• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Malesef canim 55 cikti sonuc..
Sabah zaten pıhtı geldigini yazmistim burda..
Bagira bagira gitti iste. Hayirlisi olsun canim Allah boyle nasip etmis demekki.

@Nisaberatim @yanne B Biravucmutluluk @okeanoss00 @fatmasecret19 sher33 sher33 @birmucizeistiyorum.

gulii7 gulii7 ayni kaderi paylastik bu ay. Insallah hayirli ve bi saglikli bebek nasip olur bizede..
Canım mesajını Yen'i gördün internetim yoktu umarım en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip olur hepimize Rabbimin bileceği iş herşeyin hayırlısı olsun canım benim inşaallah

Hcg testm

Eklentiler

• IMG_20170305_172542.webp
    IMG_20170305_172542.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
Günaydın ne kadar pozitifsin ya maşallah :super::KK9:
canımmm güneşle güne uyanınca ister istemez musmutlu oluyorum. Hamd olsun ...gözümü açınca da ilk işim burdan sesimi duyurmak oluyor yada ne var ne yok bakıyorum hemencikkk mutlu haberler okuyunca daha da mutlu oluyoruz tabi

Kızlar bu ay benim regl gelmedi gelmedi şimdide çok yoğun geliyor bugün 6.gün normalde bu günlerde çok az gelir sadece wc sonrası gelir ama şimdi öyle değil neden böyle oldu

Ya kızlar bu hamilelik takvimini nasıl ekliyorsunuz 1 haftadır uğraşıyorum ama yapamadım
Kişisel bilgiler e girip tahmini doğum tarihi seçiyorsunuz ve biraz aşağıda hangi ayda doğum yapacaksanız onu seçiyorsunuz mesela kasım i seçiyorsunuz en aşağıdan seçenekleri kaydet diyorsun btti

Back
X