Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım benim bazen göğüslerim şişer ağrılı olur bazen olmaz benide yanıltıyo buay çok şiş ve ağrıyo kasıklarımda batmalar var son 10 günüm hayırlısı başka da bi belirtim yok bakalım 25 inde test yapacaktık inşallah çıkar çift çizgilerimiz canım yeni yıla beybilerle girerizPariskizim @ayllllliiiin35 O Ozlmugr batdâşlarim nasilsiniz bekleme surecimiz basladi bu ay belirti aramak istemiyorum ama diger aylarla kiyasladigimda kremsi akıntim yok. Hamile kalamadigim her ay krem kıvaminda akintim yumurtlamadan sonra baslar adete kadar devam ederdi bu ay kupkuruyum. Sizde durumlar nedir?
toksoplazma varsa yol önemli değil canım hemen doktora git olurmuToksoplazma testi yaptıranlar varmı lgG pozitif lgm negatif rubella lgG pozitif lgm negatif cmv lgG pozitif cmv lgm negatif bi testler nedir eşim koşturan koşturan gelmiş izin alıp dokturami gidiyom biseyde demiyo
Canım buay ilk defa ovülasyon testini denedim normalde adetlerim düzenlidir hani derlerye 14 ünde yumurtlama ouyo bende öyle biliyodum ama testde erken yumurtladığımı farkettim canım.mesele ben temizlendikten 1 hafta sonra yumurtladım.telimdeki adet takvimime göre 3gün önceydi yani.bence sende başla enazından bilirsinKızlar benim regl bitti bugün başladım ben soğan kürüne bişey sormak istiyorum ovulasyon testi aldım şimdi bunu ne zaman yapayım bugün bi tanesini yapıp bakmak istiyorum durum nasıl diye ama bende lh yüksek cıktıgı için doktor pco var demişti gecen ay 1 aydır ilaç kullanıyorum ayrıca 3 gündür de hayıt tohumu çayı içiyorum bu testi etkiler mi ki lh nin yüksek cıkması 1 ay once 16 idi şimdi kaç bilmiyorum pazartesi randevum var o zaman bakblcm kısaca pcı olup kullanan varmı pco da doğru sonuc verrmi
Cnm batin nezamn iliskiden on gun sonra boyleysr bat gecince yada iki gun sonra daha netlesir bencede hamilesinbence hamilesin canım hayırlı olsun
Harikaaaaa silik çizgi var süper yarın sabah kan ver benceMerhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra yani bu sabah dayanamadım ve test yaptım. çok silik bir çizgi yakaladım. yarın sabah yine yapacağım.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
Çatlatma iğnesi vurundumya canım sıkıntı olmaz diye dusunuyorum. Netten baktım iğneden sonra kanda öğrenen çok olmuş. Benide Arkadas durdurmadı ki sabah erkenden aradı hadı kan verde gel diyo. Benim de bişeyi yapmam için arkamdan illa itmeleri gerekir :) verdik bakalım bi kaç saat sonra öğrenrm hayırlısı olsunZK_ASK canım bat 27 yazmısın şimdi okudum yadıklarını Kanda baktırmak için test mi yaptırdın ?
Ay erken değil mi daha? İnşallah güzel sonuç alırsın...
Canım yaaa içini rahat tut öyle bişey olmayacak merak etme dualarım seninletoxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
Adetlerim düzenli değil bat şu diyemiyorum. sat üstünden 22 gün geçti.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın![]()
İnsallah kırmızılar gelmez bat geçtikten iki sonra kan verirsin en güzeli valla oh kafa misYapmadııımm inşallah olmam ama kasıklarım ağrıyor ve midem bulanıyo üç gündür başka da bişey yok başka
Selam canım naptın test yaptınmıSelam kızlar
Testi atmadın dimi canım hâlâ öyle mi? Bilmiyorum ki ilacım olsa başıma sürerim :)) inşallahhhh vardır da idrarda çıkmıyodurZK_ASK Canım iğnenin 13.günü sabah test yaptim hiçbirşey görünmüyor :)) Birşey olsa gorunurdu herhalde
![]()
Merhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
şüpheli ilişkiden 10 gün sonra yani bu sabah dayanamadım ve test yaptım. çok silik bir çizgi yakaladım. yarın sabah yine yapacağım.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303
İnşallah canımÇok sağol kuzuu ya tavsiyelerini büyük mutlulukla uyguluycam inş güzel sonuçlar alirimm bakalim şuan yumurtlama Günlerim di ama regl oldm bitsin bu yöntemleri uygularim kocişede yarinfan itibaren baslarim artik :))
Aklına kötü şeyler getirme. Her gebelik kimyasal olcak diye bir şey yok. Dediğin gibi bekle bakalım koyulaşınca kan verirsin. Gözünaydın canımtoxoplazma enfeksiyonu geçiriyor olabilirsinz
evet ilk 5 dakika içinde ben gözle görüyordum ama fotoğrafını çektğmde çıkmıyordu 20 dk sonra çektğmde de gözüktü. kızlar korkuyorum
çok korkuyorum daha önce kimyasal geçrdm hepsi böyle erken erken çıkıyor. sonra da adet oluyorm.
Adetlerim düzenli değil bat şu diyemiyorum. sat üstünden 22 gün geçti.
ovülasyon testi ile takip ediyordum, ilişkiler en kalın çizginin olduğu ve silikleştiği günlerde
zaman aralığında oldu.
daha adet tarihine bir hafta var. gitsem de bHCG düşük çıkacak ve tekrar gitmem gerekecek şu anda izin alamıyorum iş yerinden. doktora çıktğm gün komple sevk gerekiyor vs birsürü durumlar.
evden takip etmeye karar verdim her sabah idrar testi yapacağım silikleşirse bırakacağım, koyulaşırsa 1 hafta sonra kan testine gideceğim. böyle bir yöntem düşündüm önerilerinize de açığım...
neden hemen gitmiyorsn kan testine diyeceksiniz çokk haklısınz ama bir daha kimyasal duymaya halim yok, bende travmatik oluyor.
sizlerden dua istiyorum, haftalardr birlkteyiz. Lütfen bana dua edin ve bu kimyasal çıkmasın![]()
Çatlatma iğnesi vurundumya canım sıkıntı olmaz diye dusunuyorum. Netten baktım iğneden sonra kanda öğrenen çok olmuş. Benide Arkadas durdurmadı ki sabah erkenden aradı hadı kan verde gel diyo. Benim de bişeyi yapmam için arkamdan illa itmeleri gerekir :) verdik bakalım bi kaç saat sonra öğrenrm hayırlısı olsun
Merhaba kızlar, beni çoğunuz tanıyor muhtemelen diğer başlığımdan. orda herkese akıl dağıttım kendime kalmadı. şu an heyecanlı ve korkmuş durumdayım. bana fikir verin:
Eki Görüntüle 1927303
Eki Görüntüle 1927303