- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
8 gün kaldı bata cnm. 19. Gün satın şuan.İnşallah canm kaçncı gundesın suan unutyrm ya o kadar cok kişiyle konuşyrzkı![]()
Son zamanlarda 26-27 güne kaydı adet döngüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 gün kaldı bata cnm. 19. Gün satın şuan.İnşallah canm kaçncı gundesın suan unutyrm ya o kadar cok kişiyle konuşyrzkı![]()
Sağol canım benim iyiki varsınKıyamm ya boşver ınankı bn senn haberını alınca ellerım tıtredı sevnçtn herkesı boşver bn o herkestn cok sevyrm senı askkkk
Yum. Ne kadar gectı pekı canm8 gün kaldı bata cnm. 19. Gün satın şuan.
Son zamanlarda 26-27 güne kaydı adet döngüm![]()
Canlarım çok uzun zamandır girmiyordum bir gün girdim çıktım biraz baktım el işine verdim kendimi bebek düşüncelerini kafamdan atmak için yapabildiğim kadar çevremdekilerin izin verdiği kadar nasılsınız özledim sizleri aklıma geldiniz hep girmeyince bir boşluk hissettim her gün ama biraz olsun düşüncelerden uzaklaşmak iyi geldi bende durum bu şimdi sayfalara tek tek bakıcam bakabildiğim kadar 3862 mesaj beni bekliyor![]()
Zaten siminince yum olmus oluyor 2 3 gun daha devam edin canim
Gelirim canım inşaAllah iyi haberle gelmek nasip olsun bir günİyi yaptin cnm, arada boyle gel merakta birakma bizi
Alinti sanirim yanlis oldu?

6 gün geçti diye tahmin ediyorum testlere göre 12. Veya 13. Gün çatladı. 12 en koyu olduğu gündü çünkü sonra giderek açıldı canım.Yum. Ne kadar gectı pekı canm
Toplaşmamıza sebep olan kadın bizi yalnız bırakmaGelirim canım inşaAllah iyi haberle gelmek nasip olsun bir gün![]()
Canım benim bırakmam sık sık girmeye çalışırım iyi ki varsınızToplaşmamıza sebep olan kadın bizi yalnız bırakma![]()
YuhhhBen tembel ve çocuğu olmayan gelin kv ve etrafın tanımlamalarıyla tembel çıkmışım sanki benim elimde veren Allah olmuyormus demek ki zamanı değil şu an yazarken bunu içim acıdı gözlerim doldu acımadan söylediler ama çok kırgınım söylenenlere![]()

Amin kuzum insallahBebeği görünce rahtlarsin
S selifor cok şükür iyiyim canim sen nasilsin asilamayla hamile kaldim bin şükür insallah sagligiyla devam eder. Sende ne var ne yok moralin nasil?friendlyfriendly Canım nasılsın
Sorma canım aynen öyleler canımı sıkan bebeğim olunca alıcaklar sevicekler falan filan benim aklıma hep o laflar gelicek buralardan gidip uzaklarda doğurup büyütmek istiyorum kimse görmesin canımı sıkanlarYuhhhinsanlar gerçekten insafsiz
![]()
Canım çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin takvim görmeyince anlamadım kusura bakma yazdığın mesajlarada daha denk gelmedim demek ki ayy çok sevindim ya
Yok bugun pozıtıfı grdgmn 5. Gunuydu canm6 gün geçti diye tahmin ediyorum testlere göre 12. Veya 13. Gün çatladı. 12 en koyu olduğu gündü çünkü sonra giderek açıldı canım.
Senin 2-3 gün oldu daha di mi?
Ben tembel ve çocuğu olmayan gelin kv ve etrafın tanımlamalarıyla tembel çıkmışım sanki benim elimde veren Allah olmuyormus demek ki zamanı değil şu an yazarken bunu içim acıdı gözlerim doldu acımadan söylediler ama çok kırgınım söylenenlere![]()
Allaha havale et canım boşver, ben okuyunca çok kötü oldum mesajınıBen tembel ve çocuğu olmayan gelin kv ve etrafın tanımlamalarıyla tembel çıkmışım sanki benim elimde veren Allah olmuyormus demek ki zamanı değil şu an yazarken bunu içim acıdı gözlerim doldu acımadan söylediler ama çok kırgınım söylenenlere![]()
Amin kuzum insallah rabbim sanada hayirli zamanda sagligiyla nasip eder. Her gece dualarimdasiniz Allah kabul etsin. Gecmisimi biliyosun canim takvim eklemek icimden gelmedi o yuzden tatlim.Canım çok mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin takvim görmeyince anlamadım kusura bakma yazdığın mesajlarada daha denk gelmedim demek ki ayy çok sevindim ya![]()
Böyle insanlara deli oluyorum insan demekte bıraz abest ama neyse hiç dinleme ve umursama agız vermş Allah zıkır cekeceklerıne hak yıyolar bırak canm boş insan boş konuşur senn kalbın o kadar guzelkı Rabbım vereck mukafatınıSorma canım aynen öyleler canımı sıkan bebeğim olunca alıcaklar sevicekler falan filan benim aklıma hep o laflar gelicek buralardan gidip uzaklarda doğurup büyütmek istiyorum kimse görmesin canımı sıkanlar
Bencede canım laf olsun diye konusuyorlar işte diyenler hemen hamile kalmışlar demek ki o zaman nasipmiş benim için zamanı değil demek ki daha bir anlasalarTakılma kuzum benim 3 bucuk yildir cocugum olmuyor gecenlerde birisi bana ne tembel ciktiniz sizde yapamadınız bi çocuğu yada yapmasını bilmiyorsunuz dedi. Bunu diye karının 2 kızı 2 oglu var allah vermesin kimsenin başına ama insan ne konustuguna çok dikkat etmeli kendinden çıkmasa colugundan cocugundan cikar
Yapıcak başka birşeyim yok canım birde beni düşünAllaha havale et canım boşver, ben okuyunca çok kötü oldum mesajını![]()