2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.

Eki Görüntüle 1928365
yaaaaaa ne guzel bu sonucub pozitif tebrik ederm:KK200:
@yanne ben de yarn veya obur gub gtmek niyetndeym rabbim bana da pozitifi gostersn insallah amin:nazar:

Ayy tebrik ederim gözün aydın güzelim. Darısı inşallah bizlerin başına :)

amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...

Kizlar herkese iyi geceler. Size hastaneden yaziyorum. Bugun aksamustu gibi laparoskopik miyomektomi ve histereskopi oldum. Acayip agrim var. Bu gece hastanede yatip kismetse yarin cikacagim. Opuyorum hepinizi.
Çok geçmiş olsun :)
amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
Olsun öyle deme bak hamile kaldın hiç kalamayanlar var. Bol dua ve sabır gerekiyor. Bir de şu sıralar iyi beslenmeye dikkat et hayırlısı olsun inşallah :)
allah razi olsn canim dualarin icn minnettarim, insallah sana da nasip olr enn kisa surede
Ben çok seviniyorum sizlerden biri hamile olduğunu öğrendiğinde :) Ve inanıyorum ki bir gün bana da nasip olacak :)

zaten gece aldım sonucu sabahı iple çektim uyamadım. Birde üstüne Eşimin beni rahatlatmak için yaptığı espiri " hayatım stres yapma bişey yok daha nasıl bir becerin varsa düşünce gücüyle katlediyon bebeklerimizi" yuhh dedim.
Adam da haklı ilk hamile kaldığımda ben hazır değilim ya beklemiyordum dedim ya ondan beri adam benim düşünce gücüyle bebekleri öldürdüğümü sanıyor.

Arkadaslar insallah hepmz koordineli hamile kalablrz bu ay dusunsenize manyakca olurdu :KK70:
Dun modumuz dusuktu bugun yine yukseldi yarin sabah hastaneye gidecegm. Aradm konustm.
Bu aksam gidecektm 4 e kadar acik polikinkler dedi benm hastaneye ulasmam 5i buluyor. Bi daha teste cagirirsa da ancak sali gtms olrm ama iyi oldu boyle biraz daha bekledm yanne yanne bak tam konstgmz gbi bi de bunu beklemesi var :KK66:

ya hakkımızda hayırlısı benim psikoloji bozuldu anlayacağınız üzere... ben biraz işlere gömülim belki unuturum.
Ama uğraşıp gerçekten emek verip sonuç alamayan arkadaşlar beni yadırgamasın lütfen benim sıkıntımda bu maalesef...
nasıl negatif test görmekten psikolojiniz bozuluyor benimde pozitifi görüp bebeği göremememden psikolojim bozuldu.
bıraksam her ay aynı şeyi yaşarım gibi geliyor...

Arkadaslar insallah hepmz koordineli hamile kalablrz bu ay dusunsenize manyakca olurdu :KK70:
Dun modumuz dusuktu bugun yine yukseldi yarin sabah hastaneye gidecegm. Aradm konustm.
Bu aksam gidecektm 4 e kadar acik polikinkler dedi benm hastaneye ulasmam 5i buluyor. Bi daha teste cagirirsa da ancak sali gtms olrm ama iyi oldu boyle biraz daha bekledm yanne yanne bak tam konstgmz gbi bi de bunu beklemesi var :KK66:

hadi senide merak ettim inşallah sende güzel haberini kanda teyit edersin ve devamınıda yaşarsın canım.
Şu andan itibaren beklemek düşüyor bize. Güzel olur herşey inşallah...

zaten gece aldım sonucu sabahı iple çektim uyamadım. Birde üstüne Eşimin beni rahatlatmak için yaptığı espiri " hayatım stres yapma bişey yok daha nasıl bir becerin varsa düşünce gücüyle katlediyon bebeklerimizi" yuhh dedim.
Adam da haklı ilk hamile kaldığımda ben hazır değilim ya beklemiyordum dedim ya ondan beri adam benim düşünce gücüyle bebekleri öldürdüğümü sanıyor.
biraz essek sakasi olmus :(
Benimki de dun aksam testlermi bulmus ben uyurken bu kadin banyoda neler karistiryo girip girip nereye bakiyo diyerek. Direk cekmecede duruyodu zaten. Gece uyandirdu beni kalk kalk hamilesin diyo :D sonrada iyki aksam pastrma yemedin dedi :D toxoplazma falan her seyden haberi var benmki ben universitedeyken o calstrmsti beni :D dusunun adamin ilk tepkisi iyki pastrma yemedin oldu

Şu an için rahatım daha ilk ay ve bat 12 ocak. Ama sona doğru stres artıyor gördüğüm kadarıyla Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı haberler olsun inş.

Evet bence bütün konu stress... Madem ilk ayın şiddet ile tavsiye ederim, gebeliği hiç düşünme hiç bir şeye takılma burada yazılanlara git keyfine bak kendine uğraş bul...
Çünkü her durum kendine özel. Kafaya taktıkca bu iş tam bir girdap oluyor...
Git güzel uğraşlar bul...

Back
X