• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hadi ya sen benden önceydi değil mi? Allah gebelik yoksa seni de vuslata erdirsin canım. Hayırlısı artık Bakalım ne olacak

Valla sat 19 ocakta kaldi. Ben 22 subatta seffaf uzayan akintim oldu milat benim icin o. Oyuzden onumuzdeki haftaici adet olmam olasi bekliyorum kendilerini ;) olmazsam haftaya cumartesi dr gidecem mecbur haftaici izin alamiyorum isten :(

Bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum iltihap için. Artık gebelikten umudum kalmadı. Baktım çok yere de ne zaman başlanacağı konusunda ortak yol bulamadım bilen kullanan varsa ne zaman başlandığını ne zaman bittiğini nasıl kullanıldığını yazan olursa çok sevinirim. Teşekkürler
Canm ben bir kere adetn 7.gunu baslamistm 15 gün icmistm bir kerede adete 10 gün kala basladm adet olana kadr yaptm kist var demişti doktor bnde adetle atilsin diye ictm on gün . Normali ilk yaptığım gbi olması gerk sen bilirsin yinede. Kan tahlili yaptrdinmi sen? Yaptirmadan içme bence.

Günaydın hanımlar. Hayırlı haberler alırız inşallah bugün. Benim dün bel ağrısı akşama doğru tavan yaptı bugün olmazsam daha da olmam dedim. Yatmadan peçeteye geldi sanki geri baktım göz yanılması galiba dedim olmak için bekliyorum diye. Zor uyudum ağrıdan sürekli de uyandım dönmekte çok zorlandım. Sabah artık vücudum imana geldi kendini bıraktı adet oldum hayırlısı vesselam ZK_ASK ZK_ASK @gelmucizegel @osay3 @Bebe58 Nisaberatim Nisaberatim @YaKaMoZz-z ROSE-MOON ROSE-MOON

Ya niye bu kadar gecikiyo ve zor oluyo anlamiyorum

Valla sat 19 ocakta kaldi. Ben 22 subatta seffaf uzayan akintim oldu milat benim icin o. Oyuzden onumuzdeki haftaici adet olmam olasi bekliyorum kendilerini :KK66: olmazsam haftaya cumartesi dr gidecem mecbur haftaici izin alamiyorum isten :KK43:
Hadi ya baya olmuş. Mehter adımıyla ilerliyor bizim yumurtalar walla. Şaştık kaldık. Hayırlısı canım Bende geçen ay 46gün olmadım doktora sonrasında gittim birşey mi var diye şükür kist falan yoktu keyfi gelmiyor

Canm ben bir kere adetn 7.gunu baslamistm 15 gün icmistm bir kerede adete 10 gün kala basladm adet olana kadr yaptm kist var demişti doktor bnde adetle atilsin diye ictm on gün . Normali ilk yaptığım gbi olması gerk sen bilirsin yinede. Kan tahlili yaptrdinmi sen? Yaptirmadan içme bence.
Adet oldum canım seni etkilemeyi unuttum hakkını helal et. Sabah teşrif etti kendileri

Canimm çok şükür evham endise disinda iyiyim keske bunlarida bi kenara atmayi basarabilsem.. evet kuzum yaa hep zeytin yiyesim var hatta o kadar cok yiyorumki zarari olurmu diye dusunuyorum. Ikinci gebeligimde de ayniydi buzdolabini acip surekli zeytin yerdim.

Sen nasilsin canim yazilarini takip etmeye calisiyorum ama cogu zaman sayfalara yetisemiyorum..

Iyiyim sukur canim benmde haftaya belli olacak ak koyun kara koyun :)) kiz korkma endise etme gayet guzel gidiyo insallah boylede devam edecek.. uzme kendini ve stres yapmaaa masallahh sizee

Canim sen su iltihabin icabina bakmayi dene. Dr a gitmiyomusn bu konuda
Çok gittim canım ya ilaçlar kesin çözüm olmadı hiç yeniledi durdu ondan düşünmeye başladım şu rahim filmi işini. Korkuyorum ama bu ay yaptıramam ev topluyorum gelecek hafta sonu taşınma var gelecek ay artık olacaksa düşünmedeyim daha

Htckbrysl Htckbrysl cnm ben boyle not almistim bu kuru yaptigimda

brl39n.png

Ben belim 2 gündür böyle daha önce kasiktaki sanciyi sormuştum oda rahim genişliyor olur agrilarn dedi. Canm br tanidiga sordm bel ağrısı ne zamn geçer diye bel ağrısı doğuma kadr devam ediyormuş :KK43: bazı hamilelklerde tabi ama kaşık ağrısı 3 aylkkrm geciyo geri 8.aydan doğuma kadr oluyorms öle diyorlar.
Ayy bu ağrılardan hamileliğin tadını çıkarmak zor ama buna da şükür atlatacaz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşş

Canim gecen ay ben ruyamda afedersin sipa seviyordum gozleri falan ne guzel diye. Ama normalde hayvanlardan cok korkarim kedi kopek bile sevemem uzaktan beslerim hep yakinlasamam. Ne alaka dedim.tabirlere baktim.erkek cocugunun olmasi demekmis. Dairedeki sefimin babasj emekli imam ona sordurdum. Ruyasina kavusacak ama rabbim ne zaman nasip ederse demis. Bilmiyorum beni kirmamak icin soylediler belki ama. Bi gun bu ruyalarimiz cikacak belki de :KK66:
Bnmde ruyalarımın anlamı genelde bebek cıkıyr kız ama ruya tabırıne neden zamanını yazmylar kı:))
Tamm kızda ee ne zaman

:KK5: kalpler bır ...yarın vurulucam evet haftasonu ıns sansımda benzerde senın gıbı hamıs olurum bu ay canım yaaa...

yarın ılıskı olur dıye dsunuyorm 4 gundur bekletıyorum adamı :KK70::KK70: vala azalmasınlar bundan sonrakı gunler verımlılık olsun dıye ...:KK19:yarından sonra buralarda goremezsınız benı valaaaaa :KK71:
Rabbim yüzüne gülsün inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bu ay mucizen gerçekleşir.

Iyiyim sukur canim benmde haftaya belli olacak ak koyun kara koyun :)) kiz korkma endise etme gayet guzel gidiyo insallah boylede devam edecek.. uzme kendini ve stres yapmaaa masallahh sizee
Ahh elimde olsa kuzumm.. Yeni haftada rabbim hepimize hayirli haberlerle gelmek nasip etsin insallah canim

Back
X