2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ya sorma, hep boyle yapanlara kizardim. Ben de aynini yapiyorum cok yanlis farkndayim. Daha bat bile gelmedi. Ama Valla aklimdan cikmiyo neyse yarindan itibaren okulda tempo artar ben de unuturum. Burdan uzak da kalamiyorum. Siz bana destek oluyosnz ama bi yandan konsustkca da zihnim bulaniyor. Dun hepmz birden gaza geldk bugn herkes aaa negatif dedi :KK70:
Nolcak halmz...
Ay bi de beni dusun ay basi isten ayrildim evde zaman gecmiyo kitap okuyorum evle ugrasiyorum ama aklim hep acabalarda sizlerle kafa dagitiyorum esimde kizdi hatta tel surekli elinde napiyosun diye :KK70:bat gunu gelmeden karamsarlik yok benimde icim icimi yiyo hele iki gundur var olan kasik agrilarim yuzunden beynim patlayacak ama sakin kalmaya calisiyorum yikilmak yok:KK70:

Benim kararmadı canım. Yani renk değişimi olmadı. Erkek geliyor
tesekkur ederim cevabn icin allah kucagna almayi nasip etsin insallah bende bunu merak ediyrdm demekki herkeste ayni olcak diye bisey yokms renk degisimi sart degilms.ben burda ogrendim gebelik belirtisi oldgnu renk degsiiminin kafam karisti

ya sorma, hep boyle yapanlara kizardim. Ben de aynini yapiyorum cok yanlis farkndayim. Daha bat bile gelmedi. Ama Valla aklimdan cikmiyo neyse yarindan itibaren okulda tempo artar ben de unuturum. Burdan uzak da kalamiyorum. Siz bana destek oluyosnz ama bi yandan konsustkca da zihnim bulaniyor. Dun hepmz birden gaza geldk bugn herkes aaa negatif dedi :KK70:
Nolcak halmz...
walla fena gaza geldik tırt çıktı :D :D:D aman olsun bi heyecandı işte kızımda iki test yapmıştım ikiside pozitifti tafi adetimi 1 haftadan fazla geçmişti o gündendir ilk defa test yaptım ama o çıbık var ya git gel baktım be

Ay bi de beni dusun ay basi isten ayrildim evde zaman gecmiyo kitap okuyorum evle ugrasiyorum ama aklim hep acabalarda sizlerle kafa dagitiyorum esimde kizdi hatta tel surekli elinde napiyosun diye :KK70:bat gunu gelmeden karamsarlik yok benimde icim icimi yiyo hele iki gundur var olan kasik agrilarim yuzunden beynim patlayacak ama sakin kalmaya calisiyorum yikilmak yok:KK70:
sakin ol test yapma daha erken idrarda zaten gözükmeme ihtimali yüksek sabır sabır :) napcan işte burda güzel haber alınca acabalar giriyo zihnine

sakin ol test yapma daha erken idrarda zaten gözükmeme ihtimali yüksek sabır sabır :) napcan işte burda güzel haber alınca acabalar giriyo zihnine
Ben sakin kalmaya calisiyorum da esim cok emin bu aydan ben kolay kolay bisey hissetmem var bebek diyo cok zorlaniyorum umitlenmemek icin :( bekleyecegim bu sefer gecikmeyi yoksa hayal kirikligi oluyo. Ikincinin calismalari da ilki gibi heyecanli oluyo galiba sana bakiyorumda :KK48:

Ben iğneyi vurunduktan sonra takvime kaydettm ayın 21inde kan testi yap diye. Çünkü tam 14.günü diye. İki gün önce denedim malum. Olmadı. Takvime baktım. Dedim Zehra döndün dolaştın 14.güne geldin dedim güldüm :) bakalım nolacak hayırlısı. Şimdiden söyleyim negatif
Hayr olsun inşallah canım. Biz ne kadar plan yapsak da daha büyük ve tek yetkili plan yapıcı var. Şükür. Neyler se güzel eyler eminim üzme tatlı canını

Ben sakin kalmaya calisiyorum da esim cok emin bu aydan ben kolay kolay bisey hissetmem var bebek diyo cok zorlaniyorum umitlenmemek icin :KK43: bekleyecegim bu sefer gecikmeyi yoksa hayal kirikligi oluyo. Ikincinin calismalari da ilki gibi heyecanli oluyo galiba sana bakiyorumda :KK48:
ilkinde pek bi rahattım ki hatta sürpriz olmuştu bana ne heyecanı ne hali korunmayı yeni bırakmıştım nede olsa hemen olmaz diodum :D olacağı varmış rabbim nasip etti adeti geçti 10 gün test aldım hatta iş yerindeydim ben teste test bana baktı çok şaşırmıştım ne hissedeceğimi bilememiştim üzerinden neredeyse 4 yıl geçmiş

