• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım boşu boşuna üzmüşsün demek ki kendini, ben de böyle biliyordum. o yüzden doktorlar ilk başta istiyorlar ve sonra gerek yok diyorlar demek ki:) kesen de görünmüştü zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Evet canim gorundu bin şükür ama ben dr.dan israrla tekrar bhcg istedim. Insallah haftaya carsamba hayirli haberlerle gelmek nasip olur.

İyi bir doktordan haftaya cumartesiye randevu aldım. 8 mart'ta kendi doktoruma da gideceğim. Hakkımda hayırlısı olsun canım bana dua edin içim bir türlü ferahlamıyor.
Edıyrum gulum her zamn edyrm merak etme bol bol dua et zıkır cek

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 - 119 - 48
13.gün 17 - 147 - 59
14.gün 33 - 223 - 95
15.gün 17 - 429 - 132
16.gün 70 - 758 - 292
17.gün 111 - 514 - 303
18.gün 135 - 1690 - 464
19.gün 324 - 4310 - 1061
20.gün 185 - 3279 - 1287

Takmamaya çalış stres yapma sonuçta olacağa engel olmazsın... Ama stres yaparak herşeyi daha kötü yapabilirsin..
İçini ferah tut... Cihaz, Dr. tecrübesi herşey etkiler... Kaldıkı anormal olsaydı emin ol söylerdi... yaptıracağı test ne testiydi...
Gebelik icin istenen rutin seyler. Kan değerleri, idrar tahlili, rubella, elisa toksoplazma vs.

Gebelik icin istenen rutin seyler. Kan değerleri, idrar tahlili, rubella, elisa toksoplazma vs.

Bunları yaptırmak için cocukğu görmesi gerekmezdi ama boşver canım... Takmamaya çalış kendi dr. Görün en sağlılısı bu...
İnşallah da herşey güzel olacak bdua ediyoruz Hepimiz bak... Moralini yüksek tut...

Bunları yaptırmak için cocukğu görmesi gerekmezdi ama boşver canım... Takmamaya çalış kendi dr. Görün en sağlılısı bu...
İnşallah da herşey güzel olacak bdua ediyoruz Hepimiz bak... Moralini yüksek tut...
Evet bence de gerek yoktu ama oyle dedi canım. Insallah guzel olur insallah bebegimi görürüz canim Allah razi olsun.

ZK_ASK ZK_ASK canım değerin artıyor çok şükür hamdolsun Allah a ettiğimiz dualar kabul oluyor şimdi biraz olsun kalbini ferah tut
okeanoss00 okeanoss00 tatlım benim ablamın bebeği 7.haftada gözüktü çok stres yapma boş gebelik falan değil atın kafanızdan şu kötü düşünceleri kış kışlayın panik atak olduk topikçene yahuu minik melekleriniz sizinle çok şükür

Canm baksana ZK_ASK ZK_ASK un adet günü 7 çıktı yani bilemezsn ki yumurtan ne zamn catladi belki geriden gelen küçük yumurtan dollendi bekle umutsuz olma kaldiki döllenme zaten 10 gün sürüyo 8. Gündür daha ancak varsa bile çıkmaya bilir bnm doktorum 14. Günden önce kesin sonuç vermez asla demisti

Cok erken basliyoruz teste cok... ben kan verip test yapmasaydim suan kendimi adet oluyo zannedecektm ama stresten galiba boyle rengi ve miktari az geliyo derdim. Arkadasla konustum oda adetten once kan vermis 1.26 ustune gormus adet oldum sanmis adetten 1 hafta sonra doktora gitms 600 cikms deger. Valla ne zaman ne olacagi hic belli olmuyo hele ki bizim hayatmzda...

ZK_ASK ZK_ASK canım değerin artıyor çok şükür hamdolsun Allah a ettiğimiz dualar kabul oluyor şimdi biraz olsun kalbini ferah tut
okeanoss00 okeanoss00 tatlım benim ablamın bebeği 7.haftada gözüktü çok stres yapma boş gebelik falan değil atın kafanızdan şu kötü düşünceleri kış kışlayın panik atak olduk topikçene yahuu minik melekleriniz sizinle çok şükür

Insallah iki gun sonraki kanda guzel artarsa rahatlarm kuzum Allah razi olsun Rabbim nasip ettyse o ne olursa olsun dunyaya gelecek ama nasipte yoksa bizim yapabilecegimiz birsey yok Allah hayirlica versin insallah

Insallah iki gun sonraki kanda guzel artarsa rahatlarm kuzum Allah razi olsun Rabbim nasip ettyse o ne olursa olsun dunyaya gelecek ama nasipte yoksa bizim yapabilecegimiz birsey yok Allah hayirlica versin insallah
Amin canım benim inşaallah Rabbim hayırlısını versin güzel haberlerle gel bize

Slm kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum ya sanki çevremdeki herkes kabuğuna çekilmiş gibi galiba hamileyim dediğim en yakınlarım hım iyi hayırlı olsun dediler ve bitti ama ben onlardan biri hamile kalınca havalara uçmuştum gözlerim dolmuştu
Ne bilim ya ben mi bi tuhafım anlamadım

evet ilk defa kullanacağım . ama zaman konusunda sıkıntım var canım ben 7:45 de işe başlıyorum akşam 7 ye kadar çalışıyorum . sabah 11 de yapılsın diyorlar biçok arkadaşlar yani ben o saatte 10 gün boyunca üst üste yapamam. farkedilir falan sıkıntı olur

Mola yok mu canim sonucta tuvalete gidip yapcksn abdest almaya gidiyorum dersin nebilm biz calisirken is saatinde gidebilirfik abdest icin. Henm senin ovu testi yaptgni kim anlycak kiz farkedilir diyo deli :)

Slm kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum ya sanki çevremdeki herkes kabuğuna çekilmiş gibi galiba hamileyim dediğim en yakınlarım hım iyi hayırlı olsun dediler ve bitti ama ben onlardan biri hamile kalınca havalara uçmuştum gözlerim dolmuştu
Ne bilim ya ben mi bi tuhafım anlamadım

Canim sende bende burdaki herkeste sorun var. Suclusun neden cunku Kendin gibi gorup sevinmissin insanlik etmissin kiskanclik etmemissin. Iyi niyetimizden basimiza gelmeyen kalmadi ya. Yalniz degilsin herkesin kendi ayibi....
her boyayi boyadik fıstık yeşili mi kaldi birak kutlamasinlar

ZK_ASK ZK_ASK canım güzel artmış değerin iki gün önceki değerine göre sıkma canını rabbim mutluluğunu daim etsin
okeanoss00 okeanoss00 canım benim annelik böyle bişey işte karnına düştüğü an endişeler başlıyor en ufak şeyden nem kapmalar böyle devam edecek bi doğsa diyeceksin sonra bi büyüse annelik her daim endişe demek rabbim korktuğunla karşılaştırmasın keyifli sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah

Canim sende bende burdaki herkeste sorun var. Suclusun neden cunku Kendin gibi gorup sevinmissin insanlik etmissin kiskanclik etmemissin. Iyi niyetimizden basimiza gelmeyen kalmadi ya. Yalniz degilsin herkesin kendi ayibi....
her boyayi boyadik fıstık yeşili mi kaldi birak kutlamasinlar
Çok doğru söylüyorsun

Back
X