- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
canım yerleşme olup olmadığını göremiyorlar değer çok düşük zaten.sadece kanda tekrar bakıyorlar değer düşmüşse zaten yapacak bişey yok.. Yükselmesini ummuyorum. sağol canım cok sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 21,12den 6ya düşmüştü değerim kimyasal diyip göndermişlerdi![]()
Hiç kimyasal veya herhangi bir gebelik yaşamadığım için çok fazla bilgim yok gebelikten sonrasıyla ilgili. Ama gebelik öncesi için maşallah doktor gibiym, gibiyiz..canım yerleşme olup olmadığını göremiyorlar değer çok düşük zaten.sadece kanda tekrar bakıyorlar değer düşmüşse zaten yapacak bişey yok.. Yükselmesini ummuyorum. sağol canım cok sağolun
Hiç kimyasal veya herhangi bir gebelik yaşamadığım için çok fazla bilgim yok gebelikten sonrasıyla ilgili. Ama gebelik öncesi için maşallah doktor gibiym, gibiyiz..
Hayırlı zamanda gelsin bebeğin, Allah bu yaşadıklarının mükafatını versin inşallah canım.
canım aynı koyulukta olsada olur. Çünkü daha koyu olduğunu yakalayamayabilirsin...
Bende canım meraktan ölücem bu gidişle :) test negatif olması erken yapmam beni hep umutsuzluğa sürüklüyor.Artık erkenden yapmıycam birdahaki ay.eğer bu ay bişey çıkmazsa ama burda bir arkadaş ovülasyon testi yapmıştı koyu.onunlada gebeliği öğrenenler oluyor gibi bir yazı okudum.dün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik dahi çıkmadı.bugün meraktan bakiyim dedim yine bir baktım 2.çizgi birinci çizgiye çok yakın koyulukta çok şaşırdım.1 saat sonra tekrar yaptım idrarı tutarak ve yine aynıydı.neyden olabilir yaa müthiş meraktayım kasık ağrılarımda varay insallah ya hamileyizdr stresten olcem var mi yokmu diye
bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yaniBende canım meraktan ölücem bu gidişle :) test negatif olması erken yapmam beni hep umutsuzluğa sürüklüyor.Artık erkenden yapmıycam birdahaki ay.eğer bu ay bişey çıkmazsa ama burda bir arkadaş ovülasyon testi yapmıştı koyu.onunlada gebeliği öğrenenler oluyor gibi bir yazı okudum.dün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik dahi çıkmadı.bugün meraktan bakiyim dedim yine bir baktım 2.çizgi birinci çizgiye çok yakın koyulukta çok şaşırdım.1 saat sonra tekrar yaptım idrarı tutarak ve yine aynıydı.neyden olabilir yaa müthiş meraktayım kasık ağrılarımda var
Çatlatma iğnesinden 16 - 18 - 20.günlerde adet olunuyo zaten 14.gün olanda çok var. Ben hâlâ olmadım göğüs ağrısı devam baska da bişy yok. Olsamda rahatlasam. Salı günü yazıyo takvimde ama bakcaz. Ben ilacı bırakıyorum evet folik asit ve estrofem kullanmaya devam edecem bitene kadar oda. Bitkisel şeyler denycem ya hayırlısı canım sen yine klomen + ç.iğnesi mi kullanacaksınben niye bugün erkenden adet oldum acaba yaa hesaplayınca 9 aralıkta çatlamış yumurtam demekki. yarın tekrar doktora gidicem canım sen ara vereceksin ilaca sanırım.
bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yani[/QUO Aklıma kasık ağrılarımdan dolayı ve ovül. testinin bu şekilde olmadından yumurtlama olayı geliyor ama adete bir hafta kala yumurtlama olayı bitiyor diye biliyorum ve ben bir kaç defa meraktan ovül. testi yapmıştım adete yakın zamanlar ve hep silikti.kafayı sıyırcam resmen yaa![]()
Kızlar birşey aklıma takıldı özellikle yumurta tembelliği olan arkadaşlara sorum. Kahve yle araları nasıl? Kahve direk olarak etkilemiyor deniyor ama yumurta tembelliği kalitesi hakkında bilgisi olan var mi?
yaa bu arada o ovülasyon testininin örneğini buraya atan senmiydin.bi arkadaş atmış dedim ama :)bende bugun tekraraladim canm yine ayni ikiside kirmizi oldu pozitif cikti bekleyelm biz em iyisi bende idrar yapmiycan artk esimde ambargo koydu stres yapiymsm die testte almiyck mecburi bekleme kaldi yani
kahve etkiliyormuymuş.iyimi yoksa kötümücanım bende yumurta tembelliği var ama kahveyi hiç sevmem türk kahvesi nescafe hiçbirini sevmiyorum. işyerinde zorla içerim ayda yılda bir oda bol sütlü şekerli olurne yönde etkisi varmış faydalıysa içsem mi ?
Ben hiç bilmiyorum bunu. Eşim henuz yaptırmadı. Sonuçlar ne şimdi? İyidir inşallah herşeyKızlar esim dun sperm testi yaptirdi
Eki Görüntüle 1929080
bat kaç canım.negatifin azizliğene uğrayanlardanım.herşeyin hayırlısıKasiklarimda farkli.bi sancilar var ,goguslerim hic olmadigi kadar sis. Ilk defa bu kadar umitlendim test negatif cikti...
Çatlatma iğnesinden 16 - 18 - 20.günlerde adet olunuyo zaten 14.gün olanda çok var. Ben hâlâ olmadım göğüs ağrısı devam baska da bişy yok. Olsamda rahatlasam. Salı günü yazıyo takvimde ama bakcaz. Ben ilacı bırakıyorum evet folik asit ve estrofem kullanmaya devam edecem bitene kadar oda. Bitkisel şeyler denycem ya hayırlısı canım sen yine klomen + ç.iğnesi mi kullanacaksın