2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepinizden. benim çevremde baya baya fazla. o yüzden istesem de düşünmeden edemiyorum. yani tam unutuyorum dışarı çıktığım an yine aynı. kız kardeşim yeni doğum yaptı, eşimin görüştüğümüz tüm arkadaşlarının eşi şuan hamile. biraraya gelmek bile istemiyorum. bi arkadaşım sürekli teyzesi bak diye resimler yolluyo asla kıskançlık hissetmiyorum ama bilmiyorum ya iyi hissetmiyorum kendimi.
Seni coook iyi anliyorum O zaman yanlis anlamazsan forumlarada girmezsen senin icin daha iyi olabilir. cunku surekli hamile haberleri paylasiliyor evet kiskanmiyorsun ama o ruh halini tahmin edebiliyorum icin aciyabilir ve stres hamileligi etkileyen bir unsur.

Adet başlayınca he unutmadan adet bitince yumurtlamayi felan bekleme Ben kasım 2 sinde adet oldum 5 de bitti 8-11 çalışma oldu umursamadim o ay kalmisim bata 9 gün kala ogrendim
Kac cikmisti canim degerin? Benim 31 aralik bir gun once test yapmak istiyorum kirmizilar gelmezse belki Allah nasip eder esime yeni yil hediyesi olur diye:olamaz:Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Tecrübeli anne ve anne adaylarına birşey sormak istiyorum. 1.5 yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk sahibi olmayı çok istiyordum fakat tedavi görmeme rağmen olmadı bu ay 10 gün batım gecikti test yapmak istedim'nca hiç ümidim yoktu birde ne görim çift çizgi inanamayp sabah ilk idrarla yaptım yine pozitifti daha da emin olmak için doktora gittim. Ultrasonla baktı ve keseyi göremedi kan testi yaptı 2100 değer çıkmış sizce kızlar bu ne demek oluyor kese neden görünmedi doktor 5 haftalık büyük ihtimal dedi adet tarihine göre'hesap yaptı keseyi göremedi ne olur yardımcı olun çok stres yapıyorum sancılarmda oluyor bazen

Back
X