• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ZK_ASK ZK_ASK canım nasılsin? Kaç gündür uzak kalmaya çalışıyorum ama dönüp durup burada buluyorum kendimi. Değerin artmış Çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur. Deprem için geçmiş olsun. Rabbim can kaybı vermesin. İmtihan hepsi. Geçeriz inşallah. Sağlıklı güzel haberlerde buluşmak dileğiyle

Allah razi olsun canim. Gitme su gunlerde ya. Yumurtlama donemi gidebilirsin stres yapmamak icin ama suan zaten gecti yaniii. Nasilsin? Iyisin insallah

Başıma gelmeyen kalmadı. Kizlar Allah rizasi icin icimi rahatlatin. Kedim 4. Kattan asagi dustu nasil kapip veterinere goturdugumu bilemedim. O anki sokla kediye rontgen cekildi ben de hayvani tuttum. Disci rontgeniymis bebeğim zarar gormus müdür? Kedim iyi musade altinda kalacak bu gece kirigi yok ic kanamasi yok. Ben doktorumu aradim. Bir sey olmaz yarin gel dedi. Acile bir hastaneye gittik kızlar bebegi gorememistik ya kalbi atmaya baslamis :KK43:(( Yavruma bir sey olmasin nolur. Bugun sata gore 6+1 di kalbinin karindan sesini duyduk basima gelmeyen kalmadi

friendlyfriendly friendlyfriendly ZK_ASK ZK_ASK @yanne Nisaberatim Nisaberatim ve diger kizlar...
Canim oncelikle gecmisolsun kedin iyiymis ve Allaha sukur bebeginin kalp atislarini duymussun ne guzel. Rontgen icin dr bisey olmaz demis stres yapma artik. Yarin git bakalim dr.una hem gecmisolsun hem gozunaydin canim.

Ya canim benim Allah razi olsun guzel dileklerin ve tesellin icin cok cok tesekkur ederim :KK15: benim adetim 5 gun surer normalde. 3 gun hafif leke. 3 gunde yogun oldu. Bugun 6.gunum ve azalmaya basladi agrimda azaldi :) bitiyo galiba. Ben varya test yapmasaydim normal adet oldum sanip adet bitimi rahim filmine girecektim dusunsene:skandal:
Neyseki bitiyo insallah... Allah hayirlisini versin
Ya gordunmu balım her şerde bı hayır varmış
Benim ilişkidede haff agrıdı bu gun canm
Bıraz oncede yıne sabahkı gıbı bı batma oldukı tam batma 10 sanıyelık
Ya kıst ya bebek ne dıyım ama olsun Rabbım hayırlısını nasıb eder
Bi anne evladına nasıl kı kıyamıyor Rabbbımde bıze kıyamıyor aslında verdıysede vardr sebebı vermedıysede vardır..

Ya canim benim Allah razi olsun guzel dileklerin ve tesellin icin cok cok tesekkur ederim :KK15: benim adetim 5 gun surer normalde. 3 gun hafif leke. 3 gunde yogun oldu. Bugun 6.gunum ve azalmaya basladi agrimda azaldi :) bitiyo galiba. Ben varya test yapmasaydim normal adet oldum sanip adet bitimi rahim filmine girecektim dusunsene:skandal:
Canım kanaman aynı adet kanı gibi mi oldu

Günaydın hanımlar :21: bugün reglimin 5.gunu ve klomene başladık tekrardan ama hayret ettim klomene 3. Yada4.gun baslanmaz mıydı 5.Gun biraz geç değil mi? Kırıkkaleye yazın taşındık ve ekimden beri adam gibi doktor bulamadım 6 tane doktor gezdikten sonra en son simdi gittigim bi doktor hanım var kendisinden cok memnunum ama 5.gun baslicaz bu sefer seni yanlis tedavi etmisler erken baslanilmaz bu dedi.. Belki de daha iyidir böylesi diyim ne bileyimo_O

Drun dogru demis bende hep adetin 5.gunu basladim klomene canim ;)

14 gun say o zaman 8 gunun kalmis.. hadi bakalim takvime aldirma sen vucudunu taniyosn artk iyice
Evet tanıyorum o yuzden belırtılere takılmıyorum hiç tek fark gecen aylarda şiddetli hissettığim agrılar yok
Ben bu vucudun oyunlarına kanarmıyım
Kanmaaaaaam tabıkı de

kız ısın uzmanı olduk cıktıkk kendımızı oyle kontrol edıyorz kıııı vala :))farkederdın yıne de olsun ...

rahım fılmıne fln gerek kalmıcakkk cunku bebısın ıcınde zatennn dık bacakları uzan dınlen bol bol ...bır sonrakı degerın 100 uza-erı beklıyoruzz tamam mı anlastık mı ???
sonrada yazın gıyersın hamıs elbısenı dolanırsın ortalıkta :dua::halay::halay:benım en buyk hayalım cok severım de

gelmucizegel gelmucizegel ZK_ASK ZK_ASK gulii7 gulii7 Nisaberatim Nisaberatim B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z ve diğer arkdaslar. Nasılsınız? Benim durum değişmedi. Hala adet olmadım 18. Gün yeniden idrar testi yaptım yine negatif gördüm. 10 şubatta vuruldum iğneden bekliyorum işte. Ağrım oluyor yorulduğum hatta biraz ayakta durduğum zaman. Kasıkta patlayacak gibi ağrı var solda. Dolgunluk gibi birşey var. Belim ayakta mutfağı toplayana kadar ağrıyor. Doktora gitmek istemiyorum. Kaç gündür rüyamda bile rahim tıkalı görüyorum. Sürekli iltihap vardı zaten bende adet miktarında azalma da vardı kaç aydır. Akıntım var sürekli oldum diye koşuyorum ama yok henüz gelen giden normal mi bilmiyorum. Ama bıktım doktora gitmekten. Of ben böyleyim işte bu günlerde

kız ısın uzmanı olduk cıktıkk kendımızı oyle kontrol edıyorz kıııı vala :))farkederdın yıne de olsun ...

