- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Insallahhhhh canimmm hayirli haberlerle burdaa gorusuruz insallah ben uyku modDeli kız kendine dikkat et arada ağlamak insana iyi geliyor ama bından sonra ki gözyaşlarımız mutluluktan olsun tey tey teyyy

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhhhh canimmm hayirli haberlerle burdaa gorusuruz insallah ben uyku modDeli kız kendine dikkat et arada ağlamak insana iyi geliyor ama bından sonra ki gözyaşlarımız mutluluktan olsun tey tey teyyy

İnslh canmm dualarm seninle :) .canım yaa bıanda kesılır bulantıların falan hamıslıgın keyfını sureceksın gor bak sabret bebıs ıyı olsunda...herkes hıc bıtmıcek gıbı gelıyodu hayatım boyunca hep mıde bulantısı yasıckmısım gıbı gelıyordu dıorlar ama gecıyor vala tabı bana demesı kolayda motıve et kendını bole
benım adetıme daha var cnm ayın 17 sıı gıbı ama adet olmam tabı ınss :)yarından sonra gıtgıtgıdakkk ...:)))
dua hep dılımde tsh ıcın ılaclarımıda alıyorum beslenmeye de dıkkat edıyorm,gecen ay akntım coktu ya cok sukur adacayı fln korudum kendımı hep gayet ıyıyım mshhh bı gobısımde bırsey eksık ıste 10 gune kalmaz oda doldurur yerını ınsssss![]()
İyi geceler canım Allah rahatlık versinInsallahhhhh canimmm hayirli haberlerle burdaa gorusuruz insallah ben uyku mod![]()
Kız ben oğluma hamileyken gece kalkıp zeytin yerdim :) oğlan mı acaba seninkiAfiyet olsun yarasin:) ben de istahsizdim kahvalti falan yapmiyodum bikac gundur yiyorum. Dun gece oturdum 20-25 tane zeytin yedim canim hep tuzlu istiyor tatli hic aklima gelmiyor. Su anda yine zeytin istedi canim yicem:)
Evet canım denizci asker Romanya ya gitti
ben kocamı bu gece ısten cagrırmısım aklıma gırme zehraaaaa
evet ya tek seferle kalan var nasıpte oluncaa dımı dogru dıosun ...ıns cnm sen ıyıcerahat bı nefes al sonrasınnda Allhımda bızı de unutmasın kımseyı ıns

