• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sorma canım aynen öyleler canımı sıkan bebeğim olunca alıcaklar sevicekler falan filan benim aklıma hep o laflar gelicek buralardan gidip uzaklarda doğurup büyütmek istiyorum kimse görmesin canımı sıkanlar
Anlıyorum canm ya sanki bna denmesi bnde şaşırıyorum beceriksiz denildi onun bünyesi çocuğu kaldırmaz düşer denildi faln filan Allah verms onlara konuşmak kolay geliyor gerçekten çok canm sıkıliyo bnmde inslh hemen olurda kurtulurdun gerçekten psikolojik baskı çok kötü :(

Amin kuzum insallah rabbim sanada hayirli zamanda sagligiyla nasip eder. Her gece dualarimdasiniz Allah kabul etsin. Gecmisimi biliyosun canim takvim eklemek icimden gelmedi o yuzden tatlim.
Haklısın canım afedersin bende patavatsızlık ettim güzel yüreğine sağlık Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşaAllah

Böyle insanlara deli oluyorum insan demekte bıraz abest ama neyse hiç dinleme ve umursama agız vermş Allah zıkır cekeceklerıne hak yıyolar bırak canm boş insan boş konuşur senn kalbın o kadar guzelkı Rabbım vereck mukafatını
Canım benim inşaAllah zamanını bekliyorum yapabiliceğim başka birşey yok bir tane olsa doğsa hadi 2. derler bitmez laflar

Anlıyorum canm ya sanki bna denmesi bnde şaşırıyorum beceriksiz denildi onun bünyesi çocuğu kaldırmaz düşer denildi faln filan Allah verms onlara konuşmak kolay geliyor gerçekten çok canm sıkıliyo bnmde inslh hemen olurda kurtulurdun gerçekten psikolojik baskı çok kötü :KK43:
Bu strese hormonmu dayanır son zamanlar hergün başım ağrıyor migrenim tutuyor dayanamıyorum artık

Yok bugun pozıtıfı grdgmn 5. Gunuydu canm
Oylesıne bıdaha yaptm bugun sankı tekrr koyulaşmaya başlıyr canm cook silikleşmştı golge gbydı
Evet benimki de çok silikleşmişti yarın baksam mı ben de acaba gebelikle ilgili bir anlamı var mı bilmiyorum gerçi :eek:

Bencede canım laf olsun diye konusuyorlar işte diyenler hemen hamile kalmışlar demek ki o zaman nasipmiş benim için zamanı değil demek ki daha bir anlasalar

Yapıcak başka birşeyim yok canım birde beni düşün
Allah en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin canım sana ve tüm isteyenlere

Evet benimki de çok silikleşmişti yarın baksam mı ben de acaba gebelikle ilgili bir anlamı var mı bilmiyorum gerçi :eek:
Bilmyrm kı burdan bı kızce bana testın coksa yapmaya devam et koyulaşırsa gbliğe işaret olabılır dedı ama blmyrm eglencesıne yaotm arada yaparım sende bı yap bakalm ne cıkck canısı

Haklısın canım afedersin bende patavatsızlık ettim güzel yüreğine sağlık Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşaAllah
Canim olurmu oyle sey lutfen oyle deme. Amin insallah sagligiyla gelmistir bebegim gönlü güzel arkadasim dualarini bekliyorum. Haftaya carsamba randevum.

Kızlar ya şimdi aklıma geldı bn gecen ay mart kedisi olcam falan demiştm dımı inşallah öart kedısı oluruuuuuuuum ben

Back
X