• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben içiyorum canim 2-3 tane birakamadim. Kalbini duymadan da birakamam galiba. Doktora da ictigimi soyledim bırakmalisin dedi ama ne yapayim.
Slm canım nasılsın yazdıklarıma cevap vermiyorsun etiketlememe rağmen umarım bu keZ görürsün :)
Keseyi ne zaman gördün canım battan kaç gün sonraydı

Olur tabi içme sigara bırak yavaş yavaş hamilesn belkide suan :KK66:
Yanı suanı bılmyrm ama bırakırm zaten oyle bı durymda şimdi sık sık tansıyınum dusunce saglık ocagından bana dahiliyete gtmemi soyledşler umursamadım acıkcası tuzlu ayran falan uyumayla gecryrm ama hamıle kalırsam tansıyon sanırım sıkıntı cıkarcak
Ama bırakcm can sıgarayı

Kızlar size sigara konusunda birşeyler söylemek istiyorum bende içiyorum maalesef oğluma hamile kaldığım zaman bırakamamıştım renkli dooplere girip yavrumun bütün organlarını görene kadar sonra hiç içmedim emzirme bitene kadar 2.5 sene içmedim sonra yeniden başladım şuan kesin olmasa bile hamilelik ihtimali var günde 8-9 tane içiyordum şimdi hiç içmiyorum
Nasıl bıraktım hemen biliyormusunuz ben sigara içiyordum ama oğlumun yanında hiç içmedim evimde asla içmedim ve içtirmedim kimseye oğlum okuldayken bile asla evde içmedim ona zarar verir diye şimdi oğluma bu kadar hassasken daha annesine tutunmaya çalışan minicik bi can var ona nasıl bu kötülüğü yapayım ne hakkım var ?

Ne güzel yazmışsın canım Allah razı olsun takmamayı başarabilsem keşke durup durup aklıma geliyor kötü oluyorum Allahım görüyor biliyor inşaAllah güzelini yaşayacağım sevincin evladın sağlıkla hayırla
Canım takıyor insan tabiki ama sen yine de çok hırpalama kendini ,eşini düşün iyi olmaya çalış ,her şey güzel olacak Allahın izniyle ,sezen aksu dinle geçer şarkısı sana gelsin benden ,geçecek her şey geçecek

Bu ay hamile kalmışsam benim için çok özel olan Kasım ayında doğucak bebeğim nasip...
İnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberını
Bu arada bak sana bı ornek verım bı tanıdıgım bana dedıkı sen zayıfsın hamıle kalamıyosun kalsanda duser dedı onunda ıkı oğlu var bana bı geldıler gulerek cevap verdım sen bu zekayla ıkı tane doğurduysan bn bu fızıkle 10 tane doğururum dedım oyle aptal aptal baktı yuzume arada yapıştr gıtsn cnm

Kızlar size sigara konusunda birşeyler söylemek istiyorum bende içiyorum maalesef oğluma hamile kaldığım zaman bırakamamıştım renkli dooplere girip yavrumun bütün organlarını görene kadar sonra hiç içmedim emzirme bitene kadar 2.5 sene içmedim sonra yeniden başladım şuan kesin olmasa bile hamilelik ihtimali var günde 8-9 tane içiyordum şimdi hiç içmiyorum
Nasıl bıraktım hemen biliyormusunuz ben sigara içiyordum ama oğlumun yanında hiç içmedim evimde asla içmedim ve içtirmedim kimseye oğlum okuldayken bile asla evde içmedim ona zarar verir diye şimdi oğluma bu kadar hassasken daha annesine tutunmaya çalışan minicik bi can var ona nasıl bu kötülüğü yapayım ne hakkım var ?
Bebiş olsun soz bırakcam canısı

Kızlar bende çok içiyordum ve şimdi günde 4 5 tane içiyorum hiç kolay olmuyor bırakmak çokta üzülüyorum tamamen kesicem bi kaç güne zaten tikseneceksin diyorlar bana acaba öyle olur mu ki

Bebiş olsun soz bırakcam canısı
Bak söz verdin
Nasıl mücadele veriyorsun hayaller kuruyorsun ihtimali bile kalbini yerinden çıkacakmış gibi yapıyor dimi
Bi sigaradan mı vazgeçilmez ki hani derler ya bende derim bütün anneler der canımdan çok seviyorum diye
Canımızdan çok sevdiğimiz can için sigaradan mı vazgeçilemiyor

Kızlar bende çok içiyordum ve şimdi günde 4 5 tane içiyorum hiç kolay olmuyor bırakmak çokta üzülüyorum tamamen kesicem bi kaç güne zaten tikseneceksin diyorlar bana acaba öyle olur mu ki
Bi anda bırakacaksın canım allah korusun bak neler okuyoruz ya yavrun
İçin bırakamazmısın şunu minik yavruna da içiriyorsun ama :KK46:

İnşallah vardr kuzum verrsn guzel haberını
Bu arada bak sana bı ornek verım bı tanıdıgım bana dedıkı sen zayıfsın hamıle kalamıyosun kalsanda duser dedı onunda ıkı oğlu var bana bı geldıler gulerek cevap verdım sen bu zekayla ıkı tane doğurduysan bn bu fızıkle 10 tane doğururum dedım oyle aptal aptal baktı yuzume arada yapıştr gıtsn cnm
Ayyyyyy içimin yağları eridi ağzına sağlık :KK73::KK9::KK71:

Bak söz verdin
Nasıl mücadele veriyorsun hayaller kuruyorsun ihtimali bile kalbini yerinden çıkacakmış gibi yapıyor dimi
Bi sigaradan mı vazgeçilmez ki hani derler ya bende derim bütün anneler der canımdan çok seviyorum diye
Canımızdan çok sevdiğimiz can için sigaradan mı vazgeçilemiyor
Bn zaten cok azalttm bı andada keserm mecbur canm
Kıyamam kı bn ona ya

Back
X