2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin
İnsallah canım yaa bn rüyamda bugün hastaneye gitmisim 76 çıkmış sonuç ve bn eve gelip halay cekiyorum daha 4 gün var ve çıktı ve hamileyimmm diyorumm:KK70:

Canım bende bu ay bat dan vir kaç gün önce rüyamda gebelik testi yapıyordum hanileydim ve gerçekten hamileyim sende hamile olabilirsin
canm bnde rüyalara inanıyorum önceki gebelikte 2 gün önce görmüstm hamile ciktm ve 2 aylık olunca erken doğumla hastaneye gidip kanamam oluyordu bu bebk dogmz diyordu doktor tedirgin oldum ve doktora gittim boş gebelik mis aldılar kurtajla :KK43:

KIZLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BEN SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM 8. GÜNÜ BUGÜN BU ARALAR YUMURTLAMA,GÜNLERİM,DEĞERLENDİRCEM SİZLER YANİ GEBE OLANLAR :) ACABA BAŞKA NELER YSPABİLİRM EŞİM İÇİN KENDİM İÇİN İLİŞKİDEN SONRA,YARIM,SAAT KALKMIYORUM İDRARA GİTMİYORUM DAHA NELER ETKİLİ OLBİLİR TECRÜBLERİNİZE İHTİYACIM,VAR
İlişki öncesi eşine sade türk kahvesi ce bitter çikolata ver canım birde ilişkiden sonra soermler rahime daha iyi ulaşsın diye kegel egzersizi yap internette tarifi mevcuy

iyi akşamlar kızlar.teker teker takip ediyorum yazılarını sizlerle birlikte aynı duyguyu kendim yaşamışım gibi hissedip yürekten seviniyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre gönlündekini versin inşallah.herkesin sevincini sonuna kadar yaşayıp kucağınıza sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin.teker teker yazamadığım için bir anda yazayım dedim :) :) bende 1 yıl olacak bu heyecanı tekrar istiyorum ama nedense olmadı.birinci gebeliğimde tam adet zamanıma denk gelen günlerde yerleşme kanaması diye tabir edilen olayı yaşadım çok hafifti ve hatta ben adet oldum sanmıştım gebe olduğumu bilmiyordum.sonrasında adet olmadığımda aklıma gebe olabileceğim gelmişti ve adetten 4 gün sonra öğrenmiştim.bugün çok özür dileyerek belirtiyorum lavaboya ihtiyaç için gittiğimde çok ağrım vardı ve hkahverengi karışık akıntı oldu bende tamm kırmızılar geliyor dedim ama sadece akıntım devam ediyor.bata 2 gün var ağrılarım çok tuhaf.bu ay yine umudum yok dedim ama içime şüpheler düşmeye başladı sizce birşeyler olabilirmi.çok uzun oldu hakkınızı helal edin.dualarım sizinle.sizde dualarınıza alın beni umarım bu ay sevinen canlardan olurum:dua::dua:

Süper canım gözün aydın ben daha ilk yarın gideceğim kan testine inşallah benimde değerim iyi çıkar
sagol canim allah razi olsn. Cok merak ediyorm sen en iyisini yaptn sabrla bekledin. Degerlern cikinca hemen yaz. Bakalim doktor ne diyecek cok heycanli..benm dr. Randevum persembe gunu

Back
X