2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İyi aksamlar hanımlar. Vajinal iltihap için yapılabilecek şey bilen var mi ya bir bakindim forumlara ama elle tutulur birşey bulamadım bir de bu hamileliğe engel mi? Son olarak da mantar la aynı şey mi? Ne yazıyorsam mantar çıkıyor cahilliğime verin

İyi aksamlar hanımlar. Vajinal iltihap için yapılabilecek şey bilen var mi ya bir bakindim forumlara ama elle tutulur birşey bulamadım bir de bu hamileliğe engel mi? Son olarak da mantar la aynı şey mi? Ne yazıyorsam mantar çıkıyor cahilliğime verin
Valla onu tam bilmiyorum ki canm da biseyi kaynatip buharina otrylardi ama neydi blmyrm

Sen şanslısın canım bak yumurtladığn günü biliyosun bende hiç bi belirti yok , galiba bu ay adetim gecikecek yine. Hayırlısı yinede sen bugünleri değerlendirdin kendini ve yumoşları strese sokma lütfen. Kitap oku mesela çok güzel romanlar var, değişik tarifler dene kek pasta yap :) arkadaşlarınla buluş misafir gelsin yada sen misafir git. Böyle böyle günleri geçirecen canım.
Sana bisey soylimmi suan goguslerim agriyor ama su kadar aklima glmyr sanki icimde bi heyecn vardi bu hun sondu gibi tuhaf birsey var icimde niye bilmiyorum hatta bn burda bi arkadasa daha demistm bnm ne zamnki goguslerim agrimadi iste o zmn bn hamileyimdir dedim oyle bisey bnm ki bu gogus agrisi sîk yasadigim bisey bnm zatn ama bi umutsuzluk oldu bugun neden blmyrm tuhafim hayir olsun insallah

Canım vajinal iltihaplara soğan kürü öneririm hem rahimide temizliyor doğal antibiyotik zaten birde teharetini sirkeli su ile al vajinal duş alma sadece su kullan temizliğinde

70.24 tam iki kati oluyor ama çoğu arkadaş tam iki katı değil yüzde 40 artsa yeter diyor

Ben hep 0.01 0.05 gördüğüm için bilemiyorum o kadar hesaplama ama:)
Arkadaşım bhcg 5 çıkınca hamile olduğun belli olmuyor mu. Senin 50 hamile olduğun kesin değil mi

Sana bisey soylimmi suan goguslerim agriyor ama su kadar aklima glmyr sanki icimde bi heyecn vardi bu hun sondu gibi tuhaf birsey var icimde niye bilmiyorum hatta bn burda bi arkadasa daha demistm bnm ne zamnki goguslerim agrimadi iste o zmn bn hamileyimdir dedim oyle bisey bnm ki bu gogus agrisi sîk yasadigim bisey bnm zatn ama bi umutsuzluk oldu bugun neden blmyrm tuhafim hayir olsun insallah
Yumurtlama dönemin geçiyo galiba. Bilemeyiz ki iki hafta sonra teste başlarsın :) bence batı bekle çok yıpranıyoruz bat gelene kadar ya

Arkadaşlar bilgisi olan cevap verirse sevinirim :KK58: . Rahim tüpleri açma işlemi yapïldıktan sonra normal yola mı hamile kalınıyor yoksa hemen yumurta takibi yapılıp aşılama işlemi mi yapılıyor nasıl oluyor ?

Canım vajinal iltihaplara soğan kürü öneririm hem rahimide temizliyor doğal antibiyotik zaten birde teharetini sirkeli su ile al vajinal duş alma sadece su kullan temizliğinde
Çok sağ ol canım. Bende soğan kürü gördüm de mantar için yazıyor mantar da var da iltihap da o denek mi bilemedim kafam karıştı akıntı da var inşallah faydası olur adetten 7 gün sonra başlanır diyor artık onu beklerim gündüzleri oruç tutmaya çalışıyorum bu aralar inşallah hamile olmadan bitirmek istiyorum

Zaten idrar yapıcam cumartesi bekliyorum çünkü gününde belli eder kendini kırmızılar gelip gelmeyeceğini o yüzden beklicem geçen ay yaşadıklarımı yaşamıcam diyorum ama yinede heyecan fena durumda
Canım hamile oldugunu nezaman öğrendin. Burada 5haftalık hamile yazıyor. Ama yazıda test yapcam demişsin salı gunu. Hayırlı olsun buarada

Back
X