2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sen sonradan çizgi çıktı dedin diye akşam eve gidince bi daha baktım ikinci cizginin esamesi okunmuyordum .ama burada sürekli okuyunca insan etkileniyor cidden ne bilim başla yasmini yeni bırakım diye hamiş kalcam diye korktum( tabi bebeğe bi zararı olacağını düşündüğümden) sonrada bi havaya girdim tek çizgiyi görünce bi bozuldum yaw :KK70:

ben bu dediğini geçen ay yaşadım :) Geçen ay bende ovulasyon testi ile yumurtalamamı takip ettim ama eşimin haberi yok tabi. Pik yaptığı günden 2 gün önce olmuştu ilişki, pikten de 4 gün sonra. Anlayacağın en yüksek zamanda 6 gün içinde adamla bişey yaşamadım ama buradan oku oku acaba demeye başladım. Hiç Test yapmadım ama. Bekledim adetimi ve adet günüm hiç sapmaz oldum o gün. ama o heyecanımı anlatamam :KK70::KK70:

kizlar ovu testi hakkinda bilgi sahibi olanlar hatta hamileligni bu sekilde ogrenenler ben 30 gunde bir adet okuyorm bat 28 aralik yumurtlama donemimi biliyrm gecti ve degerlendirildi 13 ila 15 gunleri arasydi.ben bu donemden sonra bu ay tutmaz die ovu testi aldim o zaman denemistm ovu dönemim gectgi icin silik cizgi vardi simdi regle 5 gun var forumda gezerken okumistm gebeligini ovu testleriyle ogrenenler varms bende suphelendgm icin deneyeym dedim iki cizgide kirmizi hatta git gide kizardilar ikinciye mi yumurtluyrm hamile olablr miyim gebelik testi icinde erken diye korkuyrm yapmaya
Evet öğrenenler çoğunlukta ama ben yaptığımda silik çıkmıştı. Belki ben beceremedim bilmiyorum. İnşallah tutmuştur

kizlar ovu testi hakkinda bilgi sahibi olanlar hatta hamileligni bu sekilde ogrenenler ben 30 gunde bir adet okuyorm bat 28 aralik yumurtlama donemimi biliyrm gecti ve degerlendirildi 13 ila 15 gunleri arasydi.ben bu donemden sonra bu ay tutmaz die ovu testi aldim o zaman denemistm ovu dönemim gectgi icin silik cizgi vardi simdi regle 5 gun var forumda gezerken okumistm gebeligini ovu testleriyle ogrenenler varms bende suphelendgm icin deneyeym dedim iki cizgide kirmizi hatta git gide kizardilar ikinciye mi yumurtluyrm hamile olablr miyim gebelik testi icinde erken diye korkuyrm yapmaya

canım bu konuda çok kesin bilgi yok. Yani burada forumlarda çoğu kişide doğru çıktı. Hatta Hamile kişilerde denedi aynı ovulasyon günü gibi koyu çıkıyor. Ama orada görüp gebelik testinde olumsuz sonuç alanlarda olmuş.
Özellikle çatlatma iğnesi kullananları yanıltıyor. Çok takılma ona.
Ama bence bir kaç gün geçince gebelik testi yapabilirsin. Umutlanabilirsin ama sonuçta en doğrusunu kanda ve ya idrarda gebelik testiyle alabilirsin.

selaaaaaam kızlar,
ben de hamiş kalmak istemiş, kalmış ve ne yazık ki bebişlerimi kaybettmiştim. :KK43: çok bunalıyorum anlatamam 2 ay denememiz yasak, denemek bile şükretme sebebiymiş anladım. moralim çoook bozuk, size içimi dökmek istedim.
Cnm bnm allah sabir versin insallah yine olur bebislerin moral cok onemli biran once toparlanmaya bak

selaaaaaam kızlar,
ben de hamiş kalmak istemiş, kalmış ve ne yazık ki bebişlerimi kaybettmiştim. :KK43: çok bunalıyorum anlatamam 2 ay denememiz yasak, denemek bile şükretme sebebiymiş anladım. moralim çoook bozuk, size içimi dökmek istedim.

canım benim üzme kendini herşeyin bir zamanı var. allah dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
bu sürede biraz kendini toparla, Eşinin ve kendi beslenmene dikkat et, Bir nevi Hazırlık için bir süreç olarak değerlendir canım.
Ozaman bu geçen zamanı değerlendirdiğin için belki daha kısa sürede daha güzel sonuçlar alabilirsin.
Allah gönlüne göre versin.

