- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Giyiyorum canım termal kilotlu çorap giydim bugünarkadaslar yun iclik giyin ciddiyim :) dondurucu bir hava bu usutmemek mucize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giyiyorum canım termal kilotlu çorap giydim bugünarkadaslar yun iclik giyin ciddiyim :) dondurucu bir hava bu usutmemek mucize
yaaaaaa ne guzel bu sonucub pozitif tebrik edermEvt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.
Eki Görüntüle 1928365
Ayy tebrik ederim gözün aydın güzelim. Darısı inşallah bizlerin başına :)
allah razi olsn canim dualarin icn minnettarim, insallah sana da nasip olr enn kisa suredeMaşallah canım ya çok güzel çıkmış. İnşallah tutunacak bebeğin sana :)
yaaaaaa ne guzel bu sonucub pozitif tebrik ederm
yanne ben de yarn veya obur gub gtmek niyetndeym rabbim bana da pozitifi gostersn insallah amin
![]()
Çok geçmiş olsun :)Kizlar herkese iyi geceler. Size hastaneden yaziyorum. Bugun aksamustu gibi laparoskopik miyomektomi ve histereskopi oldum. Acayip agrim var. Bu gece hastanede yatip kismetse yarin cikacagim. Opuyorum hepinizi.
Olsun öyle deme bak hamile kaldın hiç kalamayanlar var. Bol dua ve sabır gerekiyor. Bir de şu sıralar iyi beslenmeye dikkat et hayırlısı olsun inşallah :)amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
Ben çok seviniyorum sizlerden biri hamile olduğunu öğrendiğinde :) Ve inanıyorum ki bir gün bana da nasip olacak :)allah razi olsn canim dualarin icn minnettarim, insallah sana da nasip olr enn kisa surede
Arkadaslar insallah hepmz koordineli hamile kalablrz bu ay dusunsenize manyakca olurdu
Dun modumuz dusuktu bugun yine yukseldi yarin sabah hastaneye gidecegm. Aradm konustm.
Bu aksam gidecektm 4 e kadar acik polikinkler dedi benm hastaneye ulasmam 5i buluyor. Bi daha teste cagirirsa da ancak sali gtms olrm ama iyi oldu boyle biraz daha bekledmyanne bak tam konstgmz gbi bi de bunu beklemesi var
![]()
Hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın kucaginaEvt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.
Eki Görüntüle 1928365
Hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın kucagina
biraz essek sakasi olmuszaten gece aldım sonucu sabahı iple çektim uyamadım. Birde üstüne Eşimin beni rahatlatmak için yaptığı espiri " hayatım stres yapma bişey yok daha nasıl bir becerin varsa düşünce gücüyle katlediyon bebeklerimizi" yuhh dedim.
Adam da haklı ilk hamile kaldığımda ben hazır değilim ya beklemiyordum dedim ya ondan beri adam benim düşünce gücüyle bebekleri öldürdüğümü sanıyor.
Şu an için rahatım daha ilk ay ve bat 12 ocak. Ama sona doğru stres artıyor gördüğüm kadarıyla Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler olsun inş.