Allah bi ömür ayırmasın canımmm ağzınızın tadını bozmasın bozmak isteyen fitne fesatlara izin vermesin en tez vakitte birde evlat versin canım bende öyle kandırıyorum kendimi canım 15gün sonra gelecek diye ama evde yokluğunu hissedince yinede azıcık gözyaşı dökülüyorallah kolaylık versın canım ...benım de esım Emnıyette cnm gecen yazın basında bı tel geldı gecıcı dogu gorevı cıktı esıme ertesı gun yolculadım anıden noldugunu anlamadan aglamaktan ıcım dısıma cıkmıstı ...ve donusu bıle bellı degıldı dusun neyı bekledıgımı bılmıyordum ole zor gunlerdı kıı ....2.5 ay bekledım gormeden sonra tak dıye tayınımız cıktı bulundugu yere evı nasıl hevesle tasıdık kocama kavusucam hasret bıtecek dıye dıyorum kı doğu ya tayınımız cıkınca bu kadar sevınecegım hıc aklıma gelmemıstı herkes guluyordu :))
adamı bı gordum 12 kg vermıstı yasadıgı yerı gordum ımkansızlıkları snr sukrettık ...
ALLAH kotu dusundugun seyı ole ıyı gosterıyor kı sana yasadım bunu ve saglık olsun dedım boyle ayrılıklar olsun canım ölüm olmasın ...hemencecık gecerrrrr 15 gun ...
bak gectı bende BITLIS teyım kavustuk tum zorlukları beraber asıyoruz sımdı ...:)
Ben belim 2 gündür böyle daha önce kasiktaki sanciyi sormuştum oda rahim genişliyor olur agrilarn dedi. Canm br tanidiga sordm bel ağrısı ne zamn geçer diye bel ağrısı doğuma kadr devam ediyormuşBenim de belim çok ağrıyor canım kopacak gibi, kasığım da arada ağrıyor normal mi bilmiyorum
Canlar kimyasal gecirmisim. Doktor vajinal ultrasonla bakti, kese gorunmedi. Pco var birde minik cikolatan var dediustune tuz biber oldu bunlari ogrenmek..
kan tahlininde degerim 3.47 cikti.
Himm anladm daha bu ay olmuş o zamn canm adetle gider büyük ihtimal onlar ya her kadında olabilirmiş bazı aylar yumurta catlamaz büyümeye devam edermiş adetle gidermiş. Ama yinede yapmak istersen beyaz soğan soyup dörde böl 1bucuk su bardağı kaynayan klorsuz suyun içine at 5 dk ağzı kapalı kaynat sabah aç karnına iç ve akşamda iç bu arada migde ile sıkıntın var ise sabah aç karna değil kahvaltıdan 2 saat sonra iç bn öyle yapardm reflu var migdemde.Nasıl yapılıyor ki canım o yapayım napalım doktor önce kist gitmiş mi kontrole alacak sonra hsg günü verecek canım kistik yapı var dediler engel olarak biliyorum ben dedim bunlardan bişey olmaz yumurta bunlar dedi bilmiyorum ki canım çok güzel konuştu madem çok istiyorsun klomenede başlayabiliriz dedi bakalım gidişata göre canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin siz hamiş sultanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Olurmu canm düzensiz artınca dış gebelik şüphesi oluyor yani 2 katı artmayinca . Çok çok aşırı artarsada zaten mool gebelik oluyormuş ama o kadr br artış yok sende kanamanda yok çok şükür o yüzden çok takılma bnce rahat ol gayet iyi . İnslh sirayla kese ve kalp atışlarıni gor biran önce.Ne bilim canım bir sürü şey duyuyoruz dış gebelik falan hızlı yükselince öyle oluyormuş ya o yüzden
Allah bi ömür ayırmasın canımmm ağzınızın tadını bozmasın bozmak isteyen fitne fesatlara izin vermesin en tez vakitte birde evlat versin canım bende öyle kandırıyorum kendimi canım 15gün sonra gelecek diye ama evde yokluğunu hissedince yinede azıcık gözyaşı dökülüyor
Sağol canım içimi rahatlattın allah razı olsunOlurmu canm düzensiz artınca dış gebelik şüphesi oluyor yani 2 katı artmayinca . Çok çok aşırı artarsada zaten mool gebelik oluyormuş ama o kadr br artış yok sende kanamanda yok çok şükür o yüzden çok takılma bnce rahat ol gayet iyi . İnslh sirayla kese ve kalp atışlarıni gor biran önce.
öyle miii :) bizim de tayinimiz çıktı buraya canım yazın geldik keskine... bilirsin belki. ankarada daeşimin ailesi var :) memnun oldumYok asla kızmam. Sen tecrubelisin çok haklısın. Umudumuz sonsuz rabbim nasip etsin. Bende k.kaleliyim ankaradayim ama evlilikten dolayı..
canım sonradan derken adet günü 7 çıkmadı çok düşük yani normalden daha sonra hcg salgıladı vücüt. tabi ki sonradan bir yumurtası çatlamış olabilir öyle de düşünüp ummak istiyorum ama ... amasını artık yazmak istemiyorum kuzum..Sonradan artma değil ki canm ilk baktrdigi günden beri düzenli artıyor sancı suan bn bel ağrısından ve kaşık ağrısından ölüyorum gebelikte oluyor diye biliyorum. İhtimali bile kötü yanı ne bilim kondurmak istemiyorum o yüzden ya haklisin doktoru dinlemeli çok bildiğimden degl ama bnce dış gebelik değil yani sonradan çatlayan yumirtasidir döllenen küçük br yumurtası vardı o yüzden değer küçük çıktı diye düşünüyorum bn açıkçası .düzenli artan değerde dış gebelik duymadım da hc o yüzden .
canım o kadar hatırlamıyorum ki... almanyada yaşıyordum o sırada daha ve çok fena adet sancısıyla gittim hastaneye doktorda kist var dedi lapraskopik olarak ameliyat oldum. çok zaman oldu neredeyse 9 seneÇok şükür canım olmasın tabi seninki ne kisti idi canım bayağı büyükmüş herAlde ameliyat olduğuna göre geçmiş olsun
Sağol canım içimi rahatlattın allah razı olsun