2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz işte:KK36:
kalp atışlarını duymuş muydun peki:KK200:
Yok canim test sonrası ikinci jez doktora gidicem ilkinde kan idrar bissürü test istedi yarın icin randevu verdi hamilelik ile ilgili konusmadik sadece gebelik güzel gidiyor demisti

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z um
Nerelerdesin cnm bu aralar girip cikiyrm pek klamiyrm oglusun nasil?
Canm bn bi yontm buldum esimle bnm kaset testlerim pozitif cikiyor ua genelde silik cizgi yani bizde esimle prodiktor early diyen bi test denedik suan daha yum. Donemine bile girmedim bebek yok zatn bakim test ne cikck diye siligi birak golge bile yok ama kasette golge cikiyor bundan sonra gerekirse sadece o testi yapcm bi o bnm isime yarar cnm

yanne yanne dogru soyluyor dakikalarca yatmaniza gerek yok. Dollenme iliski aninda oluyor yani 1,2 sn icersinde.
Ama bu yontemi faydali bulan da var.
Bu arada normal bir bosalmada 100 milyondan fazla sperm akisi oluyor. Biraz aksa da bisey olmaz yani :KK66: :KK70:
@buse smile
Bende bu yöntemi denedim en son ama kesin yarıyor mu bilgim hic yok

Rahim çok komlike bişey... dölelenme ne zaman hangi spermle oluyor bilemiyoruz ki.. Sadece anlatmak istediğim şuydu.
Yumurtlama döneminde rahimde spermlerin yol almasını kolaylaştıracak salgılar salgılanıyor, yumurta spermi çekecek salgılar salgılıyor, rahimdeki küçük tüğcükler hareket ediyor vs...
Bütün bu Rahim harekeleri yapacak sağlıklı bir rahime sahipseniz, gerisi Sperme kalıyor.
Spermlerde sağlıklıysa bu mükemmel işleyen Rahimde yolunu buluyor... Hemde saniyeler içinde... Dakika değil saniye...
İlişkiden sonra bir süre yatarak bu sürece katkı sağlıyor olabilirsiniz.

Back
X