- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım iğneliler kervanına hoşgeldinsabahhh göbişten vuruldum iğnemi kızlarrrr gıtmeden ılıskıde oldu sabah
yarından sonra hergun devamm 4 5 gun olur heralde ..
dua edın bana canlarımmmm ,ıns adet olmammm
Sanmıyorum canm sorun olacağını. O kusma dan tiksinme bndede var normalde ama değişim gbi kusuyorum ama geri oturup yiyorum çünkü çok acikiyorum zatn boş migde daha çok bulanır aklında bulunsun sık sık yeÇook teşekkür ederiminşallah seninde sağlıklı sorunsuz bir hamileliğin olur Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. İlk gebeliğim olunca herşeyi biraz takıyorum tip olarak da evhamlıyım zaten kusma fobimde var
Gün içersinde 15 20 dklık mesafelere yürğyerek gidp gelsem sorun olur mu acaba ?
İnslh canm benm aynen günlük ilişki olsun değerlendir Rabbim nasip etsn inslh.sabahhh göbişten vuruldum iğnemi kızlarrrr gıtmeden ılıskıde oldu sabah
yarından sonra hergun devamm 4 5 gun olur heralde ..
dua edın bana canlarımmmm ,ıns adet olmammm
Sanmıyorum canm sorun olacağını. O kusma dan tiksinme bndede var normalde ama değişim gbi kusuyorum ama geri oturup yiyorum çünkü çok acikiyorum zatn boş migde daha çok bulanır aklında bulunsun sık sık ye
Allah senden de razi olsun canim, benim senden yana bi endisem yok dogrusu, biraz zaman gerekiyor... Keyfini cikar gebeligin... Dr. Herseyi cok iyi takip ediyor anladigim kadariyla...
Özel hastane ise bakar canm baktr bu arada igne ile progestan verildiğini bnde duydm hatta aşılama yaptıranlara veriyorlar onlar da dış gebelik riski var . Bn açıkçası doktorunu sevmedm .. ayy hemende atladm haaTam tersi ben doktoru degistirmeyi dusunuyorum. Bende polikistik var zaten hormonun biri zirvede biri 0in altinda. Sadece klomen + igneyi dayayip gonderdi aylarca. Halbuki klomenin yaninda progestan kullanan bi cok insan var hamileligine yardmci olsun diye. Bi folik asit yazdi onuda 4. Aydayim. Bakalim evet zaman gerekiyo dun ben hirsimi attim rahatladim ama kanimi takip edecem birazdan acile gider kan veririm :) progesterona baktirmak istiyorum desem onada bakarlar mi illa dr mu istemesi lazim canim

Dün azalmıştı canım lekelenme diyordun yeniden mi başladı
Bence de sen baska bir doktora git canim hatta pazartesi git ben de senin o doktorunu sevmedim. Progesterona ozelde bakarlar sen söyle.Tam tersi ben doktoru degistirmeyi dusunuyorum. Bende polikistik var zaten hormonun biri zirvede biri 0in altinda. Sadece klomen + igneyi dayayip gonderdi aylarca. Halbuki klomenin yaninda progestan kullanan bi cok insan var hamileligine yardmci olsun diye. Bi folik asit yazdi onuda 4. Aydayim. Bakalim evet zaman gerekiyo dun ben hirsimi attim rahatladim ama kanimi takip edecem birazdan acile gider kan veririm :) progesterona baktirmak istiyorum desem onada bakarlar mi illa dr mu istemesi lazim canim
Özel hastane ise bakar canm baktr bu arada igne ile progestan verildiğini bnde duydm hatta aşılama yaptıranlara veriyorlar onlar da dış gebelik riski var . Bn açıkçası doktorunu sevmedm .. ayy hemende atladm haa![]()
Bence de sen baska bir doktora git canim hatta pazartesi git ben de senin o doktorunu sevmedim. Progesterona ozelde bakarlar sen söyle.
Hayırlı olsun sana da canım :) Mide bulantısı için daha erken ilerleyen zamalarda başlıyor diyorlar.Allaha şükür benim pek bulantı kusmam yok yemeklerden sonra azcik oluyor geçiyor bugünlerde..Çok şükür..Kasık ağrısına alış herkeste oluyor.Çok ayakta kalmak fazla yürümek artırıyor benimkini.Bugün doktor kontrolum vardı şükür minigim sata uyumlu büyüyor bu ağrılar normal dedi doktorum rahim kasılarak büyüyor dedi sağlıklı buyusunlerde herşey razıyız dedim :) Hepimize güzel sağlıklı gebelikler :))Kızlar merhaba , 5+3 haftalık hamileyim. Aşırı bir zorluk yada şikayetim yok şuanda hatta midem bile bulanmıyor diyebilirim ( gerçi bu normal mi bilemedim) yorgunluk uyku ve kasık ağrısı oluyor. Yalnız bu kasık ağrısı ben ne zaman biraz iş yapsam yada çok yürüsem oluyor Salı günü doktor rand. Var bu normal mi sizce yaşayan oluyor mu ? Teşekkür ederim
İnşallah bebeğin tutunacak canım sana bak bi arkadaş yazmış ya kanaman olduğu için Progesteron düşük çıkmıştır kanama kesilince yükselir diye inşallah öyle olacak canımHic tamamen kesilmedi canim. Leke basladi sonra yogunlasti simdi azaldi hafif geliyo. Cumartesi aksam uzeri baslamisti. Bir hafta oldu. Pazarda gebeligi ogrendim zaten. Cumartesi sabah iliski olmustu onun zarari olmamistir dimi
En iyisi kız . Doktorunu demiyorum test verdiğin yer özel mi diyorum birazdan gideceksin ya acileDoktorum ozelde. Gittigim gunden sonra 10 gun ucretsiz oluyo. Suresi dolacak az kaldi :)) Bu hafta kan degeri iyi giderse yan odadaki doktora gecerim napim![]()
Canm bılmyrumda
İnşallah kuzummCook yakinda insallah bizimle olacaklar![]()