2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gunaydin hamis anneleri.Az once ilk defa kustum, ve cok az kan geldi kusarken sivi tuketilmedigi icin ve stresten falanmis.Boyle bise yasayan var mi kizlar ?

Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım

O yüzden hamilelik takvimimi de kapattım Allah diğer hamile arkadaşlara sağlık sıhhat versin
canım biraz daha beklesen bazısının geç duyuluyormuş hemen acele etme
banada dış gebelik şüphesi oldu kese görünmüyodu değerim çok yüksek olmasına ragmen ama sonra göründüler

Kızlarrrrrrrrrr :halay::halay:sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...

Eklentiler

• 20161227_150155.webp
    20161227_150155.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 65
Sizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤
Canım arkadaşım istersin de etmez miyim? Rabbim dileyen,isteyen;burada bir şekilde tanıştığım,tanışmadığım kim varsa tez vakkitte bugün nasıl mutluysam çizgilerini görüp mutlu olsunlar. Aminnnnnnnnnnn

Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım

Canim cok gecmis olsun. Ben simdiye kadar hic hamile kalamadigim icin bilgim yok ama en kisa surede atlatirsin umarim.

kızlar bat günüm 25 aralıktı bugün test yaptım negatif ama hiç belirtide yok hamile olma ihtimalim var mı hala:110:

Canım aynısını yaşadım. Her durum kendine özel ama ben kendiminkini anlatıyorum.
Bende kalp atışı olmadığı için bekledim. bu süre içinde 2 dr. gittim ikisede bekleyebilirsin zararı yok ama kese şeklide bozulmuş umutlu değiliz dedi. ve Kürtaj oldum.
Küraj hep kafada büyüttüğümüz bişey, inan herşey 20 Dk. bitti. Hastaneye gittim ameliyathaneye aldılar çıktım. Narkozlu oldum. Kürtaj işlemi 5 Dk. sürüyormuş. Hiçbirşey anlamadım haliyle. Sonrasında da hiç bir ağrım sızım olmadı adet kanaması gibi kanamam oldu. 2-3 gün dü. 3 ay korun demişti Dr.
Korkma canım Allah yardımcın olsun, Herşey gönlünce olsun.

Back
X