2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mantıken dediğin doğru sanki canım. Kimyasalda bebek zaten rahime yerleşmemiş oluyor. Dolayısıyla progesteron işe yarar mı ben de bilemedim. Ama belki yanne yanne 'nin bebeği yerleşmiştir ve tutunması için bir şans olabilir. Hayırlısı olsun yanne yanne

canım yerleşme olup olmadığını göremiyorlar değer çok düşük zaten.sadece kanda tekrar bakıyorlar değer düşmüşse zaten yapacak bişey yok.. Yükselmesini ummuyorum. sağol canım cok sağolun

benimde 21,12den 6ya düşmüştü değerim kimyasal diyip göndermişlerdi:KK51:

Aynen bide benim dr. yoktu nöbetçi dr. vardı ve ilk kez hamile kalmıştım adam düşük yapıyon dedi. Benle kocam şoka girmiştik. Ee ne yapcaz dedik. Gidin eve dinlen adet gibi gececek atacaksın sıkıntı yok dedi.

canım yerleşme olup olmadığını göremiyorlar değer çok düşük zaten.sadece kanda tekrar bakıyorlar değer düşmüşse zaten yapacak bişey yok.. Yükselmesini ummuyorum. sağol canım cok sağolun
Hiç kimyasal veya herhangi bir gebelik yaşamadığım için çok fazla bilgim yok gebelikten sonrasıyla ilgili. Ama gebelik öncesi için maşallah doktor gibiym, gibiyiz..:KK51:

Hayırlı zamanda gelsin bebeğin, Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin inşallah canım.

Hiç kimyasal veya herhangi bir gebelik yaşamadığım için çok fazla bilgim yok gebelikten sonrasıyla ilgili. Ama gebelik öncesi için maşallah doktor gibiym, gibiyiz..:KK51:

Hayırlı zamanda gelsin bebeğin, Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin inşallah canım.

çok sağol canım allah herkesin muradını versin hayırlı zamanda...
Ama ben 1,5 sene boşunamı bekledim.???? ah ne yapcam bilemedim. Çok umudum yokdu doğrusu. ama hiç bişey anlamadım bu işten ben. Dr. Heşey normal diyor geçiyor. ama ortada anormal daha ne olması gerekiyor...

Kızlar birşey aklıma takıldı özellikle yumurta tembelliği olan arkadaşlara sorum. Kahve yle araları nasıl? Kahve direk olarak etkilemiyor deniyor ama yumurta tembelliği kalitesi hakkında bilgisi olan var mi?

ay insallah ya hamileyizdr stresten olcem var mi yokmu diye
Bende canım meraktan ölücem bu gidişle :) test negatif olması erken yapmam beni hep umutsuzluğa sürüklüyor.Artık erkenden yapmıycam birdahaki ay.eğer bu ay bişey çıkmazsa ama burda bir arkadaş ovülasyon testi yapmıştı koyu.onunlada gebeliği öğrenenler oluyor gibi bir yazı okudum.dün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik dahi çıkmadı.bugün meraktan bakiyim dedim yine bir baktım 2.çizgi birinci çizgiye çok yakın koyulukta çok şaşırdım.1 saat sonra tekrar yaptım idrarı tutarak ve yine aynıydı.neyden olabilir yaa müthiş meraktayım kasık ağrılarımda var

Bende canım meraktan ölücem bu gidişle :) test negatif olması erken yapmam beni hep umutsuzluğa sürüklüyor.Artık erkenden yapmıycam birdahaki ay.eğer bu ay bişey çıkmazsa ama burda bir arkadaş ovülasyon testi yapmıştı koyu.onunlada gebeliği öğrenenler oluyor gibi bir yazı okudum.dün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik dahi çıkmadı.bugün meraktan bakiyim dedim yine bir baktım 2.çizgi birinci çizgiye çok yakın koyulukta çok şaşırdım.1 saat sonra tekrar yaptım idrarı tutarak ve yine aynıydı.neyden olabilir yaa müthiş meraktayım kasık ağrılarımda var
bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yani

ben niye bugün erkenden adet oldum acaba yaa hesaplayınca 9 aralıkta çatlamış yumurtam demekki. yarın tekrar doktora gidicem canım sen ara vereceksin ilaca sanırım.
Çatlatma iğnesinden 16 - 18 - 20.günlerde adet olunuyo zaten 14.gün olanda çok var. Ben hâlâ olmadım göğüs ağrısı devam baska da bişy yok. Olsamda rahatlasam. Salı günü yazıyo takvimde ama bakcaz. Ben ilacı bırakıyorum evet folik asit ve estrofem kullanmaya devam edecem bitene kadar oda. Bitkisel şeyler denycem ya hayırlısı canım sen yine klomen + ç.iğnesi mi kullanacaksın

bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yani[/QUO Aklıma kasık ağrılarımdan dolayı ve ovül. testinin bu şekilde olmadından yumurtlama olayı geliyor ama adete bir hafta kala yumurtlama olayı bitiyor diye biliyorum ve ben bir kaç defa meraktan ovül. testi yapmıştım adete yakın zamanlar ve hep silikti.kafayı sıyırcam resmen yaa :kızgın:

Kızlar birşey aklıma takıldı özellikle yumurta tembelliği olan arkadaşlara sorum. Kahve yle araları nasıl? Kahve direk olarak etkilemiyor deniyor ama yumurta tembelliği kalitesi hakkında bilgisi olan var mi?

canım bende yumurta tembelliği var ama kahveyi hiç sevmem türk kahvesi nescafe hiçbirini sevmiyorum. işyerinde zorla içerim ayda yılda bir oda bol sütlü şekerli olur ;) ne yönde etkisi varmış faydalıysa içsem mi ?

bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yani
yaa bu arada o ovülasyon testininin örneğini buraya atan senmiydin.bi arkadaş atmış dedim ama :)

Kasiklarimda farkli.bi sancilar var ,goguslerim hic olmadigi kadar sis. Ilk defa bu kadar umitlendim test negatif cikti...

Çatlatma iğnesinden 16 - 18 - 20.günlerde adet olunuyo zaten 14.gün olanda çok var. Ben hâlâ olmadım göğüs ağrısı devam baska da bişy yok. Olsamda rahatlasam. Salı günü yazıyo takvimde ama bakcaz. Ben ilacı bırakıyorum evet folik asit ve estrofem kullanmaya devam edecem bitene kadar oda. Bitkisel şeyler denycem ya hayırlısı canım sen yine klomen + ç.iğnesi mi kullanacaksın

iğnenin bugün 16.günü oluyo ozaman normal diyebiliriz. yarın doktorla görüşünce bakalım ne diyecek yumurta geliştirici iğnelere de geçebiliriz ;)

Back
X