2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar birşey sorucam çörek otu , bal ve tarçın kürünü kulanan var mı aranîzda . Biraz internetten baktım yumurta sayısının artmasînda oldukça etkili oluyormuş.

Kizlar birşey sorucam çörek otu , bal ve tarçın kürünü kulanan var mı aranîzda . Biraz internetten baktım yumurta sayısının artmasînda oldukça etkili oluyormuş.

Eger kist yoksa eger dr bisey dese ne olur ki canim.. Onemli olan senin kendini iyi hissetmen kafani rahatlatman.
C.tesi regl oldum yarın 4. Günüm. O kadar rahatladım ki.Kaç gündür yoğunlukta giremedim.sende kan testi yaptırmışsın sanırım sağlık olsun. Önümüzdeki her ay için umut var :KK200:

kizlar resmen suanda uykuda altima kacirdim ve en ilginc olanida neydi biliyomusunuz ruya sanip yatagi yokladim islanmis lavaboya gitti hala odrarim kendiliginden bacaklarimdan akiyodu tutamak istesemde akmaya devam.etti ve la lavaboya girdim ayrica idrarimi yaptim anlamadim bu neydi simdi:(

C.tesi regl oldum yarın 4. Günüm. O kadar rahatladım ki.Kaç gündür yoğunlukta giremedim.sende kan testi yaptırmışsın sanırım sağlık olsun. Önümüzdeki her ay için umut var :KK200:
Evet canim test negatif aynen umutla ocak ayi calismalarina devam edicez. Dr a gidicek misin peki klomen icin?

kızlar bata 1 günüm kaldı kendimi çok tuhaf hissediyorum gerçekten.ne dayanılmaz günler oldu son günler.tekrar sorayım size cvp çok alamıyorum çünkü :KK43: akıntıyla gelen kahverengimsi leke yerleşme olabilirmiki.içimde de tuhaf kasılmalar var.düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi umutsuz olsamda
Yaşamadığım için bişey diyemiyorum ne yazık ki. İnşallah hamilesindir 1-2 gün bekle bakalım

Aynısı bendede olmuştu 5 gün arayla iki defa regli oldum her ikidide 4/ 5 gün sürdü , herşeye bakıldı gebelik , hormon ve smear testi hèrşey temiz sonuç stres çıktı . Siz doktorurunuza sorun tekrar en iyisi.

Bnm de bu ay adetim kisa durdu.herkeste mi.var bu

Canim artik gercekten akisina biraktim adetimin geciktigini bile programla ogreniyorum baska telaslara kapildim artik ne zamn olursa olur modundayim.Cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var zaten onla ilgilenmekten bisey dusunmek mumkun olmuyor.Benim canimi sikan neden gecikiyorm surekli ne guzel duzenli oluyordm diye sinir olyrum.Bugun bi dr a sordum oda 1 hafta olan gecikmelerin norml oldgnu 10 gun gecikme olmdan problem olmycgni soyledi.Ama iste ben hergun hadi bugun olrum diyorm yine gecikiyorm.Ne zamn olcam dusunceside berbat bisey ya.
Evet sabırla beklicen maalesef. Çok şükür ki bebegin varmış doğurgan olduğun ortada bizde daha hiç yok. Bırak geciksin düzensiz olsun takılms

Ya kızlar şu spermlerin akmaması için napsak amuda kalksak bile yine akıyoo_O

Canım Rahim ağzı normal zamanda kapalı.Kapalı derken dar bir alan diyebiliriz.
Yumurtlama günü sadece açılıyor ve o zaman dışında zaten genel itibariyle kapalı. ayağı kalkar kalmaz geri akması bu sebepten.
Ama zaten yumurtanın çatladığı zamanda ilişkiye girersen ayağa kalsan da çok az akdığını göreceksin.
Zaten akan da sperm değil sperm ile gelen menidir.
Ama genel kanı yumurtlamaya yakın ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak ve akmıyacak şekilde eğimi korumak şeklinde.
Bunu uygulayabilirsin ama ben buna inanmıyorum.
3 kere hamile kaldım 3 dede ilişki sonrası hemen kalktım ve banyo yaptım.

Canım Rahim ağzı normal zamanda kapalı.Kapalı derken dar bir alan diyebiliriz.
Yumurtlama günü sadece açılıyor ve o zaman dışında zaten genel itibariyle kapalı. ayağı kalkar kalmaz geri akması bu sebepten.
Ama zaten yumurtanın çatladığı zamanda ilişkiye girersen ayağa kalsan da çok az akdığını göreceksin.
Zaten akan da sperm değil sperm ile gelen menidir.
Ama genel kanı yumurtlamaya yakın ilişki sonrası hemen ayağa kalkmamak ve akmıyacak şekilde eğimi korumak şeklinde.
Bunu uygulayabilirsin ama ben buna inanmıyorum.
3 kere hamile kaldım 3 dede ilişki sonrası hemen kalktım ve banyo yaptım.
yanne yanne dogru soyluyor dakikalarca yatmaniza gerek yok. Dollenme iliski aninda oluyor yani 1,2 sn icersinde.
Ama bu yontemi faydali bulan da var.
Bu arada normal bir bosalmada 100 milyondan fazla sperm akisi oluyor. Biraz aksa da bisey olmaz yani ;) :D
buse smile buse smile

Back
X