- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Aynen canım O en iyisini bilir :)ayyy canım benim <3 napalım varsada allahtan yoksada ama insan merak ediyo sebeplerini inşallah güzel sonuçlar alıcaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım O en iyisini bilir :)ayyy canım benim <3 napalım varsada allahtan yoksada ama insan merak ediyo sebeplerini inşallah güzel sonuçlar alıcaz :)
İnşallah hayırlı haber olur canım. Öyle düşünme saatler geçmez sonra. İnşallah olumlu sonuç alacaksın:)Yarın öğleden sonra alcm sonucu. Evdeki test negatif çıkınca bi geri çektim kendimi valla :)
Yok kuzum 2.00 çıktı regle 3 gün varken. Karnım ağrıyor hafiften. Akıntın var mı varsa nasıl?olumsuz düşünmeyelim gelmeyecek o kırmızılar ve hcg nin yükseldiğini görcez inş. senin hcg yine 3 çıkmış benm 1.2![]()
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım. Ayda iki kez adet gördün belki vardır bunda bir hayır. Kasık ağrısı oluyor ya benim bacağa vurmuştu. İnşallah hayra işarettir. Yarın kan testi verecek misin bekleyecek misin? Verirsen mutlaka bana da haber ver olur mu? Dualarım seninleayy aman maşallah çok sevindim canım.belki de oluruna bıraktığında çok daha iyi olur.mutlu haberi alırsın Rabbimin izniyle.bende bir değişiklik yok bugün iğnenin 11.günü.hala beklemedeyim.yine kasık ağrılarım başladı kist mi oluştu acaba diye düşünüyorum.ilk olduğumda da böyle olmuştu.tek bir farklılık hissediyorum o da sağ kasığımın alt tarafında yani vajinaya yakın bölümde baskı var.Kafama takmamaya çalışıyorum ancak gün yaklaşınca yine merak duyguları başladı.hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Sağolasın tatlım saatler geçer geçeeeerrr eşim aradı öğlene doğru gelcm dedii onunla vakit geçer :)) bir haftadır adam yok gelsinde inşallah bi sarlymİnşallah hayırlı haber olur canım. Öyle düşünme saatler geçmez sonra. İnşallah olumlu sonuç alacaksın:)
Allah razı olsun kuzum ama hiç umudum yok bu ayda olmadığını düşünüyorum.kan testi vermicem.çarşamba günü evde kendim test yaparım diyorum ilk idrarla.varsa zaten çıkar.mutlaka haber veririm sana da.İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım. Ayda iki kez adet gördün belki vardır bunda bir hayır. Kasık ağrısı oluyor ya benim bacağa vurmuştu. İnşallah hayra işarettir. Yarın kan testi verecek misin bekleyecek misin? Verirsen mutlaka bana da haber ver olur mu? Dualarım seninle
Siz yine iyisiniz bnmki 0 di cnmolumsuz düşünmeyelim gelmeyecek o kırmızılar ve hcg nin yükseldiğini görcez inş. senin hcg yine 3 çıkmış benm 1.2![]()
ama senin bata 6 gün vardı kuzumm bence kesin oluştu sende var hamişsin :)Siz yine iyisiniz bnmki 0 di cnm
Allah kavuştursun birlikteliğinizi daim etsin canım. Bir melekle mutluluğunuz katlanır inşallahSağolasın tatlım saatler geçer geçeeeerrr eşim aradı öğlene doğru gelcm dedii onunla vakit geçer :)) bir haftadır adam yok gelsinde inşallah bi sarlym![]()
Tamam canım. Hakkında hayırlısı. Güzel haberlerde buluşmak duasıylaAllah razı olsun kuzum ama hiç umudum yok bu ayda olmadığını düşünüyorum.kan testi vermicem.çarşamba günü evde kendim test yaparım diyorum ilk idrarla.varsa zaten çıkar.mutlaka haber veririm sana da.
yok gulum bata 3 gun vardi insallah hepimiz verlim mujdeli haberiama senin bata 6 gün vardı kuzumm bence kesin oluştu sende var hamişsin :)
4 yıl sonra hamiş oldum. 6 haftadayım.Çok şükür Allah'ım
1 haftadan beri akıntı var su gibi çamaşırım hep ıslak 2 gündürde sarı sümük gibi böyle su gibi olanları akarken hissetmiyordum ama sümük gibi olanlı hissediyorum adetlendim diye gidiyorum yok bu sabah yine test yaptım çooook hafif bi çizgi çıktı inş vardırYok kuzum 2.00 çıktı regle 3 gün varken. Karnım ağrıyor hafiften. Akıntın var mı varsa nasıl?
Aminnn canım Allah'a emanet ol...Tamam canım. Hakkında hayırlısı. Güzel haberlerde buluşmak duasıyla
Hafifte olsa çizgi görmüşsün daha neeee inşallah vardırrrrrrrrrrrrr1 haftadan beri akıntı var su gibi çamaşırım hep ıslak 2 gündürde sarı sümük gibi böyle su gibi olanları akarken hissetmiyordum ama sümük gibi olanlı hissediyorum adetlendim diye gidiyorum yok bu sabah yine test yaptım çooook hafif bi çizgi çıktı inş vardır![]()
Cnm testi atsna merak ettim insallah hamilesinidr1 haftadan beri akıntı var su gibi çamaşırım hep ıslak 2 gündürde sarı sümük gibi böyle su gibi olanları akarken hissetmiyordum ama sümük gibi olanlı hissediyorum adetlendim diye gidiyorum yok bu sabah yine test yaptım çooook hafif bi çizgi çıktı inş vardır![]()
inş canım ya geçtimi senin gününyok gulum bata 3 gun vardi insallah hepimiz verlim mujdeli haberi
Bende de akıntı sürekli vardı da bugün daha çok sarımsı sulu akıntı geliyor rahim kendini temizliyor galiba regl için diye düşünüyorum. Çizgi çıkmış bence hamilesin sen bidaha başka bir hastanede kan testi yaptırsana sen?1 haftadan beri akıntı var su gibi çamaşırım hep ıslak 2 gündürde sarı sümük gibi böyle su gibi olanları akarken hissetmiyordum ama sümük gibi olanlı hissediyorum adetlendim diye gidiyorum yok bu sabah yine test yaptım çooook hafif bi çizgi çıktı inş vardır![]()
ay inşallah kızlar kandada bir çıksaaa hepimiz inşallah güzel haberleri alıcazzz <3 asker karısı olmak onu beklemek zor bilirim allah sabırlar versin canımmm ...Hafifte olsa çizgi görmüşsün daha neeee inşallah vardırrrrrrrrrrrrr