- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
yooo geçmedi bat benle aynı olanlar test yaptı silik çizgi çıkınca gaza geldi bat 25 aralıkTecrubeli olmak da ise yaramiyo burada galeyana gelince belirtiler testler havada ucusuyobat gecti mi ki test yaptin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooo geçmedi bat benle aynı olanlar test yaptı silik çizgi çıkınca gaza geldi bat 25 aralıkTecrubeli olmak da ise yaramiyo burada galeyana gelince belirtiler testler havada ucusuyobat gecti mi ki test yaptin
Benimde 6 gün kaldı canım malesef bu ay güzel haber fazla veremedik önümüzdeki ay yeni yıl inşallah. Bidaha günün den önce test yapmak yok bana. Bat geçerse o zmn yaparım çok yorucu canım ya psikolojik savaşsorma canım yaa yok diyorum kendimce hissetmiyorum diyorum sonra bir belirti hissedince ona yormadan edemiyorum ama bakalım artık bu ayda olmazsa doktora gidicem birşeymi oluştu bende diye.bu arada benim bat'a 6 gün kaldı erken gebelik testlerinden yaptım dayanamayıp negatif çıktı çok çökerdim anlatamam.kesinlikle olumsuzum
Ayy gaza gele gele sistik yeminleyooo geçmedi bat benle aynı olanlar test yaptı silik çizgi çıkınca gaza geldi bat 25 aralık![]()
yok yok yapma erken yapana kızacam walla boşuna motivasyonum düştü 9 gün hele hele ben 5 gün kala yaptım sonuç fıss hoş herkeste olsa çıkardı diyo bat günümde bakıcam ya yada dayanamazsam bir gün öncesine netten gebelik testi siparişi verdim 10 tane maksat boşa gitmesin sabah akşam yaparım hahahhahaAyy gaza gele gele sistik yeminleama iste herkes ayni degil ki ya dayanamicam bende yapcam test he 9 gunum var daha
![]()
Yumurtanın çatlamadığını adetin 3günü mü öğrendiniz bende Ç. İğnesi kullandım çatlamadı dıye düşünüyorum
10 tane test nedir ya manyaga dondukyok yok yapma erken yapana kızacam walla boşuna motivasyonum düştü 9 gün hele hele ben 5 gün kala yaptım sonuç fıss hoş herkeste olsa çıkardı diyo bat günümde bakıcam ya yada dayanamazsam bir gün öncesine netten gebelik testi siparişi verdim 10 tane maksat boşa gitmesin sabah akşam yaparım hahahhaha
Tabi canım 30 liraydı. Alıcam canm Allah razı olsun inşallah işe yararBen de anneme soyledim alacak yarin 2 kutu bize zaten kutusu 7 lira ucuz. Normalde daha pahali sanirim yarin A101 e geliyormus.
Seninkide can sıkıntısıyok yok yapma erken yapana kızacam walla boşuna motivasyonum düştü 9 gün hele hele ben 5 gün kala yaptım sonuç fıss hoş herkeste olsa çıkardı diyo bat günümde bakıcam ya yada dayanamazsam bir gün öncesine netten gebelik testi siparişi verdim 10 tane maksat boşa gitmesin sabah akşam yaparım hahahhaha
Canım valla koyulaşmış kan ver bence artık
biride yumurtlamadan 10 güün geçince idrarda çıkar dedi kimdi anımsayamadım.10 tane test nedir ya manyaga dondukvalla hic de oyle dusunmuyorum gecen ay erken yaptim testte cikmadi gecikince kanda cikti testtede ikinci cizgi cikti ama kimyasal gebelikmis iste. Uzmanlar max. 10 gun gecikmedikce test yapilmasini uygun bulmuyolar zaten
Hadi inş tutunur canımEvt dün dayanamayıp gittim hastanede kan testi yaptırdım.
bugün de sonucu dr. ile görüştük. Çok yeni olduğunu ama zamanın ne gösterdiğini bakmak gerektiğini söyledi.
İşlerim yoğun olduğundan cumartesi için randevulaştık.
Eki Görüntüle 1928365
İnşallah güzel haberler gelecek kuzum tebrik ederim
amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
Bilemicem valla ben okuduklarimin yalancisiyim kanda cikma ihtimali yuksekte idrarda cikmayabiliyobiride yumurtlamadan 10 güün geçince idrarda çıkar dedi kimdi anımsayamadım.
yahu 10 u 10 tl sudan ucuz10 tane test nedir ya manyaga dondukvalla hic de oyle dusunmuyorum gecen ay erken yaptim testte cikmadi gecikince kanda cikti testtede ikinci cizgi cikti ama kimyasal gebelikmis iste. Uzmanlar max. 10 gun gecikmedikce test yapilmasini uygun bulmuyolar zaten
hee nedek canım ya gaza geliyom sonra fıs sönüyom kader kısmetSeninkide can sıkıntısı![]()
hayırlısı olsun bakalım bekleyip görecez canım inşallah hepimiz için güzel bir sene sonu olurBilemicem valla ben okuduklarimin yalancisiyim kanda cikma ihtimali yuksekte idrarda cikmayabiliyo
Insallaaah ama valla sisti icim beklemekten bende senin gibi bi suru test alip hepsini yapasim varhayırlısı olsun bakalım bekleyip görecez canım inşallah hepimiz için güzel bir sene sonu olur
Bende toz olanını kullaniyorum 12 aralıkta başladım hamileliği kolaylastirir dedi doktor ama daha ilk kez denedigimiz için bilmiyorum faydası ne olurselam kızlar folık asıtım bıtmıstı ınofolık kombi aldım kullanan var mı? hormon tahlılınde hafıf pko cıktı umarım bu hap bana yenılıkler getırır
Yumurtanın çatlamadığını adetin 3günü mü öğrendiniz bende Ç. İğnesi kullandım çatlamadı dıye düşünüyorum[/QU
evet cnm adetin 4.günü dra gittim çatlamamış yumurtan var dedi ultrasonda baktı alttan