• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kizlar konularla ne kadar alakali bilmiyorum ama yardim edebileceginizi dusunuyorum.Aranizda ist bahcelievler medipol hastanesi meral arisal hanima muayene olan giden var mi.bnm kan pihtilamasi durumum var.her dr igne ve aspirin kullanimina onay vermiyo.meral hanimin bu konudaki tutumu ve nasil biri oldugu konusunda yardimci olursaniz tesekkur ederim
Merhaba cnm ama hiç bi bilgim yok konu açtnmı daha cok goren olur

Canım benim bildiğim hamilelikle tanışınca sonraki ay hamile kalma olasılığı daha fazla oluyor. Gönlünün sesini dinle. Okudum dinlenmek istiyorum yazmışsın öyle geliyorsa öyle yap. Yoksa durmak yok diyorsan bence ihmal etme pazartesi doktora git mutlaka kanamanı takip et bitmiş mi daha var mi görünüyor zaten rahimde bir bölge kanama bölgesi diyor doktor ona göre yumurtlama haftası yeni başlar belki. Öyle farazi konuşamayız malum bizim bünyeler öyle ceket bırakmaya hamile kalanlar gibi değil. Ama yine de şükür canım ya bu halimize. Çok şükür. İnşallah olacak. Bende sizden güç alıyorum. Yoksa...

Aynen canim.. yasayan bilir.
Mevlana demisya; beni bir ben bilirim birde Yaradan. Bana bir ben lazimim birde anlayan .. o misal.
verilen moral, edilen dua yeterli. Allah hepinizden razi olsun.. o zaman ben an itibariyle doktorumu degistiriyorum... ama kesin gitmem mi lazim ya. Hic gitmek istemiyorum :(

Bence kimyasaldı bitanem ve kimyasaldan sonra hmn kalan cok var bn ınanyrm olacak canm

Bende inaniyorum. Bir seyi istemek, ona nail olmak demektir. :) Rabbim dualarimizi kabul buyurur insallah.. kader gayrete asik derler. Gayret onemli. Emek olmadan yemek olmazmis istemeye, cabalamaya devam...

Biliyomusun bugun esimle nikah gunumuz. Pazartesi ise dogum gunum..:KK42:

canımmm umıtlendık baya sevındık ama olsun nasıp vardır bı hayr en saglıklısı hayrlısı gelsın Allahın ıznıyle var zammanı ve o gunu beklıyoruz ,tevekkul olunca herseyın altından kalkarız ...

tupler acık hatta buna sevınmelıyız bu bır mesaj olabılır,moralın daha yuksek olucak belkı kendıne guvenın gelıcek stres ortadan kalkınca bı bakmısın tosbık gelmıs :)))
.
hadııı bu ay beraber gebe kalalımmm ,doktora da gıt olsun ıhmal etme
tedbır kuldan takdır Allahtan
ZK_ASK ZK_ASK

hadi bakalım iğneliler kervanına hoşgeldin :KK31:
benim de haftaya olacak iğne. Rabbim umutlarının karşılığını versin inşallah canım:KK37:

hepımızınn canımmm ıns ıse yarar da sevınırız hep beraber ...gorelım bakalımmm klomenın etkısını ,oturup tum gun aglamayı planlıyorum mutluluktan :)))

dualarda bulusalım cnmmm

canımmm umıtlendık baya sevındık ama olsun nasıp vardır bı hayr en saglıklısı hayrlısı gelsın Allahın ıznıyle var zammanı ve o gunu beklıyoruz ,tevekkul olunca herseyın altından kalkarız ...

tupler acık hatta buna sevınmelıyız bu bır mesaj olabılır,moralın daha yuksek olucak belkı kendıne guvenın gelıcek stres ortadan kalkınca bı bakmısın tosbık gelmıs :)))
.
hadııı bu ay beraber gebe kalalımmm ,doktora da gıt olsun ıhmal etme
tedbır kuldan takdır Allahtan
ZK_ASK ZK_ASK

Canim benim her msjinda tebessum ettiriyosn cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Hayriyla sagligiyla gelsin. Rabbim yardimcimiz olsun. Buda bi tecrube oldu iste. Dogum gunumden once buyudum bugun :) Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin bana ettigin o guzel dua Rabbim gobegini kucagini doldursun bebisle insallah :anneadayı::KK200:

Aynen canim.. yasayan bilir.
Mevlana demisya; beni bir ben bilirim birde Yaradan. Bana bir ben lazimim birde anlayan .. o misal.
verilen moral, edilen dua yeterli. Allah hepinizden razi olsun.. o zaman ben an itibariyle doktorumu degistiriyorum... ama kesin gitmem mi lazim ya. Hic gitmek istemiyorum :KK43:
Allah de,korkma. İnsalah hayr olur canım. Doktorundan memnun değilsen tabi değiştir. Bence git ama tabi senin tercihin

Bende inaniyorum. Bir seyi istemek, ona nail olmak demektir. :) Rabbim dualarimizi kabul buyurur insallah.. kader gayrete asik derler. Gayret onemli. Emek olmadan yemek olmazmis istemeye, cabalamaya devam...

