- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Yaptim canim ama negatifYaptınmı test inşallahhh vardırrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim canim ama negatifYaptınmı test inşallahhh vardırrr
Sag ol canim. Rahimde polip ve hafif duzeyde perde vardi, histereskopi ile temizlendi. Bir de rahim disinda miyomlar vardi, laparoskopi ile de onlar alindi. Karnimda 4 tanecik delik var su anda. Doktor 2 ay korunma verdi. Bakalim nasil sabredecegim. :)
bat kaç senin canmYaptim canim ama negatiferkenmi acaba?
friendlyfriendly 31 Aralık
Pariskizim 31 Aralık
@BarSer 31 Aralık
@Biravucmutluluk46 31 Aralık
Babies16 31 Aralık
Sevgili bat taşlarım nasılsınız ve nezaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Evet en azndan 300lu bisey gorsem rahatlarm. Normal gidiyor derim canim. Bilgili olmak yetmiyor hic bir sey bilmeyen bir kor cahil kadar duygusalim.
Volkan konak gbi icli icli hekimlerde ne bilur cigerun acisini modundayim![]()
Bat ayin 24 u canim yani cumartesi olmasi gerekiyordubat kaç senin canm
Aaaa sen ozaman dene benceAy bilmiyrmki yaa zaten benim bat 26 di gec yumurtlafim diye 31 e kaydirdim :)
Kaç gün vardı bat aYaptim canim ama negatiferkenmi acaba?
Ben daha hasta olmadım haber veririm canım@zyekici 24 Aralık
@grapher 24 Aralık
Zanamm174 25 Aralık
@kalplerasi 25 Aralık
Canlar güzel haberler var mı?![]()
Normaldr bnce tuzlu biseyler ye cnmGünaydın karının agriyo ara da birde geniriyom bulantı var bunlar bu aylarda normalmi sabahları pekmezle yogurtu Karıştırıp yiyorum
Denedim canim herzamanki gibiAaaa sen ozaman dene bence
Yaaaa canım benimmm olacak elbet ümidini kaybetme Allah zamanını biliyordur elbet birde biz çok üstüne düşüyoruz evet elde değil ama yapmalıyız. Bu ay ben çok rahattım gerçekten son zamanlar yaklaşınca biraz heycan yaptım ama rahatlatıyorum kendimi yok gibi çünkü belirti yok . Hayırlısı olsun hakkımızdaDenedim canim herzamanki gibi![]()
cok dogru soyluyosun canim, yasayacak omru olduktan sonra ben istemesem bile gelecek dunyaya. Farkndayim. Ben inancli bi insanim, olacakla olecege care yok bunu da biliyorum. Benim problemim kafamin ici. Dusuncelerim at kosturuyor ve duygularimla mantigim catisiyor. Burda birusur arkadasimla konustm korkularini atmalarini sagladim. Mesele ben olmaynca mantk tam takir isliyor. Ama isin icine duygular girdi mi tamam....