- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
daha cok beklersntamam artık sakinle..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha cok beklersntamam artık sakinle..
Bende yarın ultrason a gircem galiba ama değerin süper maşallah bende heycanlandim seninle :)canm daha ultrsona grmedim.
SAT a gore 4+1 deym su an
Canım birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz işteBende yarın ultrason a gircem galiba ama değerin süper maşallah bende heycanlandim seninle :)
Bu ay bi cok kiside boyld oldu niye bilmiyrm cnm bnde dahilBnm de bu ay adetim kisa durdu.herkeste mi.var bu
Aynen valla ay karnim ağrıyor ay bebis tekmelemedi bugün ben kendimi biliyorum çünküdaha cok beklersn9 ay hep brlkte olup olup dirilcez burda
![]()
![]()
![]()
Michie bn dememismiydim sana hersey guzel olck diyeCanım birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz işte
kalp atışlarını duymuş muydun peki![]()
Yok canim test sonrası ikinci jez doktora gidicem ilkinde kan idrar bissürü test istedi yarın icin randevu verdi hamilelik ile ilgili konusmadik sadece gebelik güzel gidiyor demistiCanım birlikte gülüp birlikte üzülüyoruz işte
kalp atışlarını duymuş muydun peki![]()
Bende bu yöntemi denedim en son ama kesin yarıyor mu bilgim hic yokyanne dogru soyluyor dakikalarca yatmaniza gerek yok. Dollenme iliski aninda oluyor yani 1,2 sn icersinde.
Ama bu yontemi faydali bulan da var.
Bu arada normal bir bosalmada 100 milyondan fazla sperm akisi oluyor. Biraz aksa da bisey olmaz yani![]()
@buse smile
daha cok beklersn9 ay hep brlkte olup olup dirilcez burda
![]()
![]()
![]()
nerelerdesin kız senMichie bn dememismiydim sana hersey guzel olck diyedemekki bebisimiz iyi masallah size cnm
![]()
hayır çok güzel maşallah sakın üzülmeBeta hcg değerim 360 çıktı, bata 2 gün var. Düşük mü acabasat 30 kasımdı
ay yerim yaCanım orası kesin :) Sıkıntı yok sen sağ salim bebeğini kucağına al biz burada ölüp ölüp diriliriz.. 9 ay ne ki![]()
sen nerdesin bakym nelerdesinMichie bn dememismiydim sana hersey guzel olck diyedemekki bebisimiz iyi masallah size cnm
![]()