Biliyomusun bugun esimle nikah gunumuz. Pazartesi ise dogum gunum..:KK42:
Nasıbımız değilmis bıtanem bak nasıbınde nıkah gununuzu gormek varmış goruyorsun
Sen cok guclu ve inançlı bı kadınsın emınımkı bnm dusunduklerımı dusunuyorsun suan unutma sınanıyoruz ve mukafatımız cok buyuk olcak durmak yok canm dua ve çalışma ile olacak inan senın hamıle kalmana bıle sevındım srn suan bı adım daha yaklaştın bıtanem
İYİKİ DOĞDUN CANIMIN İÇİ
RABBIM SIZI HRP MUTLU MESSUT ETSIN
HEP EN GUZELİNİ VERSIN
HERŞEY COK YAKINDA BITANM BNM

Nasıbımız değilmis bıtanem bak nasıbınde nıkah gununuzu gormek varmış goruyorsun
Sen cok guclu ve inançlı bı kadınsın emınımkı bnm dusunduklerımı dusunuyorsun suan unutma sınanıyoruz ve mukafatımız cok buyuk olcak durmak yok canm dua ve çalışma ile olacak inan senın hamıle kalmana bıle sevındım srn suan bı adım daha yaklaştın bıtanem
İYİKİ DOĞDUN CANIMIN İÇİ
RABBIM SIZI HRP MUTLU MESSUT ETSIN
HEP EN GUZELİNİ VERSIN
HERŞEY COK YAKINDA BITANM BNM

Bak surda akilli uslu duruyorum aglatma beni. Gozlerim doldu kendimi sıkıyorum resmen. Ama aglamycam. Tesekkur ederim nice hayirli yillarim olsun insallah. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuku vermez ben buna inaniyorum. Evet esimle bugunu gordum ve yanimda cok sukur. Bugunume cok sukur. Allah razi olsun senden ve dualarin icin Rabbim ne muradin ne dilegin varsa kabul etsin insallah....

Dualarimizin kabul olmasini engelleyen gunahlarimizi affetsin...

O minnos kalbinden optum kocamannnn . Kokulu kokulu :))):KK15:

Bak surda akilli uslu duruyorum aglatma beni. Gozlerim doldu kendimi sıkıyorum resmen. Ama aglamycam. Tesekkur ederim nice hayirli yillarim olsun insallah. Rabbim kuluna tasiyamayacagi yuku vermez ben buna inaniyorum. Evet esimle bugunu gordum ve yanimda cok sukur. Bugunume cok sukur. Allah razi olsun senden ve dualarin icin Rabbim ne muradin ne dilegin varsa kabul etsin insallah....

Dualarimizin kabul olmasini engelleyen gunahlarimizi affetsin...

O minnos kalbinden optum kocamannnn . Kokulu kokulu :))):KK15:
Sen bnm canımsın bnde seni çok öptum kalbımde dualarımda hep senınle ve en onemlısı Rabbım senınle senı ona emanet opuyrm nıtanm bn cıkıyrm bnm yıne kasığımdan bacagıma geldı bacaklarm cekılıyr bu bebek konusu degıl bndekı baska bısey hayırolsun inşallah.
sende yat bıraz hadı öpüldn aşkkk

Merhaba düşük sonrası ilk çalışma yapıldı hayırlısı Allah'tan. Yumurtlama testi kargo da gelince takip yapacağım inşallah. Dr bize korunma vermedi. Erken hafta düşüğü olduğu için

Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.

Nisaberatim Nisaberatim @yanne @Biravucmutluluk okeanoss00 okeanoss00 @fatmasecret19 @sher33 @birmucizeistiyorum.

@gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Canım çok üzüldüm yaşadığin üzüntü ve hayal kırıklığini çok iyi anlıyorum. Rabbim ne yazdıysa bizim için hayırlısı bu demek. En azından hamile kalabildigimizi gördük rabbim Sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah

Canlarım nasılsınız:anne:
Yakınlarımdan birinin daha hamile olduğunu öğrendim eşim belli etmese de oda üzüldü ben öğrendiğimin gecesi baya üzülüp ağlama noktasına geldim ama tuttum kendimi ve o arada kasıklarımda ağrılar sızılar oldu hayaller kurdum o an sanki bebeğim gelmişte anne ben geldim üzülme diyormuş gibi hissettim ah inşaAllah istediğimdenmidir bilmiyorum kaç aydan beridir bu ay kendimi farklı hissediyorum inşaAllah ya Allahım kalbimi görüyor biliyor nasıl istediğimi nasip et gelmiş olsun cennet kokulum amin:dua:

Back
X