- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.864
- 133
- 35
Canım benim batı eklememişsin 9 martAynı canım sen naslsın minnak nasıl bende durumlarda değişiklik yok vaktini bekliyorum bebeğimin gelmesinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim batı eklememişsin 9 martAynı canım sen naslsın minnak nasıl bende durumlarda değişiklik yok vaktini bekliyorum bebeğimin gelmesinin
Canım seni kendime benzettim sen de de hep bir panik havası var ama bu panik bize zarar veriyor hiç rahat olamıyoruz canım bir de doktor acil bişey görse kadın Doğuma git derdiSoyledim bir sey olmaz diyor. Direkt karnindan cekilenleri bile almiyoruz capaya sevkediyoruz onlar karar veriyor dedi. Akciger filmi cekileni bile almiyoruz dedi. Kaldi ki seninki disci rontgeni dedi hicbir sey olmaz dedi ama gel bana sor![]()
Evet demedi yarin gel dedi. Ama ben bir kadin dogum aciline gittim duramayip. Hicbir sey olmaz dedi. Bebeğe bakti ve kalp atisini duyduk yavruma sevinemedim bile oysaki dun bebek neden gorunmedi diye uzuluyordum. Kalbi gup gup atiyordu kiyamam.Canım seni kendime benzettim sen de de hep bir panik havası var ama bu panik bize zarar veriyor hiç rahat olamıyoruz canım bir de doktor acil bişey görse kadın Doğuma git derdi
Olsa dukkan senn umut var sabır yok pazar gunu 9. Gun test yapcam sen dusunKız hc deme o kadr umutla bekle 2. Ayim daha 7 ay gözüme nasl çok gözüküyor bir bilsennnbna da sabr vern varsa :)
Allah razi olsun canım. Tebessüm oldun yüzümde. Bilmem ben öyle pek olağandışı işler insanı değilim. Ama Allah in işi. En güzel Vekil dır O
Enfeksıyon yapar canm akıntı merak etme bol bol su iç o zaman ve cok sık çamasr degstriyrdu ablam bıde onu dene bakalmValla doktora demedm bugn akintm çok diye çünkü aldırış etmiyortakmış ilk uç ay ilaç yok diye idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç vermem diyo bol su icecen sıcak tutacn kendini diyo ..
acaba idrardaki enfeksiyon dan mi kaynaklı akintm ??
Arastrdn mi niye gelmis diye canim? Ben ipe baglayip atmistim iceriBende 2 gun sarmısak koydum o ıkı gunde kahverengı akıntı geldı bılıynmu tırsstmda hafıftn acaba sendemi içine koyduydun kuzu![]()
Çok şükür canım bak boşa Canını sıkmışsın biraz rahat ol tatlım yoksa 9 ay sana zehir olur ben yapamadım bari sen yap keyfini çıkarEvet demedi yarin gel dedi. Ama ben bir kadin dogum aciline gittim duramayip. Hicbir sey olmaz dedi. Bebeğe bakti ve kalp atisini duyduk yavruma sevinemedim bile oysaki dun bebek neden gorunmedi diye uzuluyordum. Kalbi gup gup atiyordu kiyamam.
Masallah canim. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Ben sinavimi hep baska konularda verdim agustosta basladim bebek istemeye. Cok sukur rahim filmi cektrmeden kaldm. Allah razi olsun senden :)Valla gerçekten oylesiniz? 2 buçuk yıllık evliym kistlerle varikosellerle uğraştık eğri rahim dogrulttuk hc bu kadr umutsuz olmadm .. ustelik 1 düşuk br kurtaja rağmen hc gene olurmu demedm ertesi ay basladm tam hız devammmm![]()
Valla arastrmadım ama geldı yanı camur gıbı ıkı gun 5 6 kez geldı bnde iple bagladm ipide uzun yaptm korktm içine kaöar dıye kızzzzArastrdn mi niye gelmis diye canim? Ben ipe baglayip atmistim iceri![]()
Evet sol. Bende hep ordan yumurtlrım adetten önce de orda ağrım olurCanım hangi kasığın benim de sol kasığım bıçak batar gibi ağrıyor
Aynı canım sen naslsın minnak nasıl bende durumlarda değişiklik yok vaktini bekliyorum bebeğimin gelmesinin
Valla arastrmadım ama geldı yanı camur gıbı ıkı gun 5 6 kez geldı bnde iple bagladm ipide uzun yaptm korktm içine kaöar dıye kızzzz
Hmn eriyr ama ya![]()
Olsa dukkan senn umut var sabır yok pazar gunu 9. Gun test yapcam sen dusun
kız dur daha nettinSenden de canm canm sağol.. çok şükür gerek kalmadı yani bebegn sna sımsıkı tutunsun inlsh..Masallah canim. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis. Ben sinavimi hep baska konularda verdim agustosta basladim bebek istemeye. Cok sukur rahim filmi cektrmeden kaldm. Allah razi olsun senden :)
Onu yapıyorm canm sürekli çamaşırım değiştiriyorm ayrıca pamklu kumaştan bezlr yaptm kendime daha sağlıklı diye onlardan koyuluyorm camasrirn içine doktor günlüğü yasaklamıştı daEnfeksıyon yapar canm akıntı merak etme bol bol su iç o zaman ve cok sık çamasr degstriyrdu ablam bıde onu dene bakalm
9 şubatta da benim iğne günümdü adetlendim bitti yeni döneme basladim bile. Sen kan testi verdin mi niye öyle gecikmis ki haydaaaosay3 @ROSE-MOON kızlar benim iğneden sonra testler negatif ama hala gelen giden yok. 10 şubat ti iğne günüm normal mi diye aradım doktoru olsa idrarda çıkması gerekiyordu dedi en kötü cumartesi gideceğim artık
Sağol canım... Eski doktorumun bi halttan anladigi yoktu zaten surekli ben diretiyordum bisilere. Memnun kalmayınca doktoru degistirdim bu kadin simdi doğrusunu yapıyor.. Insallah sonuçta guzel olurDrun dogru demis bende hep adetin 5.gunu basladim klomene canim![]()
Amin amin Allah kabul etsin balımmm Allahım 99 ismi hürmetine bizlere hayırlısından tez vakitte evlat nasip etsin inşaallahVallahı bu akşam 10 dakıkalık kurana bı dunya dua sıgdırdım hepınıze heğımıze ettım canm dualarım hep sızınle bn sızın haberlernzlede cok mutlu oluyrm
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTISIZ SAGLIKLA HUZUURLA BUYUTEBILECEGIN BI MELEK NASIB ETSIN CENNETINDEN RABBIM BILIRIMKI BIZI HERZAMAN DUYAR HELEKI İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZDE DIREK MELEKLERINI YOLLAR BU KULUM BENDEN BİŞEY İSTİYOR DIYE İNŞALLAH BU GECE O DUALARDAN BİRİ OLSUN CANM BNM