2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor yine de ekle canım sen 13 ocak bat. ben yine dayanamaz girerim çünkü sizden başka paylaşabileceğim samimiyetine inandığım kimse yok.. daha evlenmemiş olan arkadaşıma durumdan bahsediyorum ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz, inşallah aynı anda hamile kalırız diyo. güler misin ağlar mısın:)) gerçi kızda haklı millet evlenir evlenmez hamile kaldığı için.bu sene içinde evlenir çocukta yapar:)

S selifor yine de ekle canım sen 13 ocak bat. ben yine dayanamaz girerim çünkü sizden başka paylaşabileceğim samimiyetine inandığım kimse yok.. daha evlenmemiş olan arkadaşıma durumdan bahsediyorum ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz, inşallah aynı anda hamile kalırız diyo. güler misin ağlar mısın:)) gerçi kızda haklı millet evlenir evlenmez hamile kaldığı için.bu sene içinde evlenir çocukta yapar:)
kimsenin dediğine takılma lütfen rabbim en hayırlı zamanda sanada evladını nasip eder inşallah stres yapma gebelik öncesi ve hamilelik süreci için en tehlikeli şeydir .güzel düşün hemi çevrende bir sürü bebek olabilir seni dünyaya getireceğin bebeğin vakti gelmemiş demek demi. inşallah ocakta senden güzel haberler alırız.

Selam kızlar bende fazla giremiyorum. Benide ekler misiniz bat 4-5 ocak.
31 aralıkta test yapmak istiyorum bende varsa yılbaşı hediyesi olur:-))
İkiz hamile olanlar acaba tedaviyle mi oldu merak ettim. Bende çok istiyorum ikiz:))))
Geçen ay öyle hesapladığıö gibi değilmiş yumurtalama günüm o yüzden bu ay özellikle bu hafta boş geçmemeyi planlıyorum ama iki günde bir diyosunuz ya olumsuz etkisi olur mu acaba her günkü birlikteliğin?
Hergün ilişki sperm kalitesini düşürüyor gün aşırı ilişki daha doğru . Sperm kadın vucudunda 48 ila 72 saat arası canlı kalıyormuş . Kadın yumurtası 24 saat canlı kalıyormuş , benim internette araştımalarda öğrendiklerim bunlar.

Geçen ayda ben öyle kupkuruydum ilk defa ama bu ay yok şu yok bu demiyorum valla kendi kendimizin piskolejisini bozuyoruz :) son 12 bat a belirti aramıyorum ama heycan hep var inş yüzümüz güler canım
Bu kadar calisma olunca heyecanda cok fazla oluyor. Bu ayda belirti aramamaya calisalim bakalim sonuc degisir insallah:)

Kizlar persembe gunu idrarda enfeksiyon testi vermek icin dr.a gidicem. Sizce bhcg testi yapmasini istesem gebelik varsa kanda bu kadar erken cikar mi? Persembe adetime 8 gun kalmis olacak.

Ben daha onceki gebeliklerimi hep adete 5 gun kala idrar testiyle ogrenip oyle kan verdim.

B

Daha erken ama sen bilirsin sonra üzülme
Hani daha once kan testi yaptirmadigimdan banada erken geldi o yuzden size sormak istedim. Bende hemen bat gelsin istiyorum. Ama en azindan bu ay biraz hizli gececek insallah benim icin. Haftaya yillik izne cikiyoruz 1 hafta tatildeyiz tam bat gunu donucez eve nasipse:)

erken diyenler çoğunlukta bugün
Kizlar persembe gunu idrarda enfeksiyon testi vermek icin dr.a gidicem. Sizce bhcg testi yapmasini istesem gebelik varsa kanda bu kadar erken cikar mi? Persembe adetime 8 gun kalmis olacak.

Ben daha onceki gebeliklerimi hep adete 5 gun kala idrar testiyle ogrenip oyle kan verdim.
benimde adete 6 gün var test yapasım var kendimi tutuyorum :) bu arada kaç çocuğunuz var

sonuç ne olursa olsun o en hayırlısıdır Nisaberatim Nisaberatim üzme kendini lütfen

Canım hayırlısı olsun kendini üzme lütfen vardır Rabbimin bir bildiği hayırlı zamanda gelsin inşallah.

Canım benim Kısmet de geç, takıp üzme kendini...İnşallah en güzel zamanda Allahım bebişini verecek sana...
sagolun kizlar nasip degilmis insallah burdan sizlerden guzel haberler alirim

Back
X