2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar Kan testi yaptırdım acilden beta hcg değeri 85 çıktı 2 güne bir artması lazım dedi sat 26 Kasım olunca bu değer az değil mi
Canım ben adet olacağım gün yaptırdım 6 ckti. 1 haftaya sonra 163 ckti aradan 9 gün geçti ve bugün doktor yaptı yine 6681 çıktı. O nedenle iyi degerin iki günde iki kat artmali belli düzeyde stres yapma

Canım yerleşme kanaması tam acet tarihine denk geliyot ve kahverengi kahve telvesi gibi lekeler oluyor ben ilk gebelikte yaşadım iğne yaptılar çok şüküt sağlıkla doğdu oğlum
bebdende 3 gundir geliyo du tam adetten 2 gun once gelde benim sen oglundan nasul.anladin hemen hastaneyemi gittin

KIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi birde geçen hafta idrara sıkışıktım bu hafta değildim o etkiler mi sağlıksız gebelik olsa büyüme de durmaz mıydı

kizlar napiosunuz ben geldimi mm .....kurtaj olalı 20 gün oldu ama lekeler bitmedi az çık azcik da kanamam devam ediyor...bi adet olsMDA dr a gitsem ...nezaman tekrar hamile kalırım diye konuşaçağiz.hepinizi öpüyorum

Back
X