Ne guzel bi anı olmuş :) benim annemde abime hamileyken dalak mı ciğer mi ne yemiş. Yedikten sonra beli kaşınmış belini kaşımış. Abiminde doğduğunda belinde leke varmış küçük. Adam geldi 30 yasına. Beli komple kaçlasına kadar kahverengi leke. Abimde sempatik renkli gözlü falan ya diğer abim diyo ki olum iyiki annem elini komple yüzüne sürmemiş sen ona dua et:KK70:
Aa demekki hamileyken leke olur demeleri dogruymus canim cok sasirdim hep batil oldugunu dusunmustum.

ya gülmeyin ben ilk hamileliğimde tv de yemek görsem kusuyordum biri yemekten bahsetse kusuyordum ulen insan dokuz ay kusarmı kustum ilk 6 ay 13 kilo verdim hemde rabbim hiçbirinize yaşatmasın bende 2. kez hamile kalsam inşallah öyle olmam bi daha
Canim kiyamam 13 kilo vermissin sukur bebegin saglikla gelmis. Bi hamilelik birini tutmaz derler ikinci hamileligin kolaycacik gecer insallah.

ilkinde pek bi rahattım ki hatta sürpriz olmuştu bana ne heyecanı ne hali korunmayı yeni bırakmıştım nede olsa hemen olmaz diodum :KK70: olacağı varmış rabbim nasip etti adeti geçti 10 gün test aldım hatta iş yerindeydim ben teste test bana baktı çok şaşırmıştım ne hissedeceğimi bilememiştim üzerinden neredeyse 4 yıl geçmiş
Masallah Rabbim uzun omurler nasip etsin darisi basimiza insallah:dua:

Ben iğneyi vurunduktan sonra takvime kaydettm ayın 21inde kan testi yap diye. Çünkü tam 14.günü diye. İki gün önce denedim malum. Olmadı. Takvime baktım. Dedim Zehra döndün dolaştın 14.güne geldin dedim güldüm :) bakalım nolacak hayırlısı. Şimdiden söyleyim negatif
Ama ama herkes karamsar olmus buralardaa karamsarlij yok stres yok insallah Rabbim nasip etmistir

İnciri direk yesem olmazmı valla kaynatmayla felan uğraşamıyorum yoğun çalışıyorum. Bat 31 aralık benim eğer adet olursam ki inşallah olmam ve bebiş vardır incir yemeyi düşünüyorum
İnciri hergün taze hazırlamaya gerek yok diye biliyorum ibrahim saraçoğlunun bir videosunda izledim 1 litre suya 8/10 adet inciri parçalayıp kaynat dolaba koy günde 2/3 defa iç diyordu . Havuç içinde ayrı bir tencerede 1 litre suya 3 adet havuç doğra kaynat sonra soğuduktan sonra incir ve havuç sularını karıştır iç diye anlatıyordu . Bende soğan kürünü bitirdim incir ve havuç kürüne başlıcam bakalım belki işe yarar.

Canim kiyamam 13 kilo vermissin sukur bebegin saglikla gelmis. Bi hamilelik birini tutmaz derler ikinci hamileligin kolaycacik gecer insallah.
aminnn inşallah canım yaa 2. çocuğu bu kadar erteleme sebebimde bu korkular
Masallah Rabbim uzun omurler nasip etsin darisi basimiza insallah:dua:
amin inşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Kızlar ovulasyon testlerim koyulaşmaya başlamış dimi Aralık 13 sat dı pazar günü bitti 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum

DSC_0618.webp

Kaçıncı günündü canım?hayırlısı olsun ya üzüldüm gerçekten ama hala adet olana kadar umut beslemek istiyorum inşallah hayırla sonuçlanır
iğnenin 13.günü canım bugün.benim hiç umudum yok çünkü hayalet çizgi bile yok :) zaten 13.gün de çıkmadıysa bidaha çıkması mümkün değil.hayırlısı olsun ne diyeyim

Gunaydn kizlar bisey sorcktm bn adet oldum bu gun 3. Gunu kanama azaldi ama normaldir dun bayagi yogundu ama goguslerim hala sis ve agriyor cok bu noal mi ya
benimde öyle olmuştu canım insan kendini öyle bi hazırlıyorki regl olmama rağmen acabalar devam ediyor göğüsüm hala şiş kasıklarım çok ağırıyor... gibi gibi

Back
X