Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canımSenin de güzel haberlerini bekliyorum![]()
Süper canım daha ne olsun hayırlı olsunBeta hcg değerim 360 çıktı, bata 2 gün var. Düşük mü acabasat 30 kasımdı
canım biraz daha beklesen bazısının geç duyuluyormuş hemen acele etmeO yüzden hamilelik takvimimi de kapattım Allah diğer hamile arkadaşlara sağlık sıhhat versin
Canım geçen hafta görülmüştü bu hafta duyulmadı amacanım biraz daha beklesen bazısının geç duyuluyormuş hemen acele etme
banada dış gebelik şüphesi oldu kese görünmüyodu değerim çok yüksek olmasına ragmen ama sonra göründüler
Var canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinKızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış grbeliğim var dua edin ne olur...
Canım bencede bira daha bekle bAşka bir dontora iatersen muayene ol öyle karar verCanım geçen hafta görülmüştü bu hafta duyulmadı ama
bu çizgi hayal olamazKızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
Canım arkadaşım istersin de etmez miyim? Rabbim dileyen,isteyen;burada bir şekilde tanıştığım,tanışmadığım kim varsa tez vakkitte bugün nasıl mutluysam çizgilerini görüp mutlu olsunlar. AminnnnnnnnnnnSizden bişey istiyorum kızlar,hamile kaldığınızı öğrendignz anda ne kadar mutlu olduğunuzu kendiniz biliyorsnz anne adayları oalrak,bizlere de dua edin bizde anne olalım ❤
Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım
Kızlarrrrrrrrrrsat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü test yapmıştım çıkmamıştı. Çok şükür var sanırım. Hayal görmüyorum değil mi? Bir dış gebeliğim var dua edin ne olur...
Aminnn canımm da hiç bi belirtim yoktu biliyosun ama biraz önce bir ağrı girdi kasıklarıma galiba kırmızılar geliyooone güzel birbirimize destek oluyoruz, bu çok kıymetli birşey
umudun hiç yitmeden güzel haberler al inşallah![]()
Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım
Var canım ümidini kaybetme hiç rabbim sağlıkla versin.kızlar bat günüm 25 aralıktı bugün test yaptım negatif ama hiç belirtide yok hamile olma ihtimalim var mı hala![]()