2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

munter munter S sakyuz yanne yanne
Sagolun kizlar ya valla dusundgmden yuksek cikti. Cok rahatladm. Sali gunu tekrar gidecegm. Ctesiye randevu alamaynca direkt acilden giris yaptm.
Allahim hepmzn yuzunu boyle guldrsn.

Aminnn cnmmm ins.. cok heyecan verici oldugunu dusunuyorummm :KK200:

ben bu dediğini geçen ay yaşadım :) Geçen ay bende ovulasyon testi ile yumurtalamamı takip ettim ama eşimin haberi yok tabi. Pik yaptığı günden 2 gün önce olmuştu ilişki, pikten de 4 gün sonra. Anlayacağın en yüksek zamanda 6 gün içinde adamla bişey yaşamadım ama buradan oku oku acaba demeye başladım. Hiç Test yapmadım ama. Bekledim adetimi ve adet günüm hiç sapmaz oldum o gün. ama o heyecanımı anlatamam :KK70::KK70:
Evet yaa hic sorma ovulasyon testide yapmadim ama kanimca yumurtlamadan 1 gun onceydi ama icime sor kesin hamileydim testten sonra nerdeyse test bozuk dicem kendimden o kadar emindim

munter munter S sakyuz yanne yanne
Sagolun kizlar ya valla dusundgmden yuksek cikti. Cok rahatladm. Sali gunu tekrar gidecegm. Ctesiye randevu alamaynca direkt acilden giris yaptm.
Allahim hepmzn yuzunu boyle guldrsn.
Ohhh cnm bnm masallah bk cok guzel olck hersey insallah Rabbim sizi korusun cnm

kesinlikle öyle yaa ama birden içime bir heyecan geliyor ve yapıyorum.söz verdim bende kesin kararlıyım eğer bu ay bişey olmazsa ki hiç umudum yok ozaman yapmıycam birdaha test
Umut olmazsa o zaman belirti de aramayız strese de girmeyiz oldu mu olmadı mı diye. Akışına bıraktığmz zaman olur inşallah canımm

okeanoss00 okeanoss00 A101e gittn mi canım? Biz demin geldik , aldım

Eklentiler

• IMG_20161222_201439.webp
    IMG_20161222_201439.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
Ağrı,derken,hani böyle günde 1-2 defa birkaç,saniyelik hafif,vuran,bi ağrı,hani belki,temizliyor,mu,diye düşündüm
Temizliyodur canım bende hiç etki etmedi bişey hissetmedim hatta adetim iki ay geç geldi zaten düzensizdi normal yani ama 7 gün sürmüştü normalde 4 gün sürer

Back
X