• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlısı olsun canım. Karın ya da koldan vuruluyor ben hep koldan vuruldum. Hakkında hayırlısı. Çatlama problemin yoksa kendi kendine çatlayabilir canım bugün olmasa da yarin artık inşallah hayırlarla gebelik olur

ınssss cnm benım ,sen gordun mu faydasını pekı ?

doktor pazar dedı ama be yarın da ılıskıye gırecegım orda hazır beklesın askerler :))) pazar gunu 16.gunum cunku ve dun gıttıgımde bıle 18 di boyutu belkı bugun catlar akntımda arttı bakalım...

ne stresler yasıyoruz dımı ANNE olmadan annelık hormonları devreye gırıyor koruyucu kkollayıcı heveslı duygusal ,cok farklı oluyor ınsan ...Allahım aratma hcbırımıze yarabbım

Deger guzel yukselmis kuzum. Dur bakalim progesteron da bu saatten sonra artmaya baslar belki belli mi olur. Umudumuzu kaybetmek yok. Allah'ın izniyle guzel haberler alacagiz haftaya. Ben de travma yaşıyorum resmen hala ara ara elim ayagim titriyor.
Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...

Kedi nasil oldu kiz yazik

Nasıbımız cnm kıst olursa uzulurm ama napım kı bn gerekn herseyı yapyrm gerısı o guzel Yaradana kalmış
Sende kalbını ferah tut bızım altkattakı gelin dış gebelık yaşamış duzenlı degılmiş artıs bı cooook yukselmiş bı az yukselmiş doktr ordan anlamş yanı fırlıyrmş hcg umarım gonlumuzdekı olur kuzum
Senden bişey istcm bı fatıha okurmusun şuan ama once duanı et sonra oku bu gece yasın toplamıştm duasını yaptımda

Simdi okudum canim Allah kabul etsin kaderde ne varsa o yasaniyo biliyosn sadece sabir

Sen kendini paranoyak yaptin bak bisry olacagi yoksada zorla olduracaksin Allah korusun. Kendini toparlama vaktin geldi de geciyo bak...

Kedi nasil oldu kiz yazik
Kiz kedi yuzunden oldu zaten yine dusecekmis gibime geliyor. Nasil uctu biliyo musun akillara zarar. Neyseki iyi kuzum gözü akiyor darbe almis gececek zamanla cok şükür. Olmemesi mucize kirik cikik yok Allah korudu.

bugun 14.gunum yarın catlatma ıgnesı vurulacagım kızlarrrr pazar gunude ılıskı olsun ve ssonrasında pespese devam dedı 4 5 gun doktor cıvanımmmm :KK76:

ılk kez klomen kullandım ve ılk kez ıgne vurulacagım gıc bılmıyorum karından mı olacagım ??

bırde bugun akıntım uzamaya basladı kendı kendıne catlamasın ymurtalarım dun 18 di cunku buyuklugu
amanınnnnnnnnnn adamda nobete gıttıı telas yaptım ....

Hayirli olsuuunnn. Bende cumartesi igne vurunmustum :D gobusten oluyo evet...

Stres yapma yumurtalar gelisiyo yarin sabahtan yaptir sen igneyi. Iliski duzenli olduktan sonra sorun olmaz canimcim. Insallah iki hafta sonra hayirli haberle gelirsin mujdemizi verirsinnnn :))

zehracım sen ne zmn test yaptrcksın bıdaha cnm ,senınde bı kalp ptpıtlarını duysak hep bırlıkte rahatlıcaz ınsss ZK_ASK ZK_ASK

Ayy bende sana yazmistm tam. Kalp kalbe tokuştuk:KK200: :)) doktor haftaya cuma gel dedi canim. Kan vs bisey demedi. Ben dayanamaz meraktan catlar veririm kan :)) hayirlisi insallahhh:dua:

Ay canm bnde daha demin okudum tam yetişmiş misafr vardı eşimin anneannesi ancak okudum yoksa daha çok alicaktm zatn sükur yetiştirdim duamida etttm çok şükür inslh Rabbim duaları kabul eder :)
Napiosn fistik duydun mu dunyanin en guzellll sesiniii :) msjlari takip edemedim bugun pek. Simdi gectim dalışa :) iyi misin minnak bapıyoo:KK46:

Cok buyuk kaza atlattik canim. Hayvan 4. Kattan aşağı uçtu verilmis sadakamiz varmis ki yasiyor. Ama ben atlatamadim hala. Su rontgen zaten yakti yuregimi resmen. Doktor zarar vermez dedi de az ferahladim Rabbime emanetiz. Bu arada fatiha okuyup dua ettim canim Allah kabul etsin.
Amin canm bnm

Back
X