canım bu konuda çok kesin bilgi yok. Yani burada forumlarda çoğu kişide doğru çıktı. Hatta Hamile kişilerde denedi aynı ovulasyon günü gibi koyu çıkıyor. Ama orada görüp gebelik testinde olumsuz sonuç alanlarda olmuş.
Özellikle çatlatma iğnesi kullananları yanıltıyor. Çok takılma ona.
Ama bence bir kaç gün geçince gebelik testi yapabilirsin. Umutlanabilirsin ama sonuçta en doğrusunu kanda ve ya idrarda gebelik testiyle alabilirsin.
catlatma ignesi kullanmadm sadece gun asiri oldu bakalm kismet bekliycz bende dedgn gibi pek umut baglamiyrm ama heycanlandm tabi

kızlar merhaba, bu akşam kan testine gittim. sonuçlar şimdi çıktı :KK200:

Eklentiler

• 6cc0c228-cb33-4e54-b67b-7bca5f6f4dfe.webp
    6cc0c228-cb33-4e54-b67b-7bca5f6f4dfe.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 87
insallah canm ya belirtiler var ama hep çık istedgmzden mi belirti yasiyorz diye suphedeym bolede ikisi kipkirmizi olunca suphelendm ama bekliycn ya bide hayal kirikligi olmasın ama icim icimi yiyo suandaaa:kızgın:
Canın dün gebelik testi yaptım ve ovu testide yaptım ikiside pozitif

Eklentiler

• IMG_3353.webp
    IMG_3353.webp
    4 KB · Görüntüleme: 85
BATLAR
S selifor 8 Ocak:KK31:
@tomrs 22 Aralık
@Evkusu5 22 Aralık
@zyekici 24 Aralık
@Sessiz melegim 24 Aralık

@grapher 24 Aralık
@Zanamm174 25 Aralık
kalplerasi kalplerasi 25 Aralık
@ayllllliiiin35 26 Aralık
@Babies16 26 Aralık
@eflasun 26 Aralık
yanne yanne 26 Aralık
@ROSE-MOON 27 Aralık
@tugken 27 Aralık
@Zehra ungrms
27 Aralık
@Miyequape 27 Aralık
@ayca152012 28 Aralık
@Asimisa 28 Aralık
@Umutlukartalice 28 Aralık
@baby baby 29 Aralık
@Themarginal 29 Aralık
michie michie 30 Aralık
@neseliii34 30 Aralık
@Ozlmugr 30 Aralık
@friendlyfriendly 31 Aralık
@Pariskizim 31 Aralık
BarSer BarSer 31 Aralık
@Biravucmutluluk46 31 Aralık
@2miracles 1 Ocak
B beste09 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@hafsa nil 4 Ocak
@yelsem 4 Ocak
@asya061106 5 Ocak
@Cennet irmagi 7 Ocak
@Frida1kahlo 10 Ocak
@kubito 12 Ocak

@ezott 12 Ocak
@aysnrkrks 13 Ocak
@bebegim-gel 13 Ocak

@aybkmst 13 Ocak
@slvlovehmt 14 Ocak

@Nisaberatim 16 Ocak
@okeanoss00 18 Ocak
@gzdy 24 Ocak

HAMİLELER
@Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi ERKEK:anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@onurumbenim KIZ :anneadayı:
@lucccck KIZ:anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam KIZ:anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 ERKEK:anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
cgdmkrks cgdmkrks ERKEK :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:

@Nonipo :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin:anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 İKİZ :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh :anneadayı:
@bebem88 :anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol :anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur :anneadayı:
Ayla ak :anneadayı:
@derya6129 :anneadayı:
@Ceylin04 :anneadayı:
@Selinisko :anneadayı:
@zeran :anneadayı:
serhalask ERKEK :anneadayı:
@bote86 :anneadayı:
@Aschil07 :anneadayı:
biraqedere:anneadayı:

Ruken Akrep :anneadayı:
@Aynur5656 :anneadayı:
@lale_cik :anneadayı:
@Popliteal :anneadayı:
@melegim05 :anneadayı:
@OguzGencay :anneadayı:

la rosa :anneadayı:
@bitanecikk :anneadayı:
@fatmasecret19 :anneadayı:

mavs 24 :anneadayı:
@hande234 :anneadayı:
yb13:anneadayı:
K Kevser k:anneadayı:

@Lovelymom :anneadayı:
@fatossey :anneadayı:
@Rabiak :anneadayı:

SUU :anneadayı:
Cadiilknur :anneadayı:
Ezmu0810 :anneadayı:
Kombim :anneadayı:
midwife09 :anneadayı:
Vegabund ERKEK:anneadayı:
sakyuz :anneadayı:
Myzt :anneadayı:
Bende variiiimmm
İnşallah bu sonbaharda hepimiz hamile kalırız ya en çok istediğimdi sonbaharda olması çünkü yazın doğmuş olur en azından
ayazda soğukta zor olur
Allah hayırlısını nasip etsin

Back
X