• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım. Neden böyle oldu diye üzülüyorum. İnşallah boş gebelik değildir.
Bn karından ultrasonla 6. Haftada kalp atışlarıni dinleyen gormedm canm ki senin bebis geriden geliyor yani az daha sabır sn böyle duramazsn bence 2 gün sonra başka br doktora git vajinal baktrda rahtla bebeği de rahat bırak :KK34:

Bn karından ultrasonla 6. Haftada kalp atışlarıni dinleyen gormedm canm ki senin bebis geriden geliyor yani az daha sabır sn böyle duramazsn bence 2 gün sonra başka br doktora git vajinal baktrda rahtla bebeği de rahat bırak :KK34:
Ayın 11'ine iyi bir doktordan randevu aldım :) Ayın 8'inde de kendi doktoruma gideceğim. Bekleyeceğim yani canım. İnşallah vardır bebeğim.

Ayın 11'ine iyi bir doktordan randevu aldım :) Ayın 8'inde de kendi doktoruma gideceğim. Bekleyeceğim yani canım. İnşallah vardır bebeğim.
canım boşuna kendini de bebişini üzüyorsun, daha çok minik. karından 6. haftada duyulması çok zor, bence vajinal de yaptırma. böyle güzel günlerini gereksiz stresler ile geçirmemelisin. Üstelik geç döllenme olmuşsa bebiş 6 haftadan da küçük olabilir.

Canım sanırım benim bebek de geriden geliyor. Cumartesi günü gittiğimde sata göre 5+3 tüm ultrasonda 4+4 çıktı kese. Bugün sata göre 6+0 kese neredeyse 2 katını geçmiş 6.2 den 14.5 mm olmuş ama bebeği göremedim deyince bir kötü oldum ben. Aslında yine kötü olmazdım belki ama bebeği görmeden tahlili yapmıyorum bebek görünmezse boş yere olmuş oluyor dedi. İçime bir kurt düştü öyle deyince. Bir de çoğu insan 6ncı haftasında kalp atışını duyuyor ben daha bebeği göremedim.
Canım hiçbir şey yapmıyorlar bebeği görmeden,genelde böyle.. Ben çalışıyorum iş yerine hamile olduğumu raporla bildirmem gerekiyordu doktor bebek görünmeden veremem demişti, haklı olarak. Sen sıkma canını görünür inşallah bebişin, kalbini de duyarsın. Endişelenme Allah büyük:dua:

Hmm biz 5 gun geriden geliyoruz :) bide bisey mrk ediyorum. Hcg adetten once az adet gunu gecince daha mi hizli artiyo ?

onu bilmiyorum canım ama 2 günde bir 2 kat katlaması gerekiyormuş sanırım adetle alakası yok çünkü adeti geçmeden de değeri çok yükselen kişiler oldu burda :KK50::KK50::KK50:

canım boşuna kendini de bebişini üzüyorsun, daha çok minik. karından 6. haftada duyulması çok zor, bence vajinal de yaptırma. böyle güzel günlerini gereksiz stresler ile geçirmemelisin. Üstelik geç döllenme olmuşsa bebiş 6 haftadan da küçük olabilir.
Geç döllenmemi bilmiyorum canım ama en erken 17. gün yumurtladım 18. gün bile olabilir. Ama idrar testinde çok çabuk çıktı. İnşallah göreceğim ultrasonda geriden geliyordu zaten. Cumartesi günü 5+3 olmama rağmen doktor 4+4 demişti.

Canım hiçbir şey yapmıyorlar bebeği görmeden,genelde böyle.. Ben çalışıyorum iş yerine hamile olduğumu raporla bildirmem gerekiyordu doktor bebek görünmeden veremem demişti, haklı olarak. Sen sıkma canını görünür inşallah bebişin, kalbini de duyarsın. Endişelenme Allah büyük:dua:
İnşallah canım bana dua edin :(

Merhaba hanimlar benim iki gündür akintım çok 3 gün önce de ayrintili ultrasonum vardi suyun normal dedi doktor ama biraz endiselendim acaba kesede sızınti mi var diye..ayrintili da tespit edilir mi kese sizintisi ?

