belirtim yok gecen ay yasadigim kimyasal gebelikte belirtiler baslmisti adetimden once bu gunlerde acaba ilaca bu ay almaya basladigim progestan ilacmi bastiriyo belirtileri goguslerim inanilmaz hassas bazen kasik ahrim oluyo a bunlar ilacin yan etkilerinde de yaziyo :(

Back
X