2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

nerelerdesin kız sen

hayır çok güzel maşallah sakın üzülme :nazar: gayet iyi

Ama nerden çıkardın düşüğü canım... ilk değer değil mi? yani başka test yaptırdın mı?

Sat'a göre 3+6'yım bugün, çok da kötü değil sanırım. İlk defa yaptım canım, tabi daha önceki kimyasal gebeliklerden korktuğumdan 5bin filan bekliyorum galiba :KK48: önemli olan sağlıklı artışı yakalamak sanırım. Sağolun kızlar moral verdiğiniz için :KK200:

Sat'a göre 3+6'yım bugün, çok da kötü değil sanırım. İlk defa yaptım canım, tabi daha önceki kimyasal gebeliklerden korktuğumdan 5bin filan bekliyorum galiba :KK48: önemli olan sağlıklı artışı yakalamak sanırım. Sağolun kızlar moral verdiğiniz için :KK200:
ooo 5 bin mi kız dur yahu o kadar artmaz daha bat geçmemiş ki.
iki gün sonra yaptrsan bat gününde benm değere yakın bi değer elde edersin. benim adetlerim düzensiz oldğu için bat sayamıyorm ama son reglimden itibaren 28 gün geçmişti 775i gördüğümde dün.

Ay yok canım öncekileri boşver... Her gebelik birbirinden bağımsız. Bu değer de gayet iyi gözüyor.aynen dediğin gibi önemli olan sağlılı artış. Bundan sonrası için herşey güzel olacak İnşallah...

ooo 5 bin mi kız dur yahu o kadar artmaz daha bat geçmemiş ki.
iki gün sonra yaptrsan bat gününde benm değere yakın bi değer elde edersin. benim adetlerim düzensiz oldğu için bat sayamıyorm ama son reglimden itibaren 28 gün geçmişti 775i gördüğümde dün.
Sizi okudukca heycanlanıyorum valla son 4 gün aklıma getirmiyorum ama güzel haberleri okudukca umut doluyo içim ve heycanlanıyorum inşallah Allahımmm

Sizi okudukca heycanlanıyorum valla son 4 gün aklıma getirmiyorum ama güzel haberleri okudukca umut doluyo içim ve heycanlanıyorum inşallah Allahımmm
ne güzel birbirimize destek oluyoruz:KK37:, bu çok kıymetli birşey:KK200:
umudun hiç yitmeden güzel haberler al inşallah:dua:

İnşallah canım İnşallah... aynen bende adet oldum bitti bugün.. Şimdi diyorum yumurtalayacam denesem mi bu ayda?
Ama eşim test yapmadan denemeyeyim diyorum. İki dere bir aradayım.
Eşim ile konustm sende git bir dr. diye oda tamam dedi. Ama hareket yok yani en azından bir randevu alır gidecek adam.
Çok da üstüne varmak istemiyorum.

S selifor canım benim paşam geliyormuş. Muhammed Alp'imiz kıpır kıpırdı Rabbim bu heyecanı isteyen Herkese nasip etsin:anneadayı::KK68:
Ayyy ne güzel canım ogrenmissin cinsiyeti. Maşallah pasana :) pztesi de benim randevum var. Inşallah bana da tahminde bulunur :dua:

Ayyy ne güzel canım ogrenmissin cinsiyeti. Maşallah pasana :) pztesi de benim randevum var. Inşallah bana da tahminde bulunur :dua:
Yaa görmemek mümkün mü bi görsen bacaklar havada bisiklet sürüyor el kol yerinde durmuyor 5 cm bişey ya mucize gerçekten:KK71:

Back
X