- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
ay yerim ya
bitanesinşaka şaka fazla zülm etmiycem size.git gite dozajını azaltıcam
![]()
Yok yok kasma kendini sonuna kadar kredin var. çekeriz nasıl olsa karşılıklı değilmi zamanı gelince o kredileri toplarız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yerim ya
bitanesinşaka şaka fazla zülm etmiycem size.git gite dozajını azaltıcam
![]()
Beta hcg değerim 360 çıktı, bata 2 gün var. Düşük mü acabasat 30 kasımdı
ooo iyi fikirYok yok kasma kendini sonuna kadar kredin var. çekeriz nasıl olsa karşılıklı değilmi zamanı gelince o kredileri toplarız :)
nerelerdesin kız sen
hayır çok güzel maşallah sakın üzülmegayet iyi
Ama nerden çıkardın düşüğü canım... ilk değer değil mi? yani başka test yaptırdın mı?
Askim sinavim vardi pazar gunu girdim insallah kazanirim ya onunla ugrastm ettim giremedim peknerelerdesin kız sen
hayır çok güzel maşallah sakın üzülmegayet iyi
Gerci hem cocuk yapmayi planliyrm hem sinavlarla ugrasyrm olsun sertifikam olsun elimde ben ozel guvenlik danismanligi yapiyrdm simdi silahli guvenlik sinavina girdim daha yas23 ilerde lzm olurooo iyi fikir
Begendm![]()
hadi geçmiş olsun canım inşallah başarılı olrsnAskim sinavim vardi pazar gunu girdim insallah kazanirim ya onunla ugrastm ettim giremedim pek
yaamichie her turlu nazini cilveni tribini cekeriz yegnimiz iyi olsun yeter cnm bnm
Bu ay bebek isi biraz askida kalck onumuzdeki ay insallah calismalara devm bu ay 2 gun sonra bnm herifcagizim 9 gun yok malesef o donmde yum. Donmim oluyo ama subatta simsiki gelcmmhadi geçmiş olsun canım inşallah başarılı olrsn![]()
Gayet iyi hiç düşük değil tebrik ederimBeta hcg değerim 360 çıktı, bata 2 gün var. Düşük mü acabasat 30 kasımdı
ooo 5 bin mi kız dur yahu o kadar artmaz daha bat geçmemiş ki.Sat'a göre 3+6'yım bugün, çok da kötü değil sanırım. İlk defa yaptım canım, tabi daha önceki kimyasal gebeliklerden korktuğumdan 5bin filan bekliyorum galibaönemli olan sağlıklı artışı yakalamak sanırım. Sağolun kızlar moral verdiğiniz için
![]()
Sat'a göre 3+6'yım bugün, çok da kötü değil sanırım. İlk defa yaptım canım, tabi daha önceki kimyasal gebeliklerden korktuğumdan 5bin filan bekliyorum galibaönemli olan sağlıklı artışı yakalamak sanırım. Sağolun kızlar moral verdiğiniz için
![]()
Sizi okudukca heycanlanıyorum valla son 4 gün aklıma getirmiyorum ama güzel haberleri okudukca umut doluyo içim ve heycanlanıyorum inşallah Allahımmmooo 5 bin mi kız dur yahu o kadar artmaz daha bat geçmemiş ki.
iki gün sonra yaptrsan bat gününde benm değere yakın bi değer elde edersin. benim adetlerim düzensiz oldğu için bat sayamıyorm ama son reglimden itibaren 28 gün geçmişti 775i gördüğümde dün.
ne güzel birbirimize destek oluyoruzSizi okudukca heycanlanıyorum valla son 4 gün aklıma getirmiyorum ama güzel haberleri okudukca umut doluyo içim ve heycanlanıyorum inşallah Allahımmm
Sizi okudukca heycanlanıyorum valla son 4 gün aklıma getirmiyorum ama güzel haberleri okudukca umut doluyo içim ve heycanlanıyorum inşallah Allahımmm
Yaa görmemek mümkün mü bi görsen bacaklar havada bisiklet sürüyor el kol yerinde durmuyor 5 cm bişey ya mucize gerçektenAyyy ne güzel canım ogrenmissin cinsiyeti. Maşallah pasana :) pztesi de benim randevum var. Inşallah bana da tahminde bulunur![]()
Senin de güzel haberlerini bekliyorumAyyy ne güzel canım ogrenmissin cinsiyeti. Maşallah pasana :) pztesi de benim randevum var. Inşallah bana da tahminde bulunur![]()