- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm 25 mm öncesi catliyo . Bnmde 22mm olmuştu br kere catladi ama biraz ağrılı olmuştu ve kahverengi lekeler gelmişti hemen vurdur iğneyi ..Canlar bana bakar mısınız bi lütfen...
Ya deli olcam gecen hafta klomene basladik yine doktor perşembe gel demisti ben erken yumurtlarim kesin diye bugün gittim uyi ki de gitmisim sol da yumurtam 23.3mm olmuş hemen catlatalim dedi. Kistr döner mi dedim dönmez yumurtan iyi dedi. Gec mi kaldik dedim yok gec değil guzel bu deger dedi 20den sonra catlariyoruz zaten iyi ki erken gelmissin dedi. Neyse.. Ben gene umutlanmistim tabi ama arkadaşımla konuştum cok sevdigim bi kiz ama o dedi ki o yumurta b.k çatlar sagliklisz artik o fazla büyümüş dedi doktora kızdı falan. Benim umudum da gitti moralimde sıfır sokakta olmasam ağlayacağım. Cok demoralize oldum ya. Yorumlar misiniz durumumu 23mm cok mu büyük
Amin canım inslh birşey olmaz canm haber ver bizede.Canim 4 defa ayni seyi yasamis biri nasil 5.de farklisini bekler cok istiyorum ama yapamiyorum farkli dusunmeyi icimde bi ates topu esimlede paylasamiyorum duygularimi umudunu kıramam.. carsamba sabah randevum zaman yaklastikca iyice tuhaflasiyorum Allah yardimcimiz olsun.