• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ustumdeki agirlik kalkti bugun hafifim neden bilmiyorum. Uzulmuyorum cok rahatim hatta... sen hâlâ ayni yerdemisin ? Kiz gitseydinya bugun baska bi doktora. Boyle beklenmez ki
Dur bakalım akşam bir kan ver de ondan sonra konuşuruz bunları. Doktora gitsem ne olacak ki orada da görünmeyecek daha çok üzülücem en iyisi çarşambayı beklemek o yüzden.

CANIM BEN CUMARTESİ DÜŞÜK YAPTIM 256,7 İKEN DEĞERİM 110NA DÜŞTÜ KAHVERENGİ LEKELENME VARDI BENDE EN BAŞTA OĞLUMDA DA VARDI O YÜZDEN HİÇ KÖTÜYE YORMADIM AMA CUMA GÜNÜ KIRMIZIYA DÖNDÜ VE SONRASI DÜŞÜK

Benimde olacagim o. Pazar gunu 7.6 iki gun sonra 27 cikti garibim çırpınıyo :) bugun dusuk degerle karsilasacagima okadar inaniyorum ki. Kanama yogunlasti bak sende de oyle olmus. Benimde reglden once cumartesi gunu leke basladi iki gundurde yogun geliyo iste. Simdi devam mi hâlâ

Canım aslında korunuyorduk ama eşim korunmaktan vaz geçti ogece kendi kendine..bir gün sonrada yumurtladım. Sonrasında ilişki olmadı. Aslında planlı değil... Doğaçlama oldu..

Neden korunuyodunuz bi kac ay once ben seni hamis gormustum sanki ya dogru mu hatrliyorum

Netten aksam baktim bi cok kadin hamileliginde normal regl olmus hamileligini mide bulantisi sikayeti icin dr a gittiginde ogrenmis dusun yani. Babaannemde bilmemis babama hamileyken adet olmus. 200 kadindan birinin basina geliyomus galiba o 1ide benim. Yazik gec dollendiyse bile bukadar kanama ona zarar vermez mi zuzu? Evet siyah gibi koyu kirmizi falan geliyo takip etmiyorum nefrett ettim regl olmaktan inan.. aksam gidip degerime baktircam. Eger 50 cikarsa beni falakaya bile yatirabilirsin :)))
:deli: bise yapmayacam taze anneye o değer bi cksa 50 işti rahatlasan . Zarar vermez ya belkide bebek yapiyo o kanamayı yerlesiyo ya ne bilim valla bnm teyzem normal adet olurmuş 3 ay bebek karnında dönünce bilirmiş hamile olduğunu her insanda değişik olsa onun bebeklerine olurdu ya Rabbim yeterki korusun bise olmaz . İnslh çıkar canm derlerdi inanmazdm ama sende gördüm ya inanirm artk.

Benimde olacagim o. Pazar gunu 7.6 iki gun sonra 27 cikti garibim çırpınıyo :) bugun dusuk degerle karsilasacagima okadar inaniyorum ki. Kanama yogunlasti bak sende de oyle olmus. Benimde reglden once cumartesi gunu leke basladi iki gundurde yogun geliyo iste. Simdi devam mi hâlâ

CUMARTESİ İKİ PARÇA DÜŞTÜ CANIM. İKİ GÜN YOĞUNDU KANAMA BUGÜN 6. GÜN KANAMANIN KAHVERENGİYE DÖNMÜŞ SANIRIM DÜŞÜK KANAMASI BİTİYOR BENİM. TEST YAPTIM TEK ÇİZGİ ÇIKTI

aslında sabretmek lazım bu ayın sonunda belli olur benimki bakalım dayanabilirsem :)
İlk bebegm canm farkı yokta valla sadece merk benmkisi bugn birşey alayim dedm hc bise bulamadım ortak renk olarak babası Fenerbahçe li o yüzden bir fenerli zıbın aldm kocis sevinsin diye kızda olsa erkekde olsa giyer dedm ama kız elbiselerine aklım uçtu yaa :))

İlk bebegm canm farkı yokta valla sadece merk benmkisi bugn birşey alayim dedm hc bise bulamadım ortak renk olarak babası Fenerbahçe li o yüzden bir fenerli zıbın aldm kocis sevinsin diye kızda olsa erkekde olsa giyer dedm ama kız elbiselerine aklım uçtu yaa :))
Benim de ilk bebiş ama ben aldm dayanamadm hevesimden beyaz sarı mavişş kırmızı turuncu cıvıl cıvıl hepsi model olarakta sevimli kızada erkeğede uygun asıl cinsiyetini öğrenym ozaman alcam çok cicilerr :KK200::rolleyes:

Benim de ilk bebiş ama ben aldm dayanamadm hevesimden beyaz sarı mavişş kırmızı turuncu cıvıl cıvıl hepsi model olarakta sevimli kızada erkeğede uygun asıl cinsiyetini öğrenym ozaman alcam çok cicilerr :KK200::rolleyes:
Bn tek yere girebildm çok cest yoktu bidaha gittiğimde hc acimam alirm valla :)

Netten aksam baktim bi cok kadin hamileliginde normal regl olmus hamileligini mide bulantisi sikayeti icin dr a gittiginde ogrenmis dusun yani. Babaannemde bilmemis babama hamileyken adet olmus. 200 kadindan birinin basina geliyomus galiba o 1ide benim. Yazik gec dollendiyse bile bukadar kanama ona zarar vermez mi zuzu? Evet siyah gibi koyu kirmizi falan geliyo takip etmiyorum nefrett ettim regl olmaktan inan.. aksam gidip degerime baktircam. Eger 50 cikarsa beni falakaya bile yatirabilirsin :)))
Guzel haberlerle gel bak ınana ıkı gundr doğru duzgun yazmyrm sen bı guzel haberı ver kuzum inşallah o 200 kadından 1ide sensındr senı sevyrmmmm

Back
X