• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bugün bende doktora gittim canım ultrasonda hafif kistik yapı var dedi bi tane büyük bi kist varmış onu adetten sonra kontrol edecek adetle dışarı atılıp atılmadığını bu ay hsg de çekileceğim doktorum ısrarla gerek duymasada ben istediğim için çekecek ve ilk defa gittim bu doktora çokta sevdim gayet ilgili güzel konuştu senin %99 çocuğun olur hiçbir engel Yok dedi
Geçmiş olsun canım kaç cm miş kistin basit kist mi

canım o kadar hatırlamıyorum ki... almanyada yaşıyordum o sırada daha ve çok fena adet sancısıyla gittim hastaneye doktorda kist var dedi lapraskopik olarak ameliyat oldum. çok zaman oldu neredeyse 9 sene
Geçmiş olsun canım inş bir daha olmaz

Ya kızlar gebelikte göğüsler büyüyor dimi...? Ilk zamanlarda hemen büyümeye başlıyor mu? Gebe degilim bu arada göğüsler icin sordum :KK31::KK23:

Canım aşılama zaten o dediğin klomen ya da çatlatma iğnesinden daha iyi Zaten aşılama ilr tutmuştu klomen bende görme bozukluğu yaptı çatlatma iğnesini de aşılama da kullanıyorsun Zaten ben bugün verdiğin kan testinin sonucunu da gösterdim doktora betahcg negatif ve enfeksiyon var dddi bir de antibiyotik ve fitil verdi
Geçer umarm bir an önce. Allahım hayırlısıni nasip etsn.

Geçer umarm bir an önce. Allahım hayırlısıni nasip etsn.
Aşşşkkk sen şimdi bana kızcan ama yarın yum.9. Gunu ya test yapmaya başlıyrm cıkmıcanı bıle bıle
Amaaaannn zevkıne yapcam kız bagımlılık yaptı
Acılışımız hayırlı olsun. :))

Ya kızlar gebelikte göğüsler büyüyor dimi...? Ilk zamanlarda hemen büyümeye başlıyor mu? Gebe degilim bu arada göğüsler icin sordum :KK31::KK23:
Oda değişiyor canm bnm hala şişmedi çok bi değişiklik yok . Ama genelde siserms

Aşşşkkk sen şimdi bana kızcan ama yarın yum.9. Gunu ya test yapmaya başlıyrm cıkmıcanı bıle bıle
Amaaaannn zevkıne yapcam kız bagımlılık yaptı
Acılışımız hayırlı olsun. :))
Hahahaaa . Ovulasyon testi bağımlılıkmi yaptı ? Bari ilk idrarla yap canm bide 10.gun başla bnce bir gün daha dur

Aşkım bu denlı agrı olmaz bn yıne umutluyum kırmızıları gorene kadar umut tavanda kotu bışey cıkmasn sen nasılsn
Benimde çok ağırıyordu canım özellikle bacaklarımın arkası
Ben iyiyim canım çok şükür salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba canlar nasılsınız
Ben iyi degılım:hasta::KK43::KK43: cok halsızım ve üşüyürum
Uyumak ıstyrm uyuyamyrm sanırım hastalanıcam eşim bi kan şurubu almış bugun küçük şişelerde içinde folik asıtte varmş şimdi bn tedrgn oldm bebiş dşnyrm ya sıkıntı olur mu dye eczacı kullansn demiş içsemmi ki
Bu arada sızler nasılsınız bakım B Biravucmutluluk
@okeanoss00 YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z ZK_ASK ZK_ASK ve diğer kızlar

Bilmiyorum canim ama icin rahat etsin istiyosan bence kullanma gecmis olsun

Back
X