- 24 Ekim 2016
- 41
- 30
- 3
- 44
geçmiş olsun ..allah bir sonrakinde hayırlısını nasip etsin inşallahSelam kızlar uzun süredir yoktum.. hiç iyi değilim.hevesim yarım kaldı. Allah'tan hep hayırlısını diledim. Buymuş hayırlı olan.Bütün değerler kese gelişimi vs. Normalken ne yazikki 7 haftada kesenin boş olduğunu söyledi doktorum . Ama insan hiç inanamiyor . Bi kaç Dr. Daha gittim sonraki hafta. geç dollenmeydi gelişecek gelisiyordur diye umut dua ederek. Ama olmadı . Kese boş . Dün kurtajimi oldum. 2 gündür yatiyrm. Ağlamaktan uzulmekten mahvolduk eşimle. Hayırlısını düşündükçe içim rahatliyr ama bu yandanda içim yanıyo. Allahım kimseye yasatmasin . Kimsenin yaşadığı heves heyecan yarim kalmasin.. hamileligimi öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu yeniden doğmuş gibiydim. İnşallah sağlıklı şekilde tekrarı nasip olur. 2 ay korunmam gerektiğini söyledi doktorum . Sonrasında sağlıklı gzl hamilelik yaşayacağım dan bahsetti. Çünkü boş gebelik tekrar etmuyrmus.. yeni hamile olanlar tebrik ederim ve hamile olanlar Allahım sağlıklı devamını nasip etsin sizlere. Sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin Allah .