2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben onları yaptım hiç sonuç alamadım, adet döneminde dr gittim. İğnelerle yumurtamı büyütüp çatlattı. Aşılama yaptı. 4 yıldır uğraşıyoruz tüp bebek dahi yaptık. Ama kısmet bu zamandaymış. Tuttu şimdi 6.haftadayım hamileliğimin. İnşallah bırakıp gitmez.
Regl olma sorunu yok sadece lh yüksek

hatırlıyomusun biz geçen ayda seninle birlikte bat takip etmiştik :) koca karı testleri falan yapmıştık hehehe :KK70: inş değerlerimiz yükselir benim batım 3 gün geçiyor ama :KK43:
Hatırlamaz mıyım canım :) İnşallah sen hamilesindir :) Benim bu ay olmazsa umutlar şubat ayına kaldı :(

ay dün vericektim ama kan 1.2 çıkınca testide paylaşasım gelmediii hele eşimin gözleri o anki hisleri gözümün önünden gitmiyo :KK43: inşallah 1 2 güne güzel sonuçlar veririm size böyle başına gelen varmı ya adeti geçip kanda 1.2 çıkıp testi pozitif olan
çok var öyle olan ama umutlandırmak istemem olmayanda var. O negatif sonrası hisler zaten beni öldürüyo zaten

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-19-02-17-02.webp
    Screenshot_2016-12-19-02-17-02.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2016-12-19-02-17-59.webp
    Screenshot_2016-12-19-02-17-59.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 41
bugün güzel haberler alacakmışız gibi hissediyorum hatta bir kaç kişiden günümüz hayırlı olsun inşallah

hım normalden daha mı yüksek oluyormuşuz hamile kalınca elimi alnıma değdirdimde pek sıcak değilim bence bakalım hayırlısı

abbooooo kabartma tozumu hoş limonla aynı mantıktır tortumu oluşuyor evet deneyenlere bakalım hamiş kalırlarsa bir nevi doğruluğunu ispatlamış oluruz

walla bu forumları takip ederek öğreneceğim çok şey var hamiş kalsak bu defada cinsiyet için bir sürü yöntemler öğreniriz demi ama
İnşallah alırız güzel haberrrrrrrr... Ben sağlık ocağına gidip kan verdm yarın çıkacakmış sonuç..idrar testi negatif çıktı demin. Bata çok var ama bakalım hayırlısı olsun

Pariskizim Pariskizim @ayllllliiiin35 @Ozlmugr batdâşlarim nasilsiniz bekleme surecimiz basladi bu ay belirti aramak istemiyorum ama diger aylarla kiyasladigimda kremsi akıntim yok. Hamile kalamadigim her ay krem kıvaminda akintim yumurtlamadan sonra baslar adete kadar devam ederdi bu ay kupkuruyum. Sizde durumlar nedir?
Geçen ayda ben öyle kupkuruydum ilk defa ama bu ay yok şu yok bu demiyorum valla kendi kendimizin piskolejisini bozuyoruz :) son 12 bat a belirti aramıyorum ama heycan hep var inş yüzümüz güler canım

ya keşke bu eski hamilelik testlerini hamişler tek tek yapsada sonucu buraya yazsalar ne iyi olur yarın Nisaberatim Nisaberatim inşallah pozitif alacak kan sonucunu bu duyduğum eski yöntemlerin hepsini denettircem ona ceza kaç gündür yazıyoz o da bizim için yapsın artık dimi ama :KK53::KK53:
Hepsini yaparim valla hepsini en onemli detayida soylicm gebe olursam aklims supge dusuren o detayi insallah olurum emin ol olsamda olmasamda herkese yardmci olmayi sevyrm cnm bnm

evett adetim geçti canım halada gelen giden yok bekliyorum bakalım ne olcak aşırı derecede su gibi akıntı kasık bel ağrısı ve son 5 gündürde göğüs hassasiyeti var canım adet ağrısı yaşadım ama olmadı :)
Ayniyiz cnm ben ha adet oldum dyorum o kadar agri var ama tik yok bide birdn su gibi akinti bnm gigusler cok agryo bu agrya coktn olmaliydm diyorum bklm bu gun kantesti ysptrcm hayirlisi insallah

Ayniyiz cnm ben ha adet oldum dyorum o kadar agri var ama tik yok bide birdn su gibi akinti bnm gigusler cok agryo bu agrya coktn olmaliydm diyorum bklm bu gun kantesti ysptrcm hayirlisi insallah
B busra_brt ZK_ASK ZK_ASK sizi bi sayfaya etiketlicem oraya gelmenizi isterim rabi sizde istersenz

Htckbrysl Htckbrysl canım nasılsın? Bitti mi adetin
Çok şükür Canım. Sen nasılsin? Ben de bir oturayım da sana yazacaktım. Dün akşam bitti evet. Eşimle de konuştum. Bu ay bekleme kararı aldık. Hakkımızda hayırlısı artık. Orucumu tutacağım çektirme imkanım olursa yirmilik dişi m vardı onu çektirmeyi düşünüyorum normal gideceğiz yani. Ocak ayında incire başlayalım dedim ama doktora gitme konusunda şu an düşünmede yim eşim gidelim dedi de. Şubatı beklemek istemiyor. Hayırlısı vesselam sen nasılsin? Az kaldı değil mi bata? Var mı değişiklik?

canım günaydın ne yaptın gösterdin mi sonuçlarını ?
Günaydın canım gösterdim şükür sorun yok. Zannetmiyorum ama için rahat etsin diye yapıyorum demişti. Bu ay bekleme kararı aldık bakalım gelecek ay ne gösterir bilmem. Sen nasılsin? Kaç gün geçti iğneden?Var mi değişiklik? Hakkında hayırlısı olur inşallah

Günaydın canım gösterdim şükür sorun yok. Zannetmiyorum ama için rahat etsin diye yapıyorum demişti. Bu ay bekleme kararı aldık bakalım gelecek ay ne gösterir bilmem. Sen nasılsin? Kaç gün geçti iğneden?Var mi değişiklik? Hakkında hayırlısı olur inşallah
ayy aman maşallah çok sevindim canım.belki de oluruna bıraktığında çok daha iyi olur.mutlu haberi alırsın Rabbimin izniyle.bende bir değişiklik yok bugün iğnenin 11.günü.hala beklemedeyim.yine kasık ağrılarım başladı kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum.ilk olduğumda da böyle olmuştu.tek bir farklılık hissediyorum o da sağ kasığımın alt tarafında yani vajinaya yakın bölümde baskı var.Kafama takmamaya çalışıyorum ancak gün yaklaşınca yine merak duyguları başladı.hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Back
X