- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Caksir otu erkege cok faydali ve cok okumustum mucizesini goreni. Kiz is hamile kalmayla da bitmiyo neler cikiyo neler. Inan 9 ay insanin gozunde buyuyo Allahm hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insallah sizeYok canım benim . Ben 1.5 yıllık evliyim . Geçen yıl kadın Doğuma gittim . Herşeyimin düzgün olduğunu söyledi . Adetlerim de düZenli çok şükür .bebek düşünmemizin 4. Ayına hamile kalmıştım . Yeri herşeyi de iyi demişti doktor . 9+3 te kalbi durdu yavrumun . Kromozom bozukluğu dedi doktor . Bütün testlerimizi yaptırdık genetik ve pıhtılaşma . Genetikler temiz eşimin de benimde . Ben de sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı . Ama düşüğün sebebi o değil dedi genetik doktorumuz. Sadece eşim sperm testi yaptıramadı . Onla ilgili olabilir mi acaba düşük sebebim de . O ayda çakışır otu suyu içmişti . O mu vesile oldu hamile kalmama bilmiyorum .
bebeğin bir şeyi varmı yok kanama neden düşuk riskin var hooop tamamn biz olsak neden oluyormuş kanama riskleri nelerms o muymuş bumuyms didikler dururuz :)