Merhaba hanimlar benim iki gündür akintım çok 3 gün önce de ayrintili ultrasonum vardi suyun normal dedi doktor ama biraz endiselendim acaba kesede sızınti mi var diye..ayrintili da tespit edilir mi kese sizintisi ?
Canım bu haftalar akıntı artıyor zaten.. Doktor suyun da normal dediyse sorun yoktur. Hem suyun gelse anlarsın bence akıntı gibi olduğunu sanmıyorum.

İnşallah canım bu korku yüreğe düşünce çok fena oluyormuş. Rabbim korusun.
Evet canm. Bn alistm artk ya valla endiselensemde olacak olan oluyor malesf bnde saldm çayıra mevlam kayira diyorum :) daha önce br boş gebelk brde kimyasal gebelik yaşadığım için elimden birsy gelmediğini gördüm yaoack hc birşey yok dua etmekten başka :)

Bak guzel artyr şükür canm bn hp ustune grmeyı merak ederdım sanrm senden ogrencm
İlaç vermedı yazmşsn korkma bol bol dınln hadı gozun aydn

Bende merak ederdim yasayarak goruyorum adetten bin beter biseymis aman size Allahim saglikli agrisiz sancisiz gebelik nasip etsin

Evet canm. Bn alistm artk ya valla endiselensemde olacak olan oluyor malesf bnde saldm çayıra mevlam kayira diyorum :) daha önce br boş gebelk brde kimyasal gebelik yaşadığım için elimden birsy gelmediğini gördüm yaoack hc birşey yok dua etmekten başka :)
Canım boş gebelik nasıl oluyormuş bir anlatsana.

Canım bu haftalar akıntı artıyor zaten.. Doktor suyun da normal dediyse sorun yoktur. Hem suyun gelse anlarsın bence akıntı gibi olduğunu sanmıyorum.
Yani şoyeleki sık tuvalete ciktigim alde gunluk pedim ıslaniyo..o kadar kisa sürede isalanmasi endişelendirdi aslinda..renksiz tam anlamiyla su degil ama yogun da degil..

Yani şoyeleki sık tuvalete ciktigim alde gunluk pedim ıslaniyo..o kadar kisa sürede isalanmasi endişelendirdi aslinda..renksiz tam anlamiyla su degil ama yogun da degil..
Hımm anladım canım. O zaman istersen bi doktoruna danış..

İyi bir doktordan haftaya cumartesiye randevu aldım. 8 mart'ta kendi doktoruma da gideceğim. Hakkımda hayırlısı olsun canım bana dua edin içim bir türlü ferahlamıyor.

Ya uyudum uyandim sen hâlâ aynisn nekadar strese girdin oyle ya iyi misin sen kimse sana bebek yok demedi ki bencede cok erken rahat degilsen hemen yarin git ben gec kalmaz gidersn saniyodum kuzu Allahm korusun hic bisey olmayacak bak ezan okunuyo dua ediyorum burda duaya sigin

Trşekkür ederim yine de ama ben sehirdisindayim iki hafta sonra kontrolum var idene kadar icim rahatlar diye sorayim dedim
Canım telefonla ulaşamıyor musun doktoruna? Ya da bulunduğun yerde bi kadın doğumcuya git en azından muayene eder için rahatlar..

Ya uyudum uyandim sen hâlâ aynisn nekadar strese girdin oyle ya iyi misin sen kimse sana bebek yok demedi ki bencede cok erken rahat degilsen hemen yarin git ben gec kalmaz gidersn saniyodum kuzu Allahm korusun hic bisey olmayacak bak ezan okunuyo dua ediyorum burda duaya sigin
Haklısın da gel de içime anlat işte. Gidip bir namaz kılayım içim rahatlar belki. Sağol canım Allah razı olsun iyi ki varsınız.

Back
X