2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

S selifor canım iltihap ve bakterilerde maalesef eşlere geçiyor. Eşininde mecbur bir doktora görünmesi gerekiyor. Antibiyotik veriyorlar.
Sanırım eşin doktora gitmiyordu senin ama bu durumda sadece idrar testide yetiyor.
Bende bakteri vardı ,eşimi de zar zor doktora gönderdim ve sadece idrar testi yaptırmış doktor ve onda da çıkmıştı. Sonra ikimizde antibiyotik kullandık ve o ara mecbur korunduk. Allahıma şükür geçti.

S selifor canım iltihap ve bakterilerde maalesef eşlere geçiyor. Eşininde mecbur bir doktora görünmesi gerekiyor. Antibiyotik veriyorlar.
Sanırım eşin doktora gitmiyordu senin ama bu durumda sadece idrar testide yetiyor.
Bende bakteri vardı ,eşimi de zar zor doktora gönderdim ve sadece idrar testi yaptırmış doktor ve onda da çıkmıştı. Sonra ikimizde antibiyotik kullandık ve o ara mecbur korunduk. Allahıma şükür geçti.
Bu durumdan sonra bir kere oldu canım yine de gecmismidir acaba soyliyim yinede insaAllah ikna olur birsey olmamistir diyip gecistiricek gibime geliyor insaAllahta olmamistir Allaha şükür sizden gitmis bendende gider insaAllah sagolasin canım

Bu durumdan sonra bir kere oldu canım yine de gecmismidir acaba soyliyim yinede insaAllah ikna olur birsey olmamistir diyip gecistiricek gibime geliyor insaAllahta olmamistir Allaha şükür sizden gitmis bendende gider insaAllah sagolasin canım

İnşallah bişey yoktur canım. :dua:

pamuk kullaniyorum camasiri canım taharetlenince kuruluyorum islak bırakmiyorum sarimsak koymayi denedim ama cok yakti cikardim camasirima koyayim o zaman sagolasin senin gecmesine cok sevindim sonu bebis olsun insaAllah benimkide geçer
Canım benim ya Allah şifanı versın çabucak gecer inşallah. İlişkide ayrı idrarda ayrı yanma

Canim boyle seyleri yumurtlamaya kadar yapin.yumurtlamaya 1 2 gun kala birakin.cunku vajinal ph isinz deisirse spermler yasamaz malum..
Aynen canım yumurtlama dönemime bugun giriyorum kurcalamam oramı buramı :) kullandığım bitkisel kürlere devam etsem mi onda kararsızım napsam sence ? Hormon düzenleyici otlar

Şimdi beta hcg 5 ten yukarı çıkınca hamilelik var demek oluyo evet ama 48 saatte 2 katı artış göstererek devam etmesi gerekiyor çok fazla yada az artış gosterirse dış gebelik boş gebelik oluyor ben adet tarihim geçmeden ogrendim o yüzden erken oldugundan da kese görünmüyor bu yüzden de beta hcg değerlerini takip ediyorlar arkadaşlar

Yanlış kişiden alıntı yapmışsin canım ben biliyorum soran kişi başka bir arkadas :)

Aynen canım yumurtlama dönemime bugun giriyorum kurcalamam oramı buramı :) kullandığım bitkisel kürlere devam etsem mi onda kararsızım napsam sence ? Hormon düzenleyici otlar
Hayita edilebiliyormus.ama civan percemine birakin diyolar.eger bunlari yapiyorsan.yani söktürücü olanlari birakio duzenleyici olanlari kullanmak gerekiyormus canim

Hayita edilebiliyormus.ama civan percemine birakin diyolar.eger bunlari yapiyorsan.yani söktürücü olanlari birakio duzenleyici olanlari kullanmak gerekiyormus canim

O zaman ben hayıta devam, hamileyken kullanan da çokmuş okudum da. Aman benim hormonlarım düzene girsin de ilaçsız bi şekilde... Sağol canım :KK200:

hahaha birileri uyuycakti ve kan vermycekti :KK70: iste olmasi gereken bu normali kosa kosa ogrenmek zaten:KK49:
Kac ckti tatlm kan degerin:anneadayı:
Gitmedim ki dün bugün verdim kan dr umla konuştum acele etme düşük değer görme dedi bende çokkk sakin davranıyorum çok şükür herşey iyi olacak canım haber veririm sonuç çıkınca

Canlar birde saclarin sekil almamasi hamilelik belirtisi olabilir mi yikiyorum tarıyorum fön çekiyorum yok hala kabarık:bicak:
Canım hiç bir şeyi belirti arama herşey olabilir tabiki. Belirti aramadığım ayda gördüm çift çizgiyi ve beklemiyordum önümüzdeki aya hazırlık bile yaptım incir felan aldım yani herşeyin hayırlısı ve zamanı var inşallah

Merhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole

Merhabalar 9+3 günlük hamileyim ve 4 gündür mide bulantılarımın birden kesildi doktor kontrolüm 17sinde sizce ters bi durum var mı? Erkenden mi gitsem kontrole
Stres yapma canım inşallah herşey yolundadır. Kimininde hiç bulantı olmuyor.icin rahat etsin istersen erkenden bu görün sonrada gunundede görünürsün Dr.a

Can'ım olumlu düşünmek önemli ama bence kontrolüne imkanın varsa hemen git . Benim de ilk gebeliğimde çok midem bulanıyordu . Bulantılarım hafifledi 9+0 da . Mide yanmasına döndü . Doktora normal randevumdan erken gittim . Kalbinin durduğunu öğrendim . Eğer için rahat değilse hemen git . Böyle stres yapma . Herkeste bulantı durumu farklı olabiliyor . İnşallah yavrunu hayırlısı ile kucağına alırsın .

Kızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi
Degerler konusinda bilgim yok cnm da gercktn yuksek acaba ikiz mi

Back
X