2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

amin canım İnşallah isteyen hekesin başına..
ama benim için cok mutlu edici bişey değil. ben korunmadığımda hep hamile kalıyorum ama sonu gelmiyor.
maalesef...keşke hiç test yapıp kafamı karıtırmasaydım böyle cok zor oluyor bekleme sürem arttı ...
Hayırlısı olsun canım. Burada bir arkadaş ananas yiyin diyordu bebegim tutunmasına destek oluyormuş dene istersen. Ananas hem bol C vitamini var.

ZK_ASK ZK_ASK Htckbrysl Htckbrysl canlarım kan sonucum "1.20 negatif " beraber hamile kalacaz inşallah :))

2016da 2 düşüğüm oldu zaten iyi bir yıl değildi inşallah 2017 çok güzel bir yıl olsunn :KK66:
Canım benim yaa. Yeni gördüm mesajı. Çok üzüldüm gerçekten kendim sonuç almış gibi. Ama Hakk tan hayırlısı ne diyelim. Hayır gördüğümüz şer, şer gördüğümüz hayır olabilir. Allah gönlüne ferahlık versin canım. İnşallah yeni umutlar besleyeceğiz hep beraber:dua:

Hayırlısı olsun canım. Burada bir arkadaş ananas yiyin diyordu bebegim tutunmasına destek oluyormuş dene istersen. Ananas hem bol C vitamini var.
Evet ananas gebe kalmada çok faydalıymış bn de duymuştum cnm tüp bebk yaptıran bi arkadsa dr demiş.

Canım benim ep beraber çalışmalara devammm yeni yıla nasip olur inşallah bebişlerin gelmesi. Hayırlıca gelsinler :dua:

Canım benim yaa. Yeni gördüm mesajı. Çok üzüldüm gerçekten kendim sonuç almış gibi. Ama Hakk tan hayırlısı ne diyelim. Hayır gördüğümüz şer, şer gördüğümüz hayır olabilir. Allah gönlüne ferahlık versin canım. İnşallah yeni umutlar besleyeceğiz hep beraber:dua:

çokk sağolun canlarım yaa rabbim dualarımızı duyuyordur.:KK200: önümüzdeki ayda beraber güzel haberler alalım inşallah :dua: aile hekimi sonucu söylerken dediki yeni düşük yapmıştın olmaması daha hayırlıdır belki rahim kendini toparlasın biraz dedi.peşpeşe düşük riski daha fazla oluyormuş. gerçekten şer gördüğümüz şey bizim hayır olabilir ;)

ne bilim canım yaaa inancım uçtu gitti gibi nedense dün test yaparken kesin hamileyim düşüncesiyle yapmıştım çünkü kızımda yaşadığım belirtileri yaşıyordum ama demek burda okudukça kendim kurdum ve yaşadım :KK70:

canım ama lütfen biz idrar testini çok erken yaptık. benim idrar da negatifti cok sonra silik bir çizgi belirdi de gidim kan tahlili yapım dedim.
Zaten Dr. da idrar yapma şuan çıkmaz dedi. Kanda da gördüğün gibi çok az. 20 nin altını zaten idrar testleri yakalayamıyor kaldı ki kanda daha bu kadar. İdrara daha yeni geçiyordu demekki.
Seninde aynısı olduğu inancındayım. Ama hayırlısı herşeyin Hayırlısı canım.

yahu 10 u 10 tl sudan ucuz :KK70: evde predictor early vardı kullandım 12 tl çöp oldu bari ucuzundan aliimde içime oturmasın dedim hahahahahhaa :p :KK70: tamam taman biraz çatlak olduğumu söylerlerdi bekarken ama evleniince içime öküz kaçtı

hee nedek canım ya gaza geliyom sonra fıs sönüyom kader kısmet
Aynen bende kendime diyorum balon gibi şişip şişip iniyorum balonu ağzı açık bıraktığında sağa sola çarptığı gibi kendimi çarpasım geliyo:KK48:

çokk sağolun canlarım yaa rabbim dualarımızı duyuyordur.:KK200: önümüzdeki ayda beraber güzel haberler alalım inşallah :dua: aile hekimi sonucu söylerken dediki yeni düşük yapmıştın olmaması daha hayırlıdır belki rahim kendini toparlasın biraz dedi.peşpeşe düşük riski daha fazla oluyormuş. gerçekten şer gördüğümüz şey bizim hayır olabilir :KK66:

canım benim cok doğru söylemiş dr. bende yaşadım biliyorum. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok.
Allah sanada en hayırlı zamanda bebişini naip etsin canım...:dua:

Kızlar soğan kürü yaparken,hic,boyle ağrınız oldu mu ara,ara,kasık da ben pazar günü regl bitti başladım pazartesi 4 gündür içiyorum acaba iltihap atıyor ondan mı,ara,sıra ağrı oluyor

kizlar ovu testi hakkinda bilgi sahibi olanlar hatta hamileligni bu sekilde ogrenenler ben 30 gunde bir adet okuyorm bat 28 aralik yumurtlama donemimi biliyrm gecti ve degerlendirildi 13 ila 15 gunleri arasydi.ben bu donemden sonra bu ay tutmaz die ovu testi aldim o zaman denemistm ovu dönemim gectgi icin silik cizgi vardi simdi regle 5 gun var forumda gezerken okumistm gebeligini ovu testleriyle ogrenenler varms bende suphelendgm icin deneyeym dedim iki cizgide kirmizi hatta git gide kizardilar ikinciye mi yumurtluyrm hamile olablr miyim gebelik testi icinde erken diye korkuyrm yapmaya

Eklentiler

• 14824131465761063704858.webp
    14824131465761063704858.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
kizlar ovu testi hakkinda bilgi sahibi olanlar hatta hamileligni bu sekilde ogrenenler ben 30 gunde bir adet okuyorm bat 28 aralik yumurtlama donemimi biliyrm gecti ve degerlendirildi 13 ila 15 gunleri arasydi.ben bu donemden sonra bu ay tutmaz die ovu testi aldim o zaman denemistm ovu dönemim gectgi icin silik cizgi vardi simdi regle 5 gun var forumda gezerken okumistm gebeligini ovu testleriyle ogrenenler varms bende suphelendgm icin deneyeym dedim iki cizgide kirmizi hatta git gide kizardilar ikinciye mi yumurtluyrm hamile olablr miyim gebelik testi icinde erken diye korkuyrm yapmaya
Ovu testiyle hamileik öğrenenler çoğunlukta canım. Ben de denedim çoğu kez ama silik çizgiyi bırak çizgi bile yoktu. Ve sonunda hep regl oldum. Kesin diye bir şey yok ama ben senin yerinde olsam umutlanırdım :KK66: İnşallah seninki hamileliktendir :KK66:

Ovu testiyle öğrenenler çoğunlukta canım. Ben de denedim çoğu kez ama silik çizgiyi bırak çizgi bile yoktu. Ve sonunda hep regl oldum. Kesin diye bir şey yok ama ben senin yerinde olsam umutlanırdım :KK66: İnşallah seninki hamileliktendir :KK66:
insallah canm ya belirtiler var ama hep çık istedgmzden mi belirti yasiyorz diye suphedeym bolede ikisi kipkirmizi olunca suphelendm ama bekliycn ya bide hayal kirikligi olmasın ama icim icimi yiyo suandaaa:kızgın:

canım ama lütfen biz idrar testini çok erken yaptık. benim idrar da negatifti cok sonra silik bir çizgi belirdi de gidim kan tahlili yapım dedim.
Zaten Dr. da idrar yapma şuan çıkmaz dedi. Kanda da gördüğün gibi çok az. 20 nin altını zaten idrar testleri yakalayamıyor kaldı ki kanda daha bu kadar. İdrara daha yeni geçiyordu demekki.
Seninde aynısı olduğu inancındayım. Ama hayırlısı herşeyin Hayırlısı canım.
sen sonradan çizgi çıktı dedin diye akşam eve gidince bi daha baktım ikinci cizginin esamesi okunmuyordum .ama burada sürekli okuyunca insan etkileniyor cidden ne bilim başla yasmini yeni bırakım diye hamiş kalcam diye korktum( tabi bebeğe bi zararı olacağını düşündüğümden) sonrada bi havaya girdim tek çizgiyi görünce bi bozuldum yaw :D

insallah canm ya belirtiler var ama hep çık istedgmzden mi belirti yasiyorz diye suphedeym bolede ikisi kipkirmizi olunca suphelendm ama bekliycn ya bide hayal kirikligi olmasın ama icim icimi yiyo suandaaa:kızgın:
En iyisi regl günü gelmeden ne ovu ne de hamilelik testi yapmak ama iş işten geçmiş artık :kahve: bekleyeceksin artık canım regl gününe kadar. Ama 1 gün bile geçse yap hemen testi :KK66:

evet ben ilk onunla şüphelendim bende klomen + çatlatma iğnesi oldum ama umudum olmadığı için umursamadım adete yakın ovulasyon testi yaptım sırf meraktan iki gün boyunca ilk damlarda müthiş kıpkırmızı kalın olmaya başladı iki gün takip ettim o şekilde sonra hamilelik testi ve kan testi yaptım hamileymişim.

Back
X