- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Tabi canım onlar iyi olsun da ,çok bekledim onu her şeye katlanırım valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım onlar iyi olsun da ,çok bekledim onu her şeye katlanırım valla :)
Hayirlisi olsn cnm ya .valla rabbim nasip etmio ama ne guzel senin bi evladin var bu yuzden uzulmeAllah razi olsun canım evet stres bitti şükür
Kac gun gecti adetin canim? Ay şok oldum adet mi oldun cokkkk gecmis olsun ben kendime hamile kalabiliyomusum diye srviniyorum sana da aynisi insallah canim daha sagliklisi nasip olsun msjini anca arayip buldum gecmise gidip. Calismalara devam mi bu ayda? Pko insallah az ce henuz baslangictir ve onlemini alirsin insallah hemen
Cok saol cnm
28 subat adet gunumdu 2 mart lekelenme geldi sonrasinda gece adet seklinde geldi. Babamiza henuz yeni soylemistim keske onceden gelseydi onuda uzmus olmazdim. Ona uzuldugum kadar kendime uzulmuyorum valla :)
Pco icinde henuz daha yeni sanirim cunki kişin rutin kontroler icin gitigimde gorulurde birsey yoktu. Doktorumuz 3-4 ay dogal deneyin korunmaniza gerek yok dedi. Hepimiz icin hakkinda hayirlisi olsun insAllah![]()
Bnmde ruyalarımın anlamı genelde bebek cıkıyr kız ama ruya tabırıne neden zamanını yazmylar kı:))
Tamm kızda ee ne zaman
Dün azalmıştı canım lekelenme diyordun yeniden mi başladıEvet insan kocasina daha cok uzuluyo bende ayni durumdayim kendimi biraktim ona uzuluyorum benim sonumda oyle olacak pıhtı gelmeye basladi...
Bir haftaya kalmam bile...
Hayirlisu olsun saglikli hayirli bi evlada hamile kalirsin insallah yakin zamanda
Canım benim çok teşekkür ediyorum .Canim Allah dualarimizi kabul etsin. Ben labquick marka almistim internetten. 3.5 yildir bicok ay kullandim ve her kullanisimda ovulasyonu yakaladim.
Canim progesteron rahim kalinligini saglayan yumurtanin rahme yerkesimine yardimci olur. kanamandan dolayi dusmustur artmaya baslayacak arti dr ilac verir direk alttan fitil gibi kullanmani ister cozer... Hadi biraz sakinle zaman herseyin ilaci...Progesteron 0 onu napcaksam![]()
Canim benim uzne kendini sonucta iyi ama kedin dimi... Kotu olaylar oyle etkiler ama bebisini de dusun cok gecmis oksun yazik ama uzuldum kedine...Sagol canim insallah bir sikinti olmaz bu rontgen yuzunden de. Doktorum cok rahatlatici konustu. Yalniz kedinin dususu travma oldu bende balkona cikamiyorum yuregim agzimda surekli.
Canim progesteron rahim kalinligini saglayan yumurtanin rahme yerkesimine yardimci olur. kanamandan dolayi dusmustur artmaya baslayacak arti dr ilac verir direk alttan fitil gibi kullanmani ister cozer... Hadi biraz sakinle zaman herseyin ilaci...
Allah senden de razi olsun canim, benim senden yana bi endisem yok dogrusu, biraz zaman gerekiyor... Keyfini cikar gebeligin... Dr. Herseyi cok iyi takip ediyor anladigim kadariyla...Biraktim zamana canim cok tesekkur ederim sana da.. Allah razi olsun![]()
Çok şükür ki o var canım sağ ol. Hayırlısı. Nasipten ötesi yokHayirlisi olsn cnm ya .valla rabbim nasip etmio ama ne guzel senin bi evladin var bu yuzden uzulme
Çok şükür ki o var canım sağ ol. Hayırlısı. Nasipten ötesi yokHayirlisi olsn cnm ya .valla rabbim nasip etmio ama ne guzel senin bi evladin var bu yuzden uzulme
senden razı olsuun canım.Aynen canım gebe olmadan adet olmama hem beden hem psikoloji olarak çok yoruyor insanı mahvoldum kaç gündür ağrı bir yandan baskınlık bir yandan. Hayırlısı vesselam. Allah razi olsun
Emin ol o ağrılar her hamilede oluyor canm o gün hastaneden yürüdüm geldim belim koptu .. bulantı kısmına gelince genelde 6.haftadan sonra başlıyor ama baslamayada bilir bnm bulantm yok normalde koku duyunca migdem bulaniyor birden kusuyorum o kadr başka br bulantı yok şükür. Daha erken yani inslh guzl geçer hamilelignKızlar merhaba , 5+3 haftalık hamileyim. Aşırı bir zorluk yada şikayetim yok şuanda hatta midem bile bulanmıyor diyebilirim ( gerçi bu normal mi bilemedim) yorgunluk uyku ve kasık ağrısı oluyor. Yalnız bu kasık ağrısı ben ne zaman biraz iş yapsam yada çok yürüsem oluyor Salı günü doktor rand. Var bu normal mi sizce yaşayan oluyor mu ? Teşekkür ederim
Emin ol o ağrılar her hamilede oluyor canm o gün hastaneden yürüdüm geldim belim koptu .. bulantı kısmına gelince genelde 6.haftadan sonra başlıyor ama baslamayada bilir bnm bulantm yok normalde koku duyunca migdem bulaniyor birden kusuyorum o kadr başka br bulantı yok şükür. Daha erken yani inslh guzl geçer hamilelign