- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Jeton anca dustu heralde :)) ayy yiyemiyomusun kuzusuuu yaa almiyo mu mideZehracmmm çok komikim kız benizindeym deynce bu kız calisiyormuydu diyorum migdeye yemek girmeynce beyin çalışmıyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jeton anca dustu heralde :)) ayy yiyemiyomusun kuzusuuu yaa almiyo mu mideZehracmmm çok komikim kız benizindeym deynce bu kız calisiyormuydu diyorum migdeye yemek girmeynce beyin çalışmıyor
![]()
canım geriden gelerek muabbetı kacırmısım.canım ben ankarada yasıyorum zübeyde hanım kadın doğum hastanesınde yaptırdım hastaneye 50 tl ilaçlara da 190 falan gıttı ama nasip olmadı![]()
folbiol ve inofolic+inozitol kullanıyorum ben cnmKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz ben hamilelik öncesi bi ara kullandım ama devamı gelmedi bugün folik trio aldım
İnşallah canm cok ıstyrm ınankıMart ayındaNisaberatim verecek bize müjdeyi bende Nisanda veririm inşaallah
Kıyamm ya boşver ınankı bn senn haberını alınca ellerım tıtredı sevnçtn herkesı boşver bn o herkestn cok sevyrm senı askkkkSlm kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum ya sanki çevremdeki herkes kabuğuna çekilmiş gibi galiba hamileyim dediğim en yakınlarım hım iyi hayırlı olsun dediler ve bitti ama ben onlardan biri hamile kalınca havalara uçmuştum gözlerim dolmuştu
Ne bilim ya ben mi bi tuhafım anlamadım
İnşallah canm cok ıstyrm ınankı
Dualarını eksık etme canm inşallah ıkımızede tez zamanda nasıp olsun
Aynen canm hiç belli olmuyor o yüzden kafa biraz rahat olmalı kendimizi kasmamaliyz çok merakliyz biraz kendi halimize kalsak daha rahat edicez ama gelde anlat.Cok erken basliyoruz teste cok... ben kan verip test yapmasaydim suan kendimi adet oluyo zannedecektm ama stresten galiba boyle rengi ve miktari az geliyo derdim. Arkadasla konustum oda adetten once kan vermis 1.26 ustune gormus adet oldum sanmis adetten 1 hafta sonra doktora gitms 600 cikms deger. Valla ne zaman ne olacagi hic belli olmuyo hele ki bizim hayatmzda...
Diğer aylardan farkım bu ay farklı bı yontemm var cok umutlu bakıyrm ve olacak dıyorum kndımı dınlemyrm guluyrm eglnyrm rahatım yanıBu ay ben de umutluyum canım sendensanki diğer aylara göre de daha sakin sabırlısın belki bebişin geleceği içindir
He ya epey gec düşuyo . :) Yemk hazırlarken kusuyorum agziminda tadı yok hiç bise yiyemiyorum haliyle ne olacak bu halimiz nasıl geçecek bu bir ay baklm.Jeton anca dustu heralde :)) ayy yiyemiyomusun kuzusuuu yaa almiyo mu mide![]()
Aynen ben de ilk kez ovulasyon testi kullandım vesile etse inşallah Allahım ikimize deDiğer aylardan farkım bu ay farklı bı yontemm var cok umutlu bakıyrm ve olacak dıyorum kndımı dınlemyrm guluyrm eglnyrm rahatım yanı
İnşallah canm inşallah

Zaten siminince yum olmus oluyor 2 3 gun daha devam edin canim![]()
Kizlar bu sabahki ovi testim ve hala pik degilmi? Rahim testindede rahimagzi yumusak ve acik. Bu aksam ve yarinda iliski olsun degilmi?
Sagol canim insallah haftaya görür ve duyariz.okeanoss00 canım yeni gördüm senin paylaşımlarını.. ne denir bilmiyorum ki geçmiş olsun mu denir bilemedim. ama doktorlar hep insanın içini hoplatıyor zaten lütfen içini ferah tut duayı bırakma bol bol dua et canım bizde burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz. umuarım en kısa zamanda bebişini hem görürsün hem duyarsın. ALLAH zor süreç geçiren herkese kim ne yaşıyorsa yaşasın yardımcısı olsun inşallah..
İnşallah canm kaçncı gundesın suan unutyrm ya o kadar cok kişiyle konuşyrzkıAynen ben de ilk kez ovulasyon testi kullandım vesile etse inşallah Allahım ikimize de![]()
Bakabıldıgıne bak canm iyi olmuştr senn için bi nbze rahatlamşsndr bırsuru hamişimz varCanlarım çok uzun zamandır girmiyordum bir gün girdim çıktım biraz baktım el işine verdim kendimi bebek düşüncelerini kafamdan atmak için yapabildiğim kadar çevremdekilerin izin verdiği kadar nasılsınız özledim sizleri aklıma geldiniz hep girmeyince bir boşluk hissettim her gün ama biraz olsun düşüncelerden uzaklaşmak iyi geldi bende durum bu şimdi sayfalara tek tek bakıcam bakabildiğim kadar 3862 mesaj beni bekliyor![]()
Darısı başımıza canım hayırlı zamanda artık istek heves bırakmadılar akışına bıraktım sıkıldım yoruldum uzaklaştım bebek fikrinden nasılsın iyimisinBakabıldıgıne bak canm iyi olmuştr senn için bi nbze rahatlamşsndr bırsuru hamişimz var