rahım fılmıne fln gerek kalmıcakkk cunku bebısın ıcınde zatennn dık bacakları uzan dınlen bol bol ...bır sonrakı degerın 100 uza-erı beklıyoruzz tamam mı anlastık mı ???
sonrada yazın gıyersın hamıs elbısenı dolanırsın ortalıkta :dua::halay::halay:benım en buyk hayalım cok severım de

Benmde hayalimdi yasayacaksin insallah kuzucum. Hiic merak etme bu topik dolacak hamislerle :) Allah hayrlsni versn bakalim degerler ne alemde ilerleyecekse. Kese ne zaman gorunuyo ki degerle ilgisi var mi? Var heralde ben hic bilmiyorumda:KK48:

B Biravucmutluluk kendımde hep bıseyı farkedıyodum demiştim ya hanı bn bırı ıçın dua ettıgımde hep kabul oluyor bunun coook farkındayım Ham olsun Rabbıme
Ama kendım için ettiğim olmuyor dıye dusunuyrdum ama bişeyi kaçırmışım hayırlısıyla olsun fıyorum ya hep bugun dusundumde olmadıgına gore Rabbım vermıyorsa hayırlısı degıl demekkı illada olsun desem olacaktı dyrm
Bnm kndim için ettgm dyalarda kabul oluyrmş demekkı:KK200::KK200::KK200:

gelmucizegel gelmucizegel ZK_ASK ZK_ASK gulii7 gulii7 Nisaberatim Nisaberatim B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z ve diğer arkdaslar. Nasılsınız? Benim durum değişmedi. Hala adet olmadım 18. Gün yeniden idrar testi yaptım yine negatif gördüm. 10 şubatta vuruldum iğneden bekliyorum işte. Ağrım oluyor yorulduğum hatta biraz ayakta durduğum zaman. Kasıkta patlayacak gibi ağrı var solda. Dolgunluk gibi birşey var. Belim ayakta mutfağı toplayana kadar ağrıyor. Doktora gitmek istemiyorum. Kaç gündür rüyamda bile rahim tıkalı görüyorum. Sürekli iltihap vardı zaten bende adet miktarında azalma da vardı kaç aydır. Akıntım var sürekli oldum diye koşuyorum ama yok henüz gelen giden normal mi bilmiyorum. Ama bıktım doktora gitmekten. Of ben böyleyim işte bu günlerde

Canim benim bata yakin bi basladi yogun akinti vardi. Acaba mi dedim ama ihtimal vermedim. O doluluk hissi normal. Belki bebek var ne biliyosun. Catlatma ignesi bu kadar geciktirmez adeti. En fazla 18 hadi bilemedin 20 gun ... bence kan ver. Yarin cuma mubarek gun hatrina insallah pozitifi gorursun caninida sikma bos yere

Bnce gıtmelisin canm Rabbım hayırlısını versın zehradan bi şok yaşadık adet oldu hamıleyken
Simdide senden yasarz belki idrarda cıkmıyrdr kanda cıkar dıye

Canim benim bata yakin bi basladi yogun akinti vardi. Acaba mi dedim ama ihtimal vermedim. O doluluk hissi normal. Belki bebek var ne biliyosun. Catlatma ignesi bu kadar geciktirmez adeti. En fazla 18 hadi bilemedin 20 gun ... bence kan ver. Yarin cuma mubarek gun hatrina insallah pozitifi gorursun caninida sikma bos yere
Allah razi olsun canım. Yarin da geçsin olmazsam cumartesi vereceğim artık yoruldum hastane köşelerinden. Allah hayırlısını versin. Başka şey bulamıyorum diyecek

B Biravucmutluluk kendımde hep bıseyı farkedıyodum demiştim ya hanı bn bırı ıçın dua ettıgımde hep kabul oluyor bunun coook farkındayım Ham olsun Rabbıme
Ama kendım için ettiğim olmuyor dıye dusunuyrdum ama bişeyi kaçırmışım hayırlısıyla olsun fıyorum ya hep bugun dusundumde olmadıgına gore Rabbım vermıyorsa hayırlısı degıl demekkı illada olsun desem olacaktı dyrm
Bnm kndim için ettgm dyalarda kabul oluyrmş demekkı:KK200::KK200::KK200:
Elbette canm. Hayirlisini istiyoruz ondan Rabbim vermiyor demk ki hayırlı zaman dgil yani . :) Rabbim duyar sni elbet canm ne kadr istediğini içini kalbini bilir O olacak inslh. Başkasına dua ederken inslh hamile kalmissindir diyoruz ama biz oturup dua ettigimzde hep hayirliysa ver diyoruz . Birde canm br insanım başka br insana ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş özellikle yabancı kişilerde . Bn burda gördm yani bunu :KK200